khhv nosecel
184cm caucasian
ben 20 gun boyunca hergun 3lt su ictim istikrarli bi sekilde degisen tek sey daha cok işemem oldu deneyenleriniz varsa sizde durumlar nasildi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benim beklentim daha damarlı olmaktı acikcasi ama hicbir etkisi olmadimesela cope mu diye soruyonda beklentin ne? Mucizevi bir şekilde ödem atman mı öyleyse cope
ama zaten öyle bişey diyen yok fazla su içmenin olayı diyet sırasında yapılır daha çok ödem atarsın ama öyle ne haraket yapıyorsan nede yediğine içtiğine dikkat etmiyorsan zaten birşey beklenmez
suyla daha damarlı olmayı nasıl bağdaşlaştırdın? damar görünürlüğünde 3 şey önemlidirbenim beklentim daha damarlı olmaktı acikcasi ama hicbir etkisi olmadi
yag oranim ve genetigim iyi zaten. Arastirdigim cogu yerde su tuketimini arttir diyodu bende denedim uydurmadim yanisuyla daha damarlı olmayı nasıl bağdaşlaştırdın? damar görünürlüğünde 3 şey önemlidir
biri ve en önemlisi genetik pek anlatmaya gerek yok
diğerleri kas kütlesi ve yağ oranı
kral bende gunde 500ml icsemde 3lt icsemde bi sikim degismiyor vallaHayır değil su içmek gayet faydalı
Azalttığım zamanlar cildim soluklaşıyor dilim beyazlıyor dudaklarım çatlıyor soyuluyor falan
Genel looksmaxing için gayet iyi jordan o videoda taşak geçmiyo
sadece daha fazla işememe sebep olduDeğil amınakoyim su niye cope olsun
Olm sudan beklentin ne yanisadece daha fazla işememe sebep oldu
bilader 2 asamali dusunemiyonmu sen illa herseyi en ince detaya kadar aciklamammi lazimUlan amina koyim su icmek cope ne demek aq
Şu communityde ortayı tutturan sorular soran bi kul yok amkUlan amina koyim su icmek cope ne demek aq
Bişey olmaz olur arada öylebilader 2 asamali dusunemiyonmu sen illa herseyi en ince detaya kadar aciklamammi lazim
Evt copeben 20 gun boyunca hergun 3lt su ictim istikrarli bi sekilde degisen tek sey daha cok işemem oldu deneyenleriniz varsa sizde durumlar nasildi?
benim beklentim yok herseye "drink more water" diyenler var onlara itafenOlm sudan beklentin ne yani
yağ oranın düşükse ve hala düzgün damar yoksa demekki genetiğin iyi değilmişyag oranim ve genetigim iyi zaten. Arastirdigim cogu yerde su tuketimini arttir diyodu bende denedim uydurmadim yani
latismus da bile damar varyağ oranın düşükse ve hala düzgün damar yoksa demekki genetiğin iyi değilmiş
bak kardeşim ne istiyorsun ozaman sen ne istiyorsunlatismus da bile damar var
ben 3lt su icenlerin nasi degisimler gordugunu soruyom kendimdede hicbise olmadi diyombak kardeşim ne istiyorsun ozaman sen ne istiyorsun
gelmişin su cope mu diyon sonra damar çıksın diye içtim diyon sonra damar zaten var diyon deli edersiniz adamı
3 biraz az kaliyo kilonu bilmiyorumda 3.5-4 arasi ic en ideali o odem atiyorsun bu sayede damarlanmak istiyorsan yag oranini dusur yada 2 gün karb alma sonra karb yukle kisa sureli damar oluyor onun disi birsey yok ama damarli olmayi ne yapicaksin zaten yuzun incelsin yeterben 20 gun boyunca hergun 3lt su ictim istikrarli bi sekilde degisen tek sey daha cok işemem oldu deneyenleriniz varsa sizde durumlar nasildi?
5-6 icmeyin daha fazla odem tutumu oluyor en ideali 3.5-4 litre5 - 6 litre su iç, gyme git, diyet yap yeter birkaç aya sonuç alırsın zaten
Kanka valla ben şu içtiğim günler baya deBloat atiyomkral bende gunde 500ml icsemde 3lt icsemde bi sikim degismiyor valla