Rxna
SLAV BVLLs ONLY
- OP
Za sta?????Vrv ne bih ipak al nije lose mesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za sta?????Vrv ne bih ipak al nije lose mesto
Meni bi bilo mrsko isk da idem negde, zasto bi hardmaxxovo kada bi geomaxxovo nema smislaJesam vec, dopisivao sam se sa njim na instagramu, bkv sam ga pratio na pravom nalogu, mega NT
Ne, msm da je to ultra krindz, zamisli setas ulicama Papue Nove Gvineje (ako imaju ulice tamo uopste?) sa plavim ocima bkv svi znaju zasto si tamo, ili Japan jos gore, svi znaju zasto belci idu tamo
Vidim lik je homo i to bas zestokiJesam vec, dopisivao sam se sa njim na instagramu, bkv sam ga pratio na pravom nalogu, mega NT
Previse si moralanNe, msm da je to ultra krindz, zamisli setas ulicama Papue Nove Gvineje (ako imaju ulice tamo uopste?) sa plavim ocima bkv svi znaju zasto si tamo, ili Japan jos gore, svi znaju zasto belci idu tamo
Imaju lepu prirodu nglZa sta?????
Jer ti je cilj da nadjes sto atraktivniju ribu i sto atraktivnije prijatelje, ako odes u neki cosak sveta ne postizes nista po mom misljenjuMeni bi bilo mrsko isk da idem negde, zasto bi hardmaxxovo kada bi geomaxxovo nema smisla
Sprda se, nije zapravo, trampovac je tezak al ono zabole me za politiku svakakoVidim lik je homo i to bas zestoki
Jesam jbg, ponekad pomislim da sam jedino moralno ljudsko bice na celom svetu, zelim bolji svet i kad me vecina ne voliPrevise si moralan
Pusi kurac ja rotujem u kuciJer ti je cilj da nadjes sto atraktivniju ribu i sto atraktivnije prijatelje, ako odes u neki cosak sveta ne postizes nista po mom misljenju
Sprda se, nije zapravo, trampovac je tezak al ono zabole me za politiku svakako
Jesam jbg, ponekad pomislim da sam jedino moralno ljudsko bice na celom svetu, zelim bolji svet i kad me vecina ne voli
ELEMM gospodo idem na plazu sada da se suncam, zelim vam lep dan
Idem u grcku danas hahahPusi kurac ja rotujem u kuci![]()
Sacuvaj pare za surgery i steroideIdem u grcku danas hahah
Ma zajebi to sadSacuvaj pare za surgery i steroide
Javices se ti sa fona znamo mi, uzivaj na moruAlo ljudi necemo se cuti nedelju dana jbg
Ako me iko pljuje po threadovima branite me
Hvala i hocuuzivaj na moru
I blame Milo Đukanović and Vučić![]()
gotovo je![]()
President Đukanović is a true friend of the Jewish people. - EJA - European Jewish Association
For the first time ever, a permanent Chief Rabbi was elected in Montenegro, in a moving ceremony with the presence of President Milo Đukanović and Israeliejassociation.eu