günümüz testocularının olgunlaşamamış gymcel ergenler olması.

testocu ne amk

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, cakdripa, ascendantwill and 1 other person
Bi de gym'e gittiklerinde dünyanın en zor işini yapmış gibi davranıyorlar :lul::lul::lul::lul::lul:

Sanki Afganistan'ın dağında taliban'la savaştın amk :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac, ayisiken and swaggy
Bi de gym'e gittiklerinde dünyanın en zor işini yapmış gibi davranıyorlar :lul::lul::lul::lul::lul:

Sanki Afganistan'ın dağında taliban'la savaştın amk :lul:
😈😈😈😈KAFAMDAKİ SESLERİ BASTIRIYORUM😈😈😈😈

• JFL
Reactions: Zodiac and why not me?
gymceller asırı aptal harbı bı sık basardıklarını sanıyorlar hayatta para kazananlara lafım yok

• +1
Reactions: Zodiac
ilk 5 ay gymceldim 8.ci ayım falan şuan gyme gitmek okadar sıkıcı ki bırakmak için bahane arıyom git insan yapımı metalleri boş amaç uğruna kaldır split yap tekrar et

• +1
Reactions: Zodiac
ilk 5 ay gymