gözü dimorfik kızlara azıyorum

Uzun kızların bazıları kısa erkekleri seviyo amk bende öyle yaşandı travma kaldı bi sevdiğim uzun kız kısa erkekleri seviyomuş bütün dusunceler çöpe gittiydi
harbj dogruluk payi olabilir ben sahit oldum da cocugun framei benimkinin iki kati boyumuz ayni olmasina ragmen yarismaya degmez ayrica baya yakinlar kizla framepill 😭

harbj dogruluk payi olabilir ben sahit oldum da cocugun framei benimkinin iki kati boyumuz ayni olmasina ragmen yarismaya degmez ayrica baya yakinlar kizla framepill 😭
Büyü yap

hayatımda gördüğüm en feminen browrdige

browridgesi erkeksi olan kızlardan bahsettim ben
1764014052620
1764014060018
smash pass? 0 dimo karı

• +1
Reactions: Serialsuicide and elemancomeback31
Büyü yap
olm blackpillenmemi saglayan kiz yav var ya ortaokuldan taniyodum da kizlardan hoslanmaya lisede basladim obez 160ken ben hocanin yerini sordu asik oldum 175 kiza 😭😭

• So Sad
Reactions: Yagiz8928 and Zodiac
  • +1
Reactions: Zodiac
olm blackpillenmemi saglayan kiz yav var ya ortaokuldan taniyodum da kizlardan hoslanmaya lisede basladim obez 160ken ben hocanin yerini sordu asik oldum 175 kiza 😭😭
Olm o kıza takılma la bence üzer daha seni

• +1
Reactions: growthplatessss111
Olm o kıza takılma la bence üzer daha seni
konusmadim ki hic hocanin yerini bana 2 sene once sordugundan beri yuzune bakmaya utaniyom

aslında eleman gay ve maskülen erkeklerden hoşlanıyo ama forumda linçlenmemek için dimorfik karılara azıyorum kolpası sıkıyo
+1

aslında eleman gay ve maskülen erkeklerden hoşlanıyo ama forumda linçlenmemek için dimorfik karılara azıyorum kolpası sıkıyo
erkeklerden nefret ediyorum

konusmadim ki hic hocanin yerini bana 2 sene once sordugundan beri yuzune bakmaya utaniyom
Kanka böyle dediğin an aklıma ilk gelen şey sizin konuşmaya utandığınız kızları yatakta acımasızca sikiyorlar demeleriydi ve haklı da olabilirler bilmiyorum kaçıncı sınıfsın sen aq

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and -BayHarbourButcher
11
Kanka böyle dediğin an aklıma ilk gelen şey sizin konuşmaya utandığınız kızları yatakta acımasızca sikiyorlar demeleriydi ve haklı da olabilirler bilmiyorum kaçıncı sınıfsın sen aq

kanka ilk hep öyle olur küçüksün herhalde utanılıcak bişey yok belki tanışınca hareketlerini görünce falan abarttıgını anlayacaksın konus deneyim olur kafanda büyütme kimseyi

• +1
Reactions: Serialsuicide, Zodiac and growthplatessss111
Olm okul bitiyo amk napıyon aloo konuşsana kızla için rahatlar 12de yüzünü görmicen zaten red yersen
olm blackpillendigim an pes ettim zaten ne konuşmas8

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, growthplatessss111, kurdistan and 1 other person
BP edit izlemekten beynin çürümüş aq konuş kızla boyun ondan uzun zaten
uzaktan benden uzun duruyo amk uzun sayilmam ondan

daha 1 saat olmadan 2 sayfa ne yaw

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, Zodiac and 2 others
178-177 hala uzuyom ama 182 olur sanirim minimum
175 konuştuğum kız vardı amk ben de o zamanlar senin boyundaydım ders çalışacam ayağına durduk yere engelledi aklıma getirdin gece gece :feelswah:

• So Sad
Reactions: jsbera and growthplatessss111
daha 1 saat olmadan 2 sayfa ne yaw
31 çekmekten realitesi kaybolmuş arkadaşa kızla konuşmasını gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz

• +1
Reactions: elemancomeback31, Serialsuicide and Zodiac
Tmm tak amk hem ağzın sohbet donduruyorsa hoşlanır zaten 11siniz daha

Kendisi de isterse anlarsin
sınıftansa yapma bu arada 2 yıl boyunca dalga geçerler kanka

• +1
Tmm tak amk hem ağzın sohbet donduruyorsa hoşlanır zaten 11siniz daha

Kendisi de isterse anlarsin
bekle gymmax leanmaxx yksmaxx yapim öyle deneriz bir seyler

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Instadan falan sohbeti sürdür realdede az az konuş sınıfta pek belli etme çok boş carlar var lisede

• +1
Reactions: growthplatessss111
Instadan falan sohbeti sürdür realdede az az konuş sınıfta pek belli etme çok boş carlar var lisede
olm sadece voleybol oynuyo la benim 1-2 yakin arkadas da arrik oglen arasi kari gibi voleybol oynamaya basladi dalga geciyom simplik yapiyolar diye de tek iletisim kurma yolu oyle