gözü karattım roid basıcam

Kanka küre girmeden önce maddi durumun varmı ölene kadar falan para gerekecek çünkü
maddi durumum var ya
testo ve aromasin giricem sadece
bi de proviron atarım penis için

knk kızın yanında konuşmayı bilecen veya örnek kızı sıkıntılı bi durumdan kurtarırsan doğası gereği seni kurtarıcı olarak görebiliyor tr şartlarında ortalama bi mtbyi pullamak en basit iş ama asıl olay ondan sonrasında psikolojik hakimlik kuracan gerektiğinde sıcak soğuk yapıcaksın ıssız adam triplerinde takılacaksın kızın o olmadan da senin hayatına bi şekil devam edebileceğini bilmesi gerekiyor ve diğer erkeklere kıyaslen farklı olman gerekiyor mesela neydi. bizim elemanın adı unuttum kerem mi ne şu sürwkli kendini atan cocuk orga ttsi falanda var adamda ortlaama mtn ama mutlu bi ilişki içerisinde nt yolundan ilerleyip kızı avucunun icine alman lazm mentalcellik en büyük düşmanın
arigato gozaimas sensei

1000006693

• +1
Reactions: Thief, Resistance. and Azie555
Only testo yada testo deca
Oral ilaç alırsan birkaç ek koruyucu daha alman gerekir bide dht saçını sikebilir bilmiyorum nasıl istersen

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and swaggy
anasını sikerim lan
View attachment 3925120
kız bana gelmiş kurt alacakarnlık anlatıyo jacobu analtırken orgazm oluyo sanki amk
sikerim roidlicem
önerdiğiniz dozlar ve ilaçlar nedir
@maarda @whitemonster6
şuan mk kullanıyom 12.5 mg
roide götüm yemezse rad 140 başlarım
aldım
(y)

ne aldın
testo enanthate aldım sadece şuanlık
provironla kombinleyip kullanıcam
2 3 ayın sonunda winstrol girerim muhtemelen anabolik bi şeyler giresim yok çok fazla, androjenik devam etcem

• +1
Reactions: yadih
testo enanthate aldım sadece şuanlık
provironla kombinleyip kullanıcam
2 3 ayın sonunda winstrol girerim muhtemelen anabolik bi şeyler giresim yok çok fazla, androjenik devam etcem
kaç yaşındasin ne amaçla giriyorsun spor içinse ne zamandır gidiyorsun

• +1
Reactions: swaggy
kaç yaşındasin ne amaçla giriyorsun spor içinse ne zamandır gidiyorsun
10. sınıfa geçiyom bu yaz
spor için girmiyodum normalde ama madem alıcam spora da başliyim dedim
maksimize testesteronun ergenlikdeki faydaları için kullanıyom aslında

• +1
Reactions: yadih

Users who are viewing this thread

Back