günde 3lt su cope mu

khhv nosecel

khhv nosecel

184cm caucasian
ben 20 gun boyunca hergun 3lt su ictim istikrarli bi sekilde degisen tek sey daha cok işemem oldu deneyenleriniz varsa sizde durumlar nasildi?

• +1
Reactions: veneficus and EK0
mesela cope mu diye soruyonda beklentin ne? Mucizevi bir şekilde ödem atman mı öyleyse cope

ama zaten öyle bişey diyen yok fazla su içmenin olayı diyet sırasında yapılır daha çok ödem atarsın ama öyle ne haraket yapıyorsan nede yediğine içtiğine dikkat etmiyorsan zaten birşey beklenmez

• +1
Reactions: ıdkjusthere, pardonriki and coax96
mesela cope mu diye soruyonda beklentin ne? Mucizevi bir şekilde ödem atman mı öyleyse cope

ama zaten öyle bişey diyen yok fazla su içmenin olayı diyet sırasında yapılır daha çok ödem atarsın ama öyle ne haraket yapıyorsan nede yediğine içtiğine dikkat etmiyorsan zaten birşey beklenmez
benim beklentim daha damarlı olmaktı acikcasi ama hicbir etkisi olmadi

• JFL
Reactions: nikolata and EK0
benim beklentim daha damarlı olmaktı acikcasi ama hicbir etkisi olmadi
suyla daha damarlı olmayı nasıl bağdaşlaştırdın? damar görünürlüğünde 3 şey önemlidir
biri ve en önemlisi genetik pek anlatmaya gerek yok
diğerleri kas kütlesi ve yağ oranı

• +1
Reactions: nikolata
Hayır değil su içmek gayet faydalı

Azalttığım zamanlar cildim soluklaşıyor dilim beyazlıyor dudaklarım çatlıyor soyuluyor falan

Genel looksmaxing için gayet iyi jordan o videoda taşak geçmiyo

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani
Değil amınakoyim su niye cope olsun

• JFL
  • +1
Reactions: IzotretinoinKullani, coax96, veneficus and 4 others
suyla daha damarlı olmayı nasıl bağdaşlaştırdın? damar görünürlüğünde 3 şey önemlidir
biri ve en önemlisi genetik pek anlatmaya gerek yok
diğerleri kas kütlesi ve yağ oranı
yag oranim ve genetigim iyi zaten. Arastirdigim cogu yerde su tuketimini arttir diyodu bende denedim uydurmadim yani

• JFL
Reactions: EK0
Hayır değil su içmek gayet faydalı

Azalttığım zamanlar cildim soluklaşıyor dilim beyazlıyor dudaklarım çatlıyor soyuluyor falan

Genel looksmaxing için gayet iyi jordan o videoda taşak geçmiyo
kral bende gunde 500ml icsemde 3lt icsemde bi sikim degismiyor valla

Ulan amina koyim su icmek cope ne demek aq

• JFL
  • +1
Reactions: IzotretinoinKullani, veneficus, Topkra and 2 others
ben 20 gun boyunca hergun 3lt su ictim istikrarli bi sekilde degisen tek sey daha cok işemem oldu deneyenleriniz varsa sizde durumlar nasildi?
Evt cope

yag oranim ve genetigim iyi zaten. Arastirdigim cogu yerde su tuketimini arttir diyodu bende denedim uydurmadim yani
yağ oranın düşükse ve hala düzgün damar yoksa demekki genetiğin iyi değilmiş

latismus da bile damar var
bak kardeşim ne istiyorsun ozaman sen ne istiyorsun

gelmişin su cope mu diyon sonra damar çıksın diye içtim diyon sonra damar zaten var diyon deli edersiniz adamı

• JFL
Reactions: Topkra
benim yarragımda bile damar var suyla alakalı olduğunu sanmıyorum ama su icmek cope degil amk EK0 nunda dedigi gibi genetik ödem atmak istiosanda su içmen lazım ama düz su allah değildir sodyum potasyum dengesi gerekli

• +1
Reactions: Iranidnordid
bak kardeşim ne istiyorsun ozaman sen ne istiyorsun

gelmişin su cope mu diyon sonra damar çıksın diye içtim diyon sonra damar zaten var diyon deli edersiniz adamı
ben 3lt su icenlerin nasi degisimler gordugunu soruyom kendimdede hicbise olmadi diyom

5 - 6 litre su iç, gyme git, diyet yap yeter birkaç aya sonuç alırsın zaten

• JFL
Reactions: eniyiguresci
3 biraz az kaliyo kilonu bilmiyorumda 3.5-4 arasi ic en ideali o odem atiyorsun bu sayede damarlanmak istiyorsan yag oranini dusur yada 2 gün karb alma sonra karb yukle kisa sureli damar oluyor onun disi birsey yok ama damarli olmayi ne yapicaksin zaten yuzun incelsin yeter
5 - 6 litre su iç, gyme git, diyet yap yeter birkaç aya sonuç alırsın zaten
5-6 icmeyin daha fazla odem tutumu oluyor en ideali 3.5-4 litre

• +1
Reactions: khhv nosecel
suya devam et yeşil çay iç yağ oranını 10-12 de tut ama yanak yağı en önemli faktör