Loganazim
We chillin’
niye istanbulda çok var aq
belki birin sikerim
belki birin sikerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
shitpostlarda gotik kız propagandasından dolayı birsuru kız daha çok ilgi için gotik olduniye istanbulda çok var aq
belki birin sikerim
kral nerelisin senshitpostlarda gotik kız propagandasından dolayı birsuru kız daha çok ilgi için gotik oldu
Şırnakkral nerelisin sen
ÇOK UZAK LANNNŞırnak
He walla sen nerelisinÇOK UZAK LANNN
He walla sen nerelisin
niye istanbulda çok var aq
YalovaHe walla sen nerelisin
Türk müsün sen
söyle la
Evetsöyle la
napiyon in switzerlandEvet
Burda doğdumnapiyon in switzerland
Şanslı oç switzerland velediBurda doğdum
Forumda ne kadar çok Yalovalı ve Antalyalı var laYalova
Sen nereliForumda ne kadar çok Yalovalı ve Antalyalı var la
yaloyalı benden başka hiç kimse yok la buraya yazmıştım şey yalovada olan varsa hadi buluşalım falan kimse yazmadı aqForumda ne kadar çok Yalovalı ve Antalyalı var la
YalovaSen nereli
Bir kaç kişi daha vardı sanki yayaloyalı benden başka hiç kimse yok la buraya yazmıştım şey yalovada olan varsa hadi buluşalım falan kimse yazmadı aq
Yalovalı falan değil knk panelden baktım antalyalı budaForumda ne kadar çok Yalovalı ve Antalyalı var la
şaka mı olm buluşalım mıYalova
Yalovalı falan değil knk panelden baktım antalyalı buda
Neresindensinşaka mı olm buluşalım mı
Neresindensin
geleneksel iptal edilen antalya bulusmasi bu iki sahis sayesinde yalovada gerceklesecektirşaka mı olm buluşalım mı
MerkezdeyimNeresindensin
Antalyada olanlar pussyler ya nasıl iptal edilmiş onların yerinde olsam herkesi toplardım ve Rus kızlara giderdik mog yapardık JFLgeleneksel iptal edilen antalya bulusmasi bu iki sahis sayesinde yalovada gerceklesecektir
Çiftlikköydeyim ben yaş kaçtı loganMerkezdeyim
adın Arda değil mi?Çiftlikköydeyim ben yaş kaçtı logan
Ben baran değilim la ama onu tanıyorumya baran sikecem götünü ppyi de saklamıyo artık vito basso yapma bari
Olm ne gülüyon amk senin cevap verseneya baran sikecem götünü ppyi de saklamıyo artık vito basso yapma bari
Olm ne gülüyon amk senin cevap versene
komik değil
sadece köpek olup smv god ol kardesim brutal @maarda
karıma laf atamazsın valla yalovaua gelir kulağını cekerimkomik değil
seneye görüşürüz demiştin gitsene zaten o zaman JFL
gel dene o zaman bakarızkarıma laf atamazsın valla yalovaua gelir kulağını cekerim

Org ortamı serttir delikanlı 2024 yazıyo gördüğün gibi bu ortamda bi saygım var. seni banlatmak istemiyorum 1 uyarıkomik değil
seneye görüşürüz demiştin gitsene zaten o zaman JFL
Saygını sikeyim olm offtopicta ne yaziyo gördün mü benim yazdığım şey onların yanında cennet oluyor sana ama banlatmıyoOrg ortamı serttir delikanlı 2024 yazıyo gördüğün gibi bu ortamda bi saygım var. seni banlatmak istemiyorum 1 uyarı
@Loganazim @dixetheel ikisi de baranya baran sikecem götünü ppyi de saklamıyo artık vito basso yapma bari
LAN BEN VALLA BARAN DEĞİLİM ALLAH KORUSUN@Loganazim @dixetheel ikisi de baran