Arisylva
#𝕭𝕽𝕲

kafein falan mı süriyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
soruyu cevaplasana yarak kafasıO piercing ne öyle ya
mina koyim zirlama fort giricez üç gündür fort gelKarı mısın olm sen nasıl iranlısın böyle şey mi olue
Yıllardır varsa düzeltemezsin genetik
yoktu galibaYıllardır varsa düzeltemezsin genetik
Neylorenzozurzolomaxxing
lorenzoyla alakam yok amina koyim zorinfraorbital implant+ fat graft
ya da lorenzozurzolomaxxing yapcan
Bende bu eye aera olsa disari cikmam
aminiBende bu eye aera olsa disari cikmam
goz alti isik dolgusu yardimci olmaz mi?infraorbital implant+ fat graft
ya da lorenzozurzolomaxxing yapcan
overaminigözüm güzel oğlum thin almond
Benimde yorulunca böyle oluyo
Karı mısın olm sen nasıl iranlısın böyle şey mi olue
teşekkür ederim canimBenimde yorulunca böyle oluyosquintmaxx ve dolgu ile olur ama kalıcı çözüm fat graft kanka büyük ihtimalle + infra imp
Edit: orbicularis oculi çalışmak geçici olarak düzeltiyor (2 saat) Benim sürekli yaptığım süreçte bı nebze de olsa düzeldi ama bırakınca geri düzeldi
sus lan amin kodum homosapienibende dedim aynisini beyaz aryan üstün ırk olmama rağmen ben daha karayım![]()
Knk yunansınbende dedim aynisini beyaz aryan üstün ırk olmama rağmen ben daha karayım![]()
saka yapiyorum aq mezapotamyalısı erik topladim bu arada gel yiyekKnk yunansın
Amk köylüsü yunanım diyo bayram için niğdede köyüne gitmişsaka yapiyorum aq mezapotamyalısı erik topladim bu arada gel yiyek
salak orospu evladi subhuman annemlerin yazliktauiz annem egeli türk dedim 10 kereAmk köylüsü yunanım diyo bayram için niğdede köyüne gitmiş
köyde değil ayrıca yazlık burasısalak orospu evladi subhuman annemin koyundeyim annem egeli türk dedim 10 kere
Şaka yapmıştım orospu çocuğusalak orospu evladi subhuman annemlerin yazliktauiz annem egeli türk dedim 10 kere
Kb kürt gel erik yiyekŞaka yapmıştım orospu çocuğu![]()
Kb kürt gel erik yiyek
pagnonide 9-10k dolar bu işleminfra en ucuz implant aq para kazanıp fat graftla birlikte combola.
implant olmadan fat graft kötü gözüküyor + hızlı düşüyorfat graft öneriyorlar en ucuz ona bi bakabilirsin
implant ustune fat graft yapiliyor mu? ayrica solo fat graft okay degil mi?pagnonide 9-10k dolar bu işlem
implant olmadan fat graft kötü gözüküyor + hızlı düşüyor
Arapsın sen knkbabayı
Göz çevresindeki tüm işlemler tamamen kişiye bağlı,fat pad genetiklerin çok boktansa implant olmasına rağmen fat graft yada dolgu kesin gerekirimplant ustune fat graft yapiliyor mu? ayrica solo fat graft okay degil mi?
Mse veya ortodontik tedavinin fixleme ihtimali?Göz çevresindeki tüm işlemler tamamen kişiye bağlı,fat pad genetiklerin çok boktansa implant olmasına rağmen fat graft yada dolgu kesin gerekir
Mesela eyelid retractionda sadece tiroid göz hastalığı olanlar için geliştirilmiş aslında ama şuan kozmetik amaçla kullanıyor ve özel durumun yoksa sonuçları bok gibi oluyor,tiroid hastalığı göz çevresi etrafındaki kasları şişitir ve büyütür buda göz çevresindeki kapak kası orbicularis kasını zayıflatır,levator kasının aşırı çalışması da skleral görünüme yol açar
O yüzden özel olarak doktor analizi gerekiyor kendinde bilgili olman lazımki doktor kazığı sokmasın,insanların %99 unda skleralın sebebi üst maksilla ve malar kemiğinin recessed olması,o yüzden implant harici çözüm yok dolgu falan copelamak yerine ana sorun kemiği çözmen gerekir
Hayır mse de maksilla genişletilir (sağ-sol) ve etki alanı orbital kenarı değilMse veya ortodontik tedavinin fixleme ihtimali?
