orhanhic
Shitposter
cenenizi sikeyim forumda bi tane duzgun thread bulamadim gozle alakali ameliaytlaf hakkinda amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uee filler, yağ grefti, canthoplasty, pitozis git araştir salak orhan tabanmd nin ameliyatlara bak anlarsin low iq orhancenenizi sikeyim forumda bi tane duzgun thread bulamadim gozle alakali ameliaytlaf hakkinda amk
tabanmdye bakicam ororbcogugu dogidauee filler, yağ grefti, canthoplasty, pitozis git araştir salak orhan tabanmd nin ameliyatlara bak anlarsin low iq orhan
knk onlar implant olmadan zamanla düşüyor + bazen sonuclar kötü olabiliyor (dogida yazma)ya lower eyelid retraction yada canthoplasti yaptirmayi dusunuyom ilerde adam akilli yapan bulursam
pfw biraz daha az olsun istiyom ben sadece canthoya cok gerek yok gibi neutral zaten gozlerimknk onlar implant olmadan zamanla düşüyor + bazen sonuclar kötü olabiliyor (dogida yazma)
ilk olarak implant gerekecek büyük ihtimalle
Kafatasını bilemediğim için fikrim yok,doktora danışman gerekpfw biraz daha az olsun istiyom ben sadece canthoya cok gerek yok gibi neutral zaten gozlerim
lowet eyelid retraction kurtarmaz mi tek basina sence
tasina topragina kurban oldugumuz ulkede yaptirilir mi peki fat graft yada gozle alakali herhangi bi prosedur biliyosundur belki 1 2 tane doktorKafatasını bilemediğim için fikrim yok,doktora danışman gerek
Ama retraction yerine fat graft yaptırsan daha uygun olur gibi çünkü retractionda dokuları tekrardan şekillendiriyorlar ve bazen kemik desteği olmadığı için sonuçlar iyi olmuyor yada kısa süreli oluyor
Filler yağ grefti ne kadar süre duruyoruee filler, yağ grefti, canthoplasty, pitozis git araştir salak orhan tabanmd nin ameliyatlara bak anlarsin low iq orhan
Engellisin diye seni asgari ücretin aşağısında çalıştırıp kullanacaklar paran yetmeyecekFiller yağ grefti ne kadar süre duruyor
Engellisin diye seni asgari ücretin aşağısında çalıştırıp kullanacaklar paran yetmeyecek
bu implant yeterince ascendetir benceknk onlar implant olmadan zamanla düşüyor + bazen sonuclar kötü olabiliyor (dogida yazma)
ilk olarak implant gerekecek büyük ihtimalle
hayırbu implant yeterince ascendetir bence View attachment 3409388