Serialsuicide
Apricot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Knk sana unf atsam ratiomu duzeltcembizim kendimizi bir sik zannediş

Masaya iki seyide koymayalim kardesim euw #1 ranked challenger ve otp warwickim ve 15 k postum varOrgda yüksek postla övünmek mi daha kötü lolde yüksek rankla övünmek mi
bu adama zaten offtopic'te kötü grey postları diye laf atılmış şimdi de burada adam en son forumu terk edecek aw
subforumda takip ettiğim 3 kişiden birisin vala yaparsan öle bişi ağır ayı edersinKnk sana unf atsam ratiomu duzeltcem
Sorun olmaz dimk![]()
Sakasina attiydim azoncesubforumda takip ettiğim 3 kişiden birisin vala yaparsan öle bişi ağır ayı edersin
profiline baktım 200 kişi takiplemişsin cıkara cıkara beni mi cıkarmaya değer gördün siktir git amk piçi seni çıktım takipten çıkmazsan amına korumKnk sana unf atsam ratiomu duzeltcem
Sorun olmaz dimk![]()
siktir lan piçSakasina attiydim azoncesimdi hemen hallettim
True mod iste@maarda subforumun en yuksek zekalilari olarak takiplesmemis iyi oldu
Ben furry + femboyum eminmisin beni smv mogladıgınabenim smvim bu lavugun yedi sulalesini bese katlitodud o yuzden umursamiykeum gray dogdugum grayvyasarim kimebe kimene oroapu coch seri intihar