D
Deleted member 313565
Bronze
yeşilpasaportmaxxingtatlı maaşı var güzel de kuruma yerleşirsen anasının amı gibi düşünme fırsatın olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yeşilpasaportmaxxingtatlı maaşı var güzel de kuruma yerleşirsen anasının amı gibi düşünme fırsatın olur
kardeş sen kaldırıma tekmil vermeye başla şimdiden senin pompa zamanın yaklaşıyoryeşilpasaportmaxxing
bende var baya iyi bişiyeşilpasaportmaxxing
Olm sende para var yesil pasport var guvence var sirket var sen nasil amerikaya gidemedin aqbende var baya iyi bişi
kanka babamdan gizli iş çevirmem lazımOlm sende para var yesil pasport var guvence var sirket var sen nasil amerikaya gidemedin aq
Greencard kalkmadan once hic basvurdunmu
Sirketi amerikaya genisletin bencekanka babamdan gizli iş çevirmem lazım
high tkardeş sen kaldırıma tekmil vermeye başla şimdiden senin pompa zamanın yaklaşıyor
Cokiyi şarkımr. incredible editleri![]()
Bu aralar işlerim çok yoğun o yüzden yazamıyorum, tamamlanması da uzun sürer gibi.
Bu postu yazan ben degildim amg
hmmm @apo inşallah ulaşırsınHigh Chad zorlamaya çalışıyorum.
Depigmentasyon sonrası dudaklarıma düşük miktarda dolgu yapabilirim.
Sonrasını da ne kadar tatmin olduğuma göre düşüneceğim.
@Auchelius mogeater-taşşakiera-obezpsl-zuffster aynı kişi olmasın?Bu postu yazan ben degildim amg![]()
Bunu yazan da ben degildim siksokhmmm @apo inşallah ulaşırsın
kim peki aydınlat biziBunu yazan da ben degildim siksok
@the kulhanbeyi YAKINDA AÇIKLAMA YAPICAKkim peki aydınlat bizi
Knk ben zuffster la konusurken kimle konusuodum bide kim rateledi beniBunu yazan da ben degildim siksok