GOTOVO JE ZA NAS DIGITALCE BALKANCELS GTFIH

Jesam vec, dopisivao sam se sa njim na instagramu, bkv sam ga pratio na pravom nalogu, mega NT

Ne, msm da je to ultra krindz, zamisli setas ulicama Papue Nove Gvineje (ako imaju ulice tamo uopste?) sa plavim ocima bkv svi znaju zasto si tamo, ili Japan jos gore, svi znaju zasto belci idu tamo
Meni bi bilo mrsko isk da idem negde, zasto bi hardmaxxovo kada bi geomaxxovo nema smisla

• Hmm...
Reactions: Lonenely sigma
Jesam vec, dopisivao sam se sa njim na instagramu, bkv sam ga pratio na pravom nalogu, mega NT
Vidim lik je homo i to bas zestoki

Ne, msm da je to ultra krindz, zamisli setas ulicama Papue Nove Gvineje (ako imaju ulice tamo uopste?) sa plavim ocima bkv svi znaju zasto si tamo, ili Japan jos gore, svi znaju zasto belci idu tamo
Previse si moralan

• JFL
Reactions: Rxna and Lonenely sigma
Meni bi bilo mrsko isk da idem negde, zasto bi hardmaxxovo kada bi geomaxxovo nema smisla
Jer ti je cilj da nadjes sto atraktivniju ribu i sto atraktivnije prijatelje, ako odes u neki cosak sveta ne postizes nista po mom misljenju
Vidim lik je homo i to bas zestoki
Sprda se, nije zapravo, trampovac je tezak al ono zabole me za politiku svakako
Previse si moralan
Jesam jbg, ponekad pomislim da sam jedino moralno ljudsko bice na celom svetu, zelim bolji svet i kad me vecina ne voli

ELEMM gospodo idem na plazu sada da se suncam, zelim vam lep dan

• +1
Reactions: FlotPSL and Rxna
Jer ti je cilj da nadjes sto atraktivniju ribu i sto atraktivnije prijatelje, ako odes u neki cosak sveta ne postizes nista po mom misljenju

Sprda se, nije zapravo, trampovac je tezak al ono zabole me za politiku svakako

Jesam jbg, ponekad pomislim da sam jedino moralno ljudsko bice na celom svetu, zelim bolji svet i kad me vecina ne voli

ELEMM gospodo idem na plazu sada da se suncam, zelim vam lep dan
Pusi kurac ja rotujem u kuci 🥀💔

• So Sad
  • Love it
Reactions: FlotPSL and Lonenely sigma
Alo ljudi necemo se cuti nedelju dana jbg
Ako me iko pljuje po threadovima branite me

• JFL
Reactions: Rxna
Alo ljudi necemo se cuti nedelju dana jbg
Ako me iko pljuje po threadovima branite me
Javices se ti sa fona znamo mi, uzivaj na moru