Güncel durum

NoxInfernum

NoxInfernum

Iron
Ropelemeye calisirken kılından dolayı ip koptu ve yere düşme sonucu sağ ayak bilegim kırıldı. Bu siktigimin hayatında doğru düzgün ropeleyemiyoruz bile.

Kilo verdikten sonra ropelemeyecegi deneyeceğim.

Sizi hiç özlemedim ama özünüzde iyi insanlarsiniz, keşke düzgün bir toplumda düzgün bir yüz ve vücut ile dogsaydik da burada birbirimizi yemeye calismazdik.

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: adeeyeah, Kayra139, senualF and 5 others
Umarım bu sorunlarını aşarsın dostum.

• +1
Reactions: adeeyeah, Kayra139, senualF and 3 others
Ropelemeye calisirken kılından dolayı ip koptu ve yere düşme sonucu sağ ayak bilegim kırıldı. Bu siktigimin hayatında doğru düzgün ropeleyemiyoruz bile.

Sizi hiç özlemedim ama özünüzde iyi insanlarsiniz, keşke düzgün bir toplumda düzgün bir yüz ve vücut ile dogsaydik da burada birbirimizi yemeye calismazdik.
Ölmekte kararliysan 5 6 tane aromasin at üst üste

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Hacı drug overdoselasana mutlu gidersin büyük bir binadan atla

• +1
Reactions: adeeyeah, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
En azından ölürken kuşum otebilsin.
Sende niyet yok da neyse intihar etme devam et biraz tatĺi biset ye morali düzelt full kaloride fix 500 açık bırak spor / yürüyüş yap karin çalış zayıflarsin 1 dal sigara da yak

• +1
Reactions: adeeyeah, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person

Madem ölmeye yakınsın Heisenberg gibi son bir vurgun yapsana

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: adeeyeah, Kayra139, Serialsuicide and 1 other person
Hacı drug overdoselasana mutlu gidersin büyük bir binadan atla
Drug parası nerede abey
Sende niyet yok da neyse intihar etme devam et biraz tatĺi biset ye morali düzelt full kaloride fix 500 açık bırak spor / yürüyüş yap karin çalış zayıflarsin 1 dal sigara da yak
Olmaz en azından çirkin oluşumu ve toplumda kızlardan ilgi gormeyisimi kilomla copeliyorum jfl

• So Sad
  • +1
Reactions: adeeyeah and why not me?
LA BU ÇAKKALIN ÖLDÜĞÜNE İNANAN VAR MIYDI

NE GARİP ADAMSIN

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, adeeyeah, growthplatessss111 and 7 others

Kankacığım o DIY PDO Threadini yapana kadar ölmene izin vermiyorum

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: adeeyeah, why not me?, BugraSA and 2 others
Drug parası nerede abey

Olmaz en azından çirkin oluşumu ve toplumda kızlardan ilgi gormeyisimi kilomla copeliyorum jfl
uee ıcın taktık versene son zamanlarda nedense arttı kılo almama ragmen cıldırcam seklı bozuldu kasımın 10 kilo aldım

• +1
  • JFL
Reactions: adeeyeah and NoxInfernum
Allah kurtarmış kardeşim bunda mana ara ve ascendlemeye başla

• +1
Reactions: adeeyeah, Kayra139, flows5991 and 1 other person
uee ıcın taktık versene son zamanlarda nedense arttı kılo almama ragmen cıldırcam seklı bozuldu kasımın 10 kilo aldım
Knk kilo alınca azalması lzm AQ nasil arttı JFL

Sana Allah'ın bile bilmediği bir fraud taktiği vereyim.

İnce kinesio tape alıyorsun (cilt bandı) bunu saç çizginin hemen altına yatay düzlemde koyuyorsun deriyi iterek, bunun sonucunda cilt bandının deriyi aşağıya doğru itip gözünün üzerine getirmesi lazım, UEE'nin çoğu gidiyor. Alnini aşağıya doğru bastırdığıni düşün. Bunun üzerine ağırlık vs de bağlayabilirsin / yapıştırabilirsin. Bir de bere vs takip alnına aşağıya doğru itecek şekilde koyarsan yine uee fraudlayabilirsin.

Sende olan durum muhtemelen kaslara dayalı geçici bir durum. Her gece yatmadan önce 10 dk alnına masaj yap daha iyi olur uyaninca

• +1
  • Love it
Reactions: adeeyeah, reanrao and flows5991
Knk kilo alınca azalması lzm AQ nasil arttı JFL

Sana Allah'ın bile bilmediği bir fraud taktiği vereyim.

İnce kinesio tape alıyorsun (cilt bandı) bunu saç çizginin hemen altına yatay düzlemde koyuyorsun deriyi iterek, bunun sonucunda cilt bandının deriyi aşağıya doğru itip gözünün üzerine getirmesi lazım, UEE'nin çoğu gidiyor. Alnini aşağıya doğru bastırdığıni düşün. Bunun üzerine ağırlık vs de bağlayabilirsin / yapıştırabilirsin. Bir de bere vs takip alnına aşağıya doğru itecek şekilde koyarsan yine uee fraudlayabilirsin.

Sende olan durum muhtemelen kaslara dayalı geçici bir durum. Her gece yatmadan önce 10 dk alnına masaj yap daha iyi olur uyaninca
Sana soyle diyim kaşımın şekli gitti amk eskiden disari çıkınca çatardım falan, full evde kalınca mı oldu acaba rahat durmaktan, o dediğin bant dışarıda belli olmaz mı la

• +1
Sana soyle diyim kaşımın şekli gitti amk eskiden disari çıkınca çatardım falan, full evde kalınca mı oldu acaba rahat durmaktan, o dediğin bant dışarıda belli olmaz mı la
Saci kısa bir slave olduğunu düşünmemiştim 😂

Uzun saç terramogs git uzat, en kotu Spor alınlık tak terliyorum diye takıyorum dersin ya da sabah koşusundan kalma vs larplarsin bir seyler

• +1
Reactions: adeeyeah and reanrao
Saci kısa bir slave olduğunu düşünmemiştim 😂

Uzun saç terramogs git uzat, en kotu Spor alınlık tak terliyorum diye takıyorum dersin ya da sabah koşusundan kalma vs larplarsin bir seyler
Yok la 6 aydır uzatıyorum, ruzgar esınce can verıyorum ondan sordum ıslakken ceneme gelıyo

• +1

Screenshot 2025 12 17 05 53 45 391 commiuigallery edit

ROPELAMAM HK.

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, growthplatessss111 and NoxInfernum