gozbebegi arasi mesafe(IPD)

IBlameMyRamus

IBlameMyRamus

sub4human
beyler gozlerim birbirine yakin, ideal bi gozbebegi mesafesi icin hangi hardmaxxlari yapmam lazim bilgisi olan varmi (Inter pupillary distance). softmaxx olarak yapiabilcek bisey varsa soyleyebilirsiniz.

Screenshot 20241220 225313

beyler gozlerim birbirine yakin, ideal bi gozbebegi mesafesi icin hangi hardmaxxlari yapmam lazim bilgisi olan varmi (Inter pupillary distance). softmaxx olarak yapiabilcek bisey varsa soyleyebilirsiniz.

View attachment 3368775
wolfcut tarzi bi sacla az-cok saklayabiliyorum bu arada

View attachment 3368775
diğer areaları maxlamaya çalış çok sırıtmaz mesafe inanılmaz derecede kötü değilse softmaxxle düzeltilmez

• +1
Reactions: IBlameMyRamus

View attachment 3368775
normali 6.8 cm'den çok düşük değilse sırıtmaz

• +1

View attachment 3368775
Bu adaminki gibiyse hiç baslamadi bile. Orbital box osteotomy var ama onu olmaya götun yemez. Softmax ile de saclarini uzatip zygolarini ve şakaklarini kapatarak close set eyesi daha normal gosterebiliyorsun

• +1
Reactions: Ashoimex
Bu adaminki gibiyse hiç baslamadi bile. Orbital box osteotomy var ama onu olmaya götun yemez. Softmax ile de saclarini uzatip zygolarini ve şakaklarini kapatarak close set eyesi daha normal gosterebiliyorsun
olm orbital box osteotomy niye boyle herkes korkuyo. birsz etrafts baktim cok aci veren biseyde deil gibi. 30k dolar gibi pahali bi ucreti var

olm orbital box osteotomy niye boyle herkes korkuyo. birsz etrafts baktim cok aci veren biseyde deil gibi. 30k dolar gibi pahali bi ucreti var
Orbital kemigini kesip hareket ettiriyorlar kör kalma riskin var. Ameliyatın yapılışı bile korkutucu amk niye korkmasinlar?

• +1
Bu saç stilini kullan

Attachments

• IMG_6626.jpeg
    IMG_6626.jpeg
    85.2 KB · Views: 0
  • +1
ölüm riski yüksek

• +1

Users who are viewing this thread

Back