Görünüşü en çok neler değiştirir

santosxa

santosxa

Iron
Görünüşü neler değistirir örneğin ben mtn yim bunu hardmaxx yapmadan az da olsa artırmak istiyorum gym var takviye hic birsey kullanmiyorum suanlik yemeklere olabildigince cok dikkat ediyorum proteini 150 160 civari aliyorum net boy 184 81 kilodayim yüzüm kemikli deil cok fazla nasıl artırabilirim

Yine forum hep başa dönüyor amk ya

• JFL
  • +1
Reactions: kökleyicifallik, Aven, Arisylva and 2 others
Görünüşü neler değistirir örneğin ben mtn yim bunu hardmaxx yapmadan az da olsa artırmak istiyorum gym var takviye hic birsey kullanmiyorum suanlik yemeklere olabildigince cok dikkat ediyorum proteini 150 160 civari aliyorum net boy 184 81 kilodayim yüzüm kemikli deil cok fazla nasıl artırabilirim
PM den tipini at yorumlayayım onun dışında sakın ola ki buraya rate diye fotonu falan atma karın ağrısı çekersin bilgine.

• JFL
  • +1
Reactions: kökleyicifallik, orbitalover and Arisylva
bonesmash + thumbpulling + raw carnivore diyet

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and Arisylva
WDOFIKWDFOIFWEKJEWKJKJWDKJDSF KAHKAHA ATTTIM ROPEEMAXXİNGGGG DÜZELTİR AGA:feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

PM den tipini at yorumlayayım onun dışında sakın ola ki buraya rate diye fotonu falan atma karın ağrısı çekersin bilgine.
Eski postlarda atmıştı bu çocuk sanırsam

• Hmm...
Reactions: Resistance.
  • +1
Reactions: kökleyicifallik and fury31
kaşın seyrekse etkiler

• +1
Reactions: pashanimair
ben atmıştım ilk açtığımda hiçbişi olmadı

• JFL
Reactions: pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: kökleyicifallik and pashanimair
ben atmıştım ilk açtığımda hiçbişi olmadı
Nickin random insanlarla kavga etmiyorsun seni tanımıyorlar o yüzden burda nefret toplamış biri olsan her tiradda senle tassak gecilirdi

• +1
Reactions: Resistance.
Bdyüo yap. Çoğu kişi bilmiyor bunu ams harbi ascendletir

• Hmm...
  • JFL
Reactions: xlegend, temelyeterliliktest and Resistance.
Bdyüo ne knk
Aga bu spor salonlarında 20 kglık barlar oluyor ya he onu dik bi şekilde konumlandırıyon sonra üstüne oturuyon :lul:

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
@psikozbagimlisi kral sen biliyosundur varmı yanlışım yoksa boşunamı yaşıyorum ben

@psikozbagimlisi kral sen biliyosundur varmı yanlışım yoksa boşunamı yaşıyorum ben
kanka durmaksızın 24 saat mewing + boşuna yaşamama + pastörize edilmemiş süt + jawline topu almalısın bunları unutma. kilit noktalar ;)

healtmaxx ve postür

irlde onemli olanlar diye bir theadim vardi ona bakabilirsin + bulursan atar misin buraya

• +1
Reactions: swaggy
irlde onemli olanlar diye bir theadim vardi ona bakabilirsin + bulursan atar misin buraya

• +1
Reactions: MogEater
healtmaxx ve postür
healtmaxx nasıl yapcaz protein ve karb alıyoz diyelim gymede gidiyoz diyelim vitamin ne alcaz ne alcaklarımıza nasıl bakcaz ve başka ne yapabilirz healtmaxx olarak?

healtmaxx nasıl yapcaz protein ve karb alıyoz diyelim gymede gidiyoz diyelim vitamin ne alcaz ne alcaklarımıza nasıl bakcaz ve başka ne yapabilirz healtmaxx olarak?
Botb oku

Users who are viewing this thread

Back