grimlabs test

psikozbagimlisi

psikozbagimlisi

Iron
grimlabsin sırasıyla sinister (testo booster) ashwaganda ve yohimbinesini kullandım.
10 gündeyim sinister kullanımdan sonra baş ağrısı yapıyor ama libido ve ereksiyon konusunda bayağı etkili oldu, ereksiyon sürem uzadı, uyaran olmasa dahi
ashwaganda 2. günden itibaren uzun süre sonra düzenli olarak rüya görmemi, yorgun uyanmamamı sağladı.
yohimbine aldıktan sonra nabızda ve terde artış oldu antrenman sırasında, ereksiyonla alakalı bi zımbırtısını göremedim.

böylece grimlabse olan şüphem bitmiş oldu sinisteri tavsiye ediyorum

• +1
Reactions: xlegend, orhanhic, Auchelius and 2 others
icerigine baktim ise yarayabilecek sadece cinko dvit boron ve maca root var. geri kalan cope. yasadigin etkiler de normalde olman gereken fiziksel durumdan fazlasi degil. yuksek ihtimal maca disinda saydiklarimi yeterince almiyodun. gidipte boyle sik sok seylere 1700tl vereceginize gidin kasaptan kirmizi et alin.

ashgawanda pahali olmasa kullanilir ama. ise yariyor.

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair, orhanhic and 1 other person
icerigine baktim ise yarayabilecek sadece cinko dvit boron ve maca root var. geri kalan cope. yasadigin etkiler de normalde olman gereken fiziksel durumdan fazlasi degil. yuksek ihtimal maca disinda saydiklarimi yeterince almiyodun. gidipte boyle sik sok seylere 1700tl vereceginize gidin kasaptan kirmizi et alin.

ashgawanda pahali olmasa kullanilir ama. ise yariyor.
para vermedim
+ zaten böyle bi problemim var belli ki, değerlerin uçması için değil olması gerektiği gibi olması için kullanmakta problem ne
dheanında işe yaradığını düşünüyorum bu arada

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair, orhanhic and 1 other person
ashwagandha parasına değer mi sence para vermedim demişssin de

• +1
Reactions: Auchelius, xlegend and pashanimair
ash yurt disindan getirin, 800mg ksm66 1 year stock 40usd filandi

• +1
Reactions: Auchelius, xlegend, orhanhic and 1 other person
grimlabsin sırasıyla sinister (testo booster) ashwaganda ve yohimbinesini kullandım.
10 gündeyim sinister kullanımdan sonra baş ağrısı yapıyor ama libido ve ereksiyon konusunda bayağı etkili oldu, ereksiyon sürem uzadı, uyaran olmasa dahi
ashwaganda 2. günden itibaren uzun süre sonra düzenli olarak rüya görmemi, yorgun uyanmamamı sağladı.
yohimbine aldıktan sonra nabızda ve terde artış oldu antrenman sırasında, ereksiyonla alakalı bi zımbırtısını göremedim.

böylece grimlabse olan şüphem bitmiş oldu sinisteri tavsiye ediyorum
ashwaganda çok pis tembellik yaptı bende (ashwagandadan mı emin değilim mkyla birlikte alıyodum)
uzun süre kullandım anca etkisini gösterdi
grimden almıştım
mksı belki boş olabilir yaşanılan hiç bi yan etkiyi yaşamadım adam akıllı thread de açmıştım bunun için

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
Ben safran esktresi kullandım sadece 30 gün ve sabahları kendimş stres içinde atarak kalkıyordum, kortizolüm fazlaydı ama takviyeden sonra stresli uyanma sorunum sona erdi. Sabah dimdik, huzur içinde kalkıyorum o hiç çok iyi ama sonra recessed olduğum aklıma gelince kötü oluyorum.

• JFL
Reactions: Auchelius and xlegend
ashwaganda çok pis tembellik yaptı bende (ashwagandadan mı emin değilim mkyla birlikte alıyodum)
uzun süre kullandım anca etkisini gösterdi
grimden almıştım
mksı belki boş olabilir yaşanılan hiç bi yan etkiyi yaşamadım adam akıllı thread de açmıştım bunun için
acikcasi suan xanaxa baslasam mentelimde 0 etkisi olur.
tek hedefim hayallerimi gerceklestirmek, tembellik veya baska birseyin etkisini anlamiyorum bile.

• +1
Reactions: Auchelius and swaggy
acikcasi suan xanaxa baslasam mentelimde 0 etkisi olur.
tek hedefim hayallerimi gerceklestirmek, tembellik veya baska birseyin etkisini anlamiyorum bile.
o kişiliğin ve hırsına bağlı bi konu herkesde aynı etkileri göstermiyo her şey
ben zaten normal de de tembel bi insan sayılırım üstüne bi de bunları aldığım zaman iyice beter olmuştum
normalde üzülüceğim şeylere üzülmemeye başladım kullanmamdan itibaren ama tamamen ashwagandhaya mı bağlı bilmiyorum
psikolojik olan etkileri overrated biraz

ashwagandha kullanmayın.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
o kişiliğin ve hırsına bağlı bi konu herkesde aynı etkileri göstermiyo her şey
ben zaten normal de de tembel bi insan sayılırım üstüne bi de bunları aldığım zaman iyice beter olmuştum
normalde üzülüceğim şeylere üzülmemeye başladım kullanmamdan itibaren ama tamamen ashwagandhaya mı bağlı bilmiyorum
psikolojik olan etkileri overrated biraz
Negatif özellikleri daha da arttırdıysa o kullandığın şeyi bırak. Önemli olan motivasyonu arttırıp, harekete geçmeni sağlaması. Benim için sarı kantaron çayı + yüksek kalite safran ekstresi çok iyi gelmişti. Amacım yüksek inhibe biri olmayı kısmen de olsa kırmaya çalışmak, atik olmak.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and swaggy
ashwagandha parasına değer mi sence para vermedim demişssin de
yazdığım gibi, ben neredeyse bir yıldır rüyalardan uzağım ama şimdi istisnasız hergün rüya görüyorum, daha zinde uyanıyorum oram buram ağrımıyor aptal gibi. aldıktan bir vakit sonra mayıştırıyor zaten uyuyayım ben diyorsun.

bence değer kesinlikle. 60 tablet olması da cabası

• +1
Reactions: orhanhic
Negatif özellikleri daha da arttırdıysa o kullandığın şeyi bırak. Önemli olan motivasyonu arttırıp, harekete geçmeni sağlaması. Benim için sarı kantaron çayı + yüksek kalite safran ekstresi çok iyi gelmişti. Amacım yüksek inhibe biri olmayı kısmen de olsa kırmaya çalışmak, atik olmak.
2 gün önce kullanmayı kestim zaten
her şeyi yapmamı engelliyodu
yatakdan kalkmak istemiyodum kalkamıyodum da zaten

• +1
Reactions: szolliontaraelis and orhanhic
para vermedim
+ zaten böyle bi problemim var belli ki, değerlerin uçması için değil olması gerektiği gibi olması için kullanmakta problem ne
dheanında işe yaradığını düşünüyorum bu arada
Ayrı ayrı aldığında 3te1i kadar tutuyor da o yüzden. Dhea yı da herhangi bir aromataz inhibitoru olmadan kullanırsan tam verim alamazsın.

• +1
Reactions: Auchelius and psikozbagimlisi

Users who are viewing this thread

Back