Göz göze gelemediğin kızı...

dogu

dogu

Erdoğan sevdalısı
Göz göze gelemediğin kızı başkası domaltıp sikiyor bunu düşününce kızlarla göz teması kura biliyorum sizde öyle yapın gerçek olan bu kızın yüzüne bakamıyorsun utancından LTN-MTN adam onu masada , yatakta , koltukta domaltıp hunharca sikiyor o LTN--MTN ler zaten çoğu kızla şansını denediği için sevgilisi oluyor yada diğer tabiriyle sikişkeni.

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: orco., Auchelius, Yagiz8928 and 7 others
Göz göze gelemediğin kızı başkası domaltıp sikiyor bunu düşününce kızlarla göz teması kura biliyorum sizde öyle yapın gerçek olan bu kızın yüzüne bakamıyorsun utancından LTN-MTN adam onu masada , yatakta , koltukta domaltıp hunharca sikiyor o LTN--MTN ler zaten çoğu kızla şansını denediği için sevgilisi oluyor yada diğer tabiriyle sikişkeni.
olm daha 16 yasındayım aq boyle sey yapmıyorlardır demi

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, orco., Auchelius and 3 others
ben 17 iken 16 yaşındaki kız benle aynı yatağa oturmuştu kimse yokken sinyal çakıyorlae o yaşta yani demek istesiğim 16 da bile sikiş oluyor biri sürü şansım olmuştu bide amk

• +1
Reactions: auitistsurvior and Serialsuicide
ben 17 iken 16 yaşındaki kız benle aynı yatağa oturmuştu kimse yokken sinyal çakıyorlae o yaşta yani demek istesiğim 16 da bile sikiş oluyor biri sürü şansım olmuştu bide amk
Evet knk oluyor harbi aq sikişe yatan var baya da okulun ünlü orospuları hemen yatmiyo zorlaniyom bende aq :feelswhy:

9. Sınıfta Mid htn arkadaşım okuldaki htb ile sevgiliydi sonra ayrıldılar dedikoduya göre bizim eleman başka karıyla sikişmiş ne kadar doğru bilemem ama htn ve nörolojik sıkıntısı olmayanlar yükaek ihtimalle sikişiyor
Bide low htn fırlama eleman vardı 12de sikiştiğini sınıftaki kıza anlatıyordu amk

• +1
Reactions: why not me?
9. Sınıfta Mid htn arkadaşım okuldaki htb ile sevgiliydi sonra ayrıldılar dedikoduya göre bizim eleman başka karıyla sikişmiş ne kadar doğru bilemem ama htn ve nörolojik sıkıntısı olmayanlar yükaek ihtimalle sikişiyor
Bide low htn fırlama eleman vardı 12de sikiştiğini sınıftaki kıza anlatıyordu amk
olm sıkmeyın la

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: maarda, Serialsuicide, IlI and 3 others
Daha dün arkadaşım o sebepten sevgilisinden ayrıldı neymiş 4 ayda 6 kere sex yapmışlar artık ayrilmak istiyormuş falan filan büyük ihtimalle çocuğun dih 12 cm felandı

• JFL
Reactions: why not me?
Daha dün arkadaşım o sebepten sevgilisinden ayrıldı neymiş 4 ayda 6 kere sex yapmışlar artık
Oha amk JAGSJAGSJAHS imamhatipteyim ama bu pek yasanmiyordur yani en azından diye düşünüyorum
ayrilmak istiyormuş falan filan büyük ihtimalle çocuğun dih 12 cm felandı
Niye ayrılmak ister ki aq 12 cm, kötü, mu

• JFL
  • +1
Reactions: IlI, Kayra139, Auchelius and 2 others
Oha amk JAGSJAGSJAHS imamhatipteyim ama bu pek yasanmiyordur yani en azından diye düşünüyorum

Niye ayrılmak ister ki aq 12 cm, kötü, mu
Kötü de kalınlık yoksa çok daha kötü

• +1
Reactions: Kakeru and Auchelius
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and Auchelius
17 at 16y normal mi kalınlık orta
Yav sen fedmisin nesin amk greyi siktir git bi 6 ay lurkla boş boş kendini rezil edecek sorular sorma yaşa göre uzasaydı sik 90 yaşında adamın 90cm siki olurdu amk

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, orco., why not me? and 2 others
Yav sen fedmisin nesin amk greyi siktir git bi 6 ay lurkla boş boş kendini rezil edecek sorular sorma yaşa göre uzasaydı sik 90 yaşında adamın 90cm siki olurdu amk
sikimin keyfine takılıyorum forumda boyle bir yerde rezil olmiyim diye ugrasıyorsan komiksindir bence

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and Auchelius
sikimin keyfine takılıyorum forumda boyle bir yerde rezil olmiyim diye ugrasıyorsan komiksindir bence
17 at 16y normal mi kalınlık orta

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, why not me? and jsbera
Çok takma dostum
Taktığım bir şey yok bilader sorduğun soru ülkeden ülkeye değişiyor tr bazından eğer soruyorsan uzunluğunun iyi olup olmadığı tr ortalamasından iyisin sıkıntı yapmana gerek yok rezil olup olmak umrumda değil dediklerini siklemezler sorduğun sorulara cevap vermezler çünkü 1-2 dklık uğraş getirmeyecek soruyu soruyorsun.

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
Taktığım bir şey yok bilader sorduğun soru ülkeden ülkeye değişiyor tr bazından eğer soruyorsan uzunluğunun iyi olup olmadığı tr ortalamasından iyisin sıkıntı yapmana gerek yok
Sağol
rezil olup olmak umrumda değil dediklerini siklemezler sorduğun sorulara cevap vermezler
Biliyorum gene sağol

• +1
Reactions: reanrao and Auchelius
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139, pashanimair, jsbera and 1 other person
ben bu king von a cevap verırım ama lurk le bıraz ogren org ortamı serttır bak
Org ortamı merttir ama serttir ayık ol knk

• JFL
Reactions: Kayra139 and reanrao
Bu nasıl bi mentalite amk cucku

• +1
Reactions: Kayra139
Tiradı okudum bize kari duserse patlak olacagi gercegiyle bir daha yuzlestim aminakoyim :feelswhy::feelswhy::feelswhy: bari dikkat edelim orospufoidin biri kapagi bize atmasin

Tiradı okudum bize kari duserse patlak olacagi gercegiyle bir daha yuzlestim aminakoyim :feelswhy::feelswhy::feelswhy: bari dikkat edelim orospufoidin biri kapagi bize atmasin
patlak olması önemli değil onun En lerinden olman önemli

Tiradı okudum bize kari duserse patlak olacagi gercegiyle bir daha yuzlestim aminakoyim
patlak istemiyorsanız religion maxxed foid tek seçeneğiniz ama kötü tarafı çoğu (%45) hipergami final boss

• +1
Reactions: dogu
patlak istemiyorsanız religion maxxed foid tek seçeneğiniz ama kötü tarafı çoğu (%45) hipergami final boss
ascendleyince ismailagada carsafli kiz bulucam

• JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide and Kayra139

Users who are viewing this thread

Back