GÜNÜMÜZ İLİŞKİLERİN BOKTANLIĞI

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
Çocuğun eski sevgilisi beraberlerken sürekli videolarımı beğenip duruyormuş çocuk oradan tanıyormuş beni en son da engel atmış. Bu devirde herhangi biriyle ilişki vesaire yapmadan önce %100 asla tanımadan bir şey yapmayın güven çok çok önemli.

Attachments

• wwewww.jpg
    wwewww.jpg
    44 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: DirtyBlonde, Dojo and orbitalover
Çocuğun eski sevgilisi beraberlerken sürekli videolarımı beğenip duruyormuş çocuk oradan tanıyormuş beni en son da engel atmış. Bu devirde herhangi biriyle ilişki vesaire yapmadan önce %100 asla tanımadan bir şey yapmayın güven çok çok önemli.
dnr chad ramblings

• JFL
Reactions: Aven and Ratonnn
yok
ben hayatimin askini bulcam
evlencem
:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

• JFL
Reactions: htn666, Aven and IlI
eleman tcc ucubesi aq böyle tiplerin nasıl sevgilisi olabiliyor anlamıyorum

• +1
Reactions: IlI
Tavsiye için teşekkürler OP ayrıca arkadaşlarını yakınında düşmanlarını ise daha da yakınında tuttuğundan emin ol

• JFL
Reactions: menas
raton filtresiz 360 video çekermisin seni dolandırıcı ucube

• JFL
Reactions: maarda
raton filtresiz 360 video çekermisin seni dolandırıcı ucube
dolandırıcı ne alaka bro bana her şeyi de ama dolandırıcı deme kimseye zararım yok benim

• +1
Reactions: Kayra139
dolandırıcı ne alaka bro bana her şeyi de ama dolandırıcı deme kimseye zararım yok benim
koçluk yapmıyormusun chalomla birlikte
Kawhi Leonard Basketball GIF by ESPN

koçluk yapmıyormusun chalomla birlikte
Kawhi Leonard Basketball GIF by ESPN
evet de aga her koçluk yapan dolandırıcı değil ki :feelswhy: chalom'y sevmiyonuz ama bari bana yapmayın şahsen ben hepinizi seviyom..

• +1
Reactions: Kayra139
evet de aga her koçluk yapan dolandırıcı değil ki :feelswhy: chalom'y sevmiyonuz ama bari bana yapmayın şahsen ben hepinizi seviyom..
koçlukta thumpulling raw meat şaçmalığını yapmıyormusun? dolandırılıck işte. daha filtresiz anglefraudsuz foton yok (aynı şey chalom içinde geçerli) gelmiş koçluk yapıyorsun sonra ben sizi seviyorum

• +1
Reactions: serenade
koçlukta thumpulling raw meat şaçmalığını yapmıyormusun? dolandırılıck işte. daha filtresiz anglefraudsuz foton yok (aynı şey chalom içinde geçerli) gelmiş koçluk yapıyorsun sonra ben sizi seviyorum
kanka raw meat saçmalık zaten aq ben onun için video yaptım ne kadar saçma diye bu tarz şeyleri ben değil chalom yapıyor etkileşim için ben herkese diyorum yemeyin bok gibi hiçbir vasfı yok vesaire efektsiz fotoları da hikayelerde paylaşıyorum genel olarak ama tek sıkıntı chalom'un bu tarz şeyleri etkileşim için paylaşması sonra millet örnek alıp çiğ et yiyor ak

• +1
Reactions: Kayra139 and maarda
kanka raw meat saçmalık zaten aq ben onun için video yaptım ne kadar saçma diye bu tarz şeyleri ben değil chalom yapıyor etkileşim için ben herkese diyorum yemeyin bok gibi hiçbir vasfı yok vesaire efektsiz fotoları da hikayelerde paylaşıyorum genel olarak ama tek sıkıntı chalom'un bu tarz şeyleri etkileşim için paylaşması sonra millet örnek alıp çiğ et yiyor ak
Thumpulling bonesmashing gibi şeylerde işe yaramığı biliyorsun ama destekliyorsun. 5 dakikalık basınçla kemiklerini şekillendiremezsin. Böyle yanlış şeylerle koçluk yapman doğru değil.

• +1
Reactions: serenade, maarda and Ashoimex
Thumpulling bonesmashing gibi şeylerde işe yaramığı biliyorsun ama destekliyorsun. 5 dakikalık basınçla kemiklerini şekillendiremezsin. Böyle yanlış şeylerle koçluk yapman doğru değil.
Bonesmashing bana inandirici geliyor baya arguman fln sunuyorlar, yapasım var ne kaybedebilirsinki zaten yapsan

• +1
Reactions: Ratonnn
Bonesmashing bana inandirici geliyor baya arguman fln sunuyorlar, yapasım var ne kaybedebilirsinki zaten yapsan
en fazla kemikleini kalınlaşıtırır ama buyutemez. bide 5-10 dakikalık başınçla wolff's law işe yaramıyor saatlerce sürekli başınca gerekli

• +1
Reactions: Arisylva and maarda
hayır ben tamamen kendi üstümde işe yarayan şeyleri insanlara öneriyorum, şahsen koçluk sisteminde alıp da memnun kalmayan kimse yok açıkçası diğer yabancılar gibi ya da türkler gibi kimseyi dolandırdığım da yok benim sistem belli güzel bir diyet güzel bir antrenman ve yüz için gerekli olanlar. 2-3 senelik bilgi birikimim ve yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmalarımla yapıyorum zaten bu işi.

hayır ben tamamen kendi üstümde işe yarayan şeyleri insanlara öneriyorum, şahsen koçluk sisteminde alıp da memnun kalmayan kimse yok açıkçası diğer yabancılar gibi ya da türkler gibi kimseyi dolandırdığım da yok benim sistem belli güzel bir diyet güzel bir antrenman ve yüz için gerekli olanlar. 2-3 senelik bilgi birikimim ve yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmalarımla yapıyorum zaten bu işi.
knk forumda bulunmayan veya cok bilinmeyen tavsiyeler ne veya oyle bisey tavsiye ediyor musun

knk forumda bulunmayan veya cok bilinmeyen tavsiyeler ne veya oyle bisey tavsiye ediyor musun
çoğu şeyi forumda bulabilirsin ama benim yaptığım sistem kişiye özel beslenme antrenman ve yüz için eksiklikleri gidermek, senin boyuna kilona göre yapıyorum her şeyi tamamen senin hayatına göre. zaten bilinen şeyleri insanlara satmam saçma olurdu elbette. bilinmeyen bir şey olarak lasix'i söylerdim zaten ben onu yeterince orgda yaydığımı düşünüyorum

bilinmeyen bir şey olarak lasix'i söylerdim zaten ben onu yeterince orgda yaydığımı düşünüyorum
Kanka sana bişey demiyorum da baya yaygın bir şeydi
Hatta tr forumun açılan ilk konularına git eminim konu olucak lasix hakkinda

• +1
Reactions: Ashoimex and Ratonnn
knk lasix onermeden bobrek ve kalp sorunu var mi sor ilk cook micro doz kullandir sonra normal dozlara gec ve cook fazla su kullandir

Kanka sana bişey demiyorum da baya yaygın bir şeydi
Hatta tr forumun açılan ilk konularına git eminim konu olucak lasix hakkinda
bilmiyordum kral teşekkür ederim aydınlattığın için