yarragi yedim maardaGöz çevresindeki tüm işlemler tamamen kişiye bağlı,fat pad genetiklerin çok boktansa implant olmasına rağmen fat graft yada dolgu kesin gerekir
Mesela eyelid retractionda sadece tiroid göz hastalığı olanlar için geliştirilmiş aslında ama şuan kozmetik amaçla kullanıyor ve özel durumun yoksa sonuçları bok gibi oluyor,tiroid hastalığı göz çevresi etrafındaki kasları şişitir ve büyütür buda göz çevresindeki kapak kası orbicularis kasını zayıflatır,levator kasının aşırı çalışması da skleral görünüme yol açar
O yüzden özel olarak doktor analizi gerekiyor kendinde bilgili olman lazımki doktor kazığı sokmasın,insanların %99 unda skleralın sebebi üst maksilla ve malar kemiğinin recessed olması,o yüzden implant harici çözüm yok dolgu falan copelamak yerine ana sorun kemiği çözmen gerekir
Orbitaler veya under Eye için ortodontik tedaviyle düzeltilme olmazmı ki?Hayır mse de maksilla genişletilir (sağ-sol) ve etki alanı orbital kenarı değil
hay taşşağını yiyim seninHayır mse de maksilla genişletilir (sağ-sol) ve etki alanı orbital kenarı değil
Reis benim göz altı reccesed baya skaler gözüküyor maxxila reccesed onun etkisimi yoksa göz desteği genetik olarakmi yok emin değilim implant+ fat graft olayı çözermi yada dolguGöz çevresindeki tüm işlemler tamamen kişiye bağlı,fat pad genetiklerin çok boktansa implant olmasına rağmen fat graft yada dolgu kesin gerekir
Maksillanın ileri çekilmesi lazım under eye için, bildiğim öyle bı ortodontik tedavi yokOrbitaler veya under Eye için ortodontik tedaviyle düzeltilme olmazmı ki?
İmplant tek başına da çözebilir, dediğim gibi doktor analizi,scan falan gerekReis benim göz altı reccesed baya skaler gözüküyor maxxila reccesed onun etkisimi yoksa göz desteği genetik olarakmi yok emin değilim implant+ fat graft olayı çözermi yada dolgu
3d scan çektirip gianta falan at sor para karşılığı ona göre ne yapacağını seç. Çoğu doktor sorun kemik kaynaklı olsa bile implant yaptırmayıp göz kapağı ameliyatı yapıyor o da bok gibi duruyorReis benim göz altı reccesed baya skaler gözüküyor maxxila reccesed onun etkisimi yoksa göz desteği genetik olarakmi yok emin değilim implant+ fat graft olayı çözermi yada dolgu
Giant ne oluyor kral3d scan çektirip gianta falan at sor para karşılığı ona göre ne yapacağını seç. Çoğu doktor sorun kemik kaynaklı olsa bile implant yaptırmayıp göz kapağı ameliyatı yapıyor o da bok gibi duruyor
Ayrıca bunları nerelerden yapıyoruz hiçbir bilgim yok özel hastane devlet hastanesi esetik doktorlari falan filan o konuda da bilgi verirseniz çok iyi olurGiant ne oluyor kral
türk doktorlarla çalışan yabancı bi lavuk yüzünün röntgenini atıyon nerende ne eksiğin var onu söyleyip ona göre implant tasarlıyor. giant.implant instasıAyrıca bunları nerelerden yapıyoruz hiçbir bilgim yok özel hastane devlet hastanesi esetik doktorlari falan filan o konuda da bilgi verirseniz çok iyi olur
Reis peki implant tasarlandı geriye ameliyatı kaldı diyelim bu ameliyatı nerede yaptırıyoruz bu konularda çok az bilgim var ayrıca rhinoplasty de yaptırmayı düşünüyorum önce bu implantimi yaptırmak daha mantıklı olur yoksa rinomutürk doktorlarla çalışan yabancı bi lavuk yüzünün röntgenini atıyon nerende ne eksiğin var onu söyleyip ona göre implant tasarlıyor. giant.implant instası