egehtn
Iron
Az mı beyler daha fazla içim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne atsam sövüyonuz bu kadar nefrete dayanamıyorum artık ben 31 cekicemsikicem seni de ha siktir git artık amk
Ne atsam övüyorsunuz bu kadar nefrete dayanamıyorum artık ben 3sikicem seni de ha siktir git artık amk
AğlayarakNe atsam sövüyonuz bu kadar nefrete dayanamıyorum artık ben 31 cekicem
İşin gücün yok mu amk sabah akşam burda salak salak thread açacak kadar işsiz olamazsınNe atsam sövüyonuz bu kadar nefrete dayanamıyorum artık ben 31 cekicem
Sen benim sabah akşam burda olduğumu biliyorsan sende işsizsinİşin gücünün yok mu amk sabah akşam burada salak salak iş yapmasına kadar işsiz olamazsın
amina koydugumun maymunu 2 saatte bir buraya giriyosam 15 tiradın 10’u senin hep bunu fark etmek için sabah akşam burda olmaya gerek yok kiSen benim sabah akşam burda olduğumu biliyorsan sende işsizsin
Abi adam haklı daağlınamina koydugumun maymunu 2 saatte bir buraya giriyosam 15 tiradın 10’u senin hep bunu fark etmek için sabah akşam burda olmaya gerek yok ki
Abartma la okadar atmıyorumamina koydugumun buraya maymunu 2 saatte bir giriyosam 15 tiradın 10'u senin hep bunu fark etmek için sabah akşam kalmaya gerek yok yok ki