goz bolgesi ameliyatlari

orhanhic

orhanhic

Shitposter
cenenizi sikeyim forumda bi tane duzgun thread bulamadim gozle alakali ameliaytlaf hakkinda amk

cenenizi sikeyim forumda bi tane duzgun thread bulamadim gozle alakali ameliaytlaf hakkinda amk
:D uee filler, yağ grefti, canthoplasty, pitozis git araştir salak orhan tabanmd nin ameliyatlara bak anlarsin low iq orhan

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and orhanhic
:D uee filler, yağ grefti, canthoplasty, pitozis git araştir salak orhan tabanmd nin ameliyatlara bak anlarsin low iq orhan
tabanmdye bakicam ororbcogugu dogida
sagol dogida got dogida

lower eyelid retraction, orbital implants, fillers, cantho ascendlemek için bunlar yeter ztn

• +1
Reactions: orhanhic
Orbital box oseotomy yap sub5 eye area chad oluyor

• +1
Reactions: Ashoimex and orhanhic
ya lower eyelid retraction yada canthoplasti yaptirmayi dusunuyom ilerde adam akilli yapan bulursam
bide turkiyede uee filler yapan var mi amk bulamadim ben

ya lower eyelid retraction yada canthoplasti yaptirmayi dusunuyom ilerde adam akilli yapan bulursam
knk onlar implant olmadan zamanla düşüyor + bazen sonuclar kötü olabiliyor (dogida yazma)
ilk olarak implant gerekecek büyük ihtimalle

• +1
Reactions: orhanhic and starboi.
knk onlar implant olmadan zamanla düşüyor + bazen sonuclar kötü olabiliyor (dogida yazma)
pfw biraz daha az olsun istiyom ben sadece canthoya cok gerek yok gibi neutral zaten gozlerim
lowet eyelid retraction kurtarmaz mi tek basina sence

• +1
Reactions: maarda
pfw biraz daha az olsun istiyom ben sadece canthoya cok gerek yok gibi neutral zaten gozlerim
lowet eyelid retraction kurtarmaz mi tek basina sence
Kafatasını bilemediğim için fikrim yok,doktora danışman gerek

Ama retraction yerine fat graft yaptırsan daha uygun olur gibi çünkü retractionda dokuları tekrardan şekillendiriyorlar ve bazen kemik desteği olmadığı için sonuçlar iyi olmuyor yada kısa süreli oluyor

• +1
Reactions: orhanhic
Kafatasını bilemediğim için fikrim yok,doktora danışman gerek

Ama retraction yerine fat graft yaptırsan daha uygun olur gibi çünkü retractionda dokuları tekrardan şekillendiriyorlar ve bazen kemik desteği olmadığı için sonuçlar iyi olmuyor yada kısa süreli oluyor
tasina topragina kurban oldugumuz ulkede yaptirilir mi peki fat graft yada gozle alakali herhangi bi prosedur biliyosundur belki 1 2 tane doktor

Filler yağ grefti ne kadar süre duruyor

Engellisin diye seni asgari ücretin aşağısında çalıştırıp kullanacaklar paran yetmeyecek
115912

• So Sad
Reactions: ismim name olsun
bu implant yeterince ascendetir bence
Screenshot 20241229 104843 comgboxandroid edit 68649595732231