gülerken gozukmeyen dişler

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

slavic foid slayer
title, neden oluyor bu boktan şey dişler çok az gozukuyor konuşurken veya gülerken crossbite ile ilgisi varmidir

Diş gözükmüyosa ne gözüküyo olum

• +1
Reactions: Aven and ZerefDragnee1l
bir cok sebebi var,
temel olarak.
paletin dar olmasi
keserlerin ve molarlarin ice donuk olmasi
maxillanin geride olmasi
dislerin kucuk olmasi

hepsi bende var, oradan biliyorum, ama asdece dokotrun yaptigi kotu tedavi bile baya baya gelistirdi.

suanki sorunum dudaklari nasil dahada genisletecegim. sarpenin sonunda genislemis olmali olmazsa sikinti baya.

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
suanki sorunum dudaklari nasil dahada genisletecegim. sarpenin sonunda genislemis olmali olmazsa sikinti baya.
commissuroplasty,iki farklı şekilde yapılıyor açıklamaya üşendim aşşağıda altta yazıyor metodlar
1750613730333

1750613739946

Eppley eskiden yapıyordu ama bıraktı galiba ispanyada var yapan (daha farklı yerler vardır ama araştırmadım)
1-2k dolar arası

commissuroplasty,iki farklı şekilde yapılıyor açıklamaya üşendim aşşağıda altta yazıyor metodlar
View attachment 3851056
View attachment 3851057
Eppley eskiden yapıyordu ama bıraktı galiba ispanyada var yapan (daha farklı yerler vardır ama araştırmadım)
1-2k dolar arası
hem commissuroplasty hemde ust ve alt dudaklarin disa olan kisimdan keserek tekrar sekillendiren azeri bir doktor buldum, 3k eur dedi ve cok gayimsi sonuclari var.
acikacsi bu ameliyati olmam mumkun degil, onumde trimax var sonra eye area, bunu eklemem imkansiz. fat enjeksiyon ve sarpe biraz duzeltebilir umarim.

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
hem commissuroplasty hemde ust ve alt dudaklarin disa olan kisimdan keserek tekrar sekillendiren azeri bir doktor buldum, 3k eur dedi ve cok gayimsi sonuclari var.
acikacsi bu ameliyati olmam mumkun degil, onumde trimax var sonra eye area, bunu eklemem imkansiz. fat enjeksiyon ve sarpe biraz duzeltebilir umarim.
3k çok demiş texasda bir klinik var belki orası anca 3-4k fiyat biçiyordur,sonuçları normal bence ispanyadakinin

3k çok demiş texasda bir klinik var belki orası anca 3-4k fiyat biçiyordur,sonuçları normal bence ispanyadakinin
dudak genisletme degilde sekillendirme buyutme yaptigi icin kadinlara hitap ediyor ve sonsuz filler gibi gozukutugu idda ediliyor, uzun lafin kisasi baya marketing ve insta kasmis klasik overrated doktor.
ama herseyden sonra birgun random ispanyaya gidip bunu halledebilirim, ama planlarima yazmam bile yakin zamanda olmayacagi icin.

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
bir cok sebebi var,
temel olarak.
paletin dar olmasi
keserlerin ve molarlarin ice donuk olmasi
maxillanin geride olmasi
dislerin kucuk olmasi

hepsi bende var, oradan biliyorum, ama asdece dokotrun yaptigi kotu tedavi bile baya baya gelistirdi.

ve ayrıca sfs diyorlar, sence?

ve ayrıca sfs diyorlar, sence?
evet, amk sendromu bendede var, bu arda sfs bite blockerlar ile baya baya duzeldi, ama bite blockerlar gidince tekrar olacak. o zamanda bimax ile halletmis olacagim.

evet, amk sendromu bendede var, bu arda sfs bite blockerlar ile baya baya duzeldi, ama bite blockerlar gidince tekrar olacak. o zamanda bimax ile halletmis olacagim.
nasil anlariz sfsnin olduğunu peki

Çok gayimsi derken neresi gayleştiriyorki