güncel

sladekilic

sladekilic

pretty boy
1742437743433

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak, Deleted member 113670 and xlegend
Bu kim aq

• +1
Reactions: menas
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: menas and 7"L×6"G currymaxxer
aq doxxlanmisim laneto lsun adamim herkes yuzumu ogredigine gore recainin ananisinin amini siktigim vidleri yayabiliriim
Bu sen misin yakışıklı

Bu shitskin orospu çocuğu yine tr subunda kirliğe pisliğe bak taptığın ineği sikeyim 170 vitaminsiz orospu evladı
IMG 2869

• JFL
Reactions: Deleted member 135218 and sladekilic
senden beyazdir o ananin komur gibi amini sikerken bu renk aklima gelecek
knk orospu anan niye zenciler tarafımdan sikildiği kısmı anlatmamış? Amına kodumun karısı ismimi kötülüyor

• JFL
Reactions: Deleted member 135218
knk orospu ANAM niye zenciler tarafımdan sikildiği kısmı anlatmamış?
Vay reco orospu anani zenciler de mi sikerdi senin bana yasuomaxxingin anasini hatirlatti o da buyuk bir orospuydu hala oyle

ananin musterilerinden gecen icine bosalmisip 2. posta da yuzune
proje odevi gibi biseysin amk 10 kisinin dolleri ortaya karisik max bunu mu cikarabildi annen 😂

• JFL
Reactions: Deleted member 135218
proje odevi gibi biseysin amk 10 kisinin dolleri ortaya karisik max bunu mu cikarabildi annen 😂
BAHAHAHAHAHAHAHAHA TITKKKTANDAN FALAN GORDUGU YORUMLARI YAZMAYA BASLAMIS ZAVALLI OROSPU COCUGU ANNENI SIKEN PIS HERIFLERIN ETTIGI LAFLARI DUYSAN GOZLERIN ANANIN AGZI GIBI DOLAR

BAHAHAHAHAHAHAHAHA TITKKKTANDAN FALAN GORDUGU YORUMLARI YAZMAYA BASLAMIS ZAVALLI OROSPU COCUGU ANNENI SIKEN PIS HERIFLERIN ETTIGI LAFLARI DUYSAN GOZLERIN ANANIN AGZI GIBI DOLAR
😂😂 tmm proje odevi

annenle daha nice projelere imza atmaya gecen yuzunden akan dolleri yerden alip amina oskuyodu orospu
forumdaki kardescanlarla annenin suratina sira sira bosaliyoruz ✌️

forumdaki kardescanlarla annenin suratina sira sira bosaliyoruz ✌️
o parmaklari gotune sokarim orospu evladi ananin suratindaki dolu genc yasta temizlemeyi ogretmek lazimdi sana

o parmaklari gotune sokarim orospu evladi ananin suratindaki dolu genc yasta temizlemeyi ogretmek lazimdi sana
odlek orospu evladi seni anan kucagimda hop hop ziplarken sen burda klavyenin tuslarina basmaya devam mi gel de anneni kucagimdan kurtar olecek anan

odlek orospu evladi seni anan kucagimda hop hop ziplarken sen burda klavyenin tuslarina basmaya devam mi gel de anneni kucagimdan kurtar olecek anan
senin ananin sike sike amini patlattik kan geldi ama durmadim bosalinca ananin ami cilekli twistera dondu orospunun hosuna gitmis megerse mal orospu

Fotoğraf bana aittir çalmayınız

Last edited:
Benim yabanci subem gibi dusun recainin offtopicteki postlarinda annesine sovuyo
Onun anasını siktim bu arada ama ataları bitkiden başka bişey yiyemediği için bir şekilde kendini kandırabiliyor keşke bende o kadar low iq olsam

Onun anasını siktim bu arada ama ataları bitkiden başka bişey yiyemediği için bir şekilde kendini kandırabiliyor keşke bende o kadar low iq olsam
sen bi eski ppye dön konuşucaz bvunları sonra

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
O senin anani sikiyo offtopicte amk jflleri ananin yarrakalri yedigi gibi yiyosun yabanci forumlarda

• +1
Reactions: Zodiac
O senin anani sikiyo offtopicte amk jflleri ananin yarrakalri yedigi gibi yiyosun yabanci forumlarda
IMG 2896

Baya iyi sikmiş la kanka sen en azından ragebait yapıyorsun o orospu çocuğu cidden inanıyor dediğine

• JFL
Reactions: TrustMeBro
"pretty boy"

• JFL
Reactions: Zodiac and nmn14
@nmn14 yerden bitme neye jfl attın kafanı okşarım senin

• +1
Kim bu yakisikli anlamadim simdi

Ew nigga

• +1
Reactions: Zagro
aq doxxlanmisim laneto lsun adamim herkes yuzumu ogredigine gore recainin ananisinin amini siktigim vidleri yayabiliriim
oglum millete kufretme sikilmekten malamat oldum zaten daha fazla yarragi kaldiramayacagim

oglum millete kufretme sikilmekten malamat oldum zaten daha fazla yarragi kaldiramayacagim
BAHAHAHAHAHAHA gonderiyorum hemen bizim arkamazdaki buyuk adami senin bi icabina baksin sen yeni hesap yaratirken kim bilir anan kac insaatciyi agizna almistir jiqefnjoqgejoqgqejoqeoji

BAHAHAHAHAHAHA gonderiyorum hemen bizim arkamazdaki buyuk adami senin bi icabina baksin sen yeni hesap yaratirken kim bilir anan kac insaatciyi agizna almistir jiqefnjoqgejoqgqejoqeoji
oglum annenle duzgun konus sikilmekten malamat oldum zaten

unutma aylardir aktif uyesi oldugun bu forumdaki katkini sonlandirmam 12 saatimi aldi anani sikmek icin evime cagirmak ise sadece 2

ne yazik ki senin icin bitti yasuomaxxing bidaha donemeyeceksin buralara
yasuomaxxing kim oglusum sikilmekten hafizami kaybettim kocalarimdan biriydi heralde

• +1
Reactions: hellomylove
berserk dövmesi yaptırdığın için pişman mısın
sevdiğim bir manga pişman deilim onun dışında kollarımda dövme kaplı ondan bozmuyo

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
@nmn14 bu arada mini pekka orosbu cocugu gozume battın ha dıyım sana her an evine gelip sıkabilirim o ghden yoksun kemiklerine

• +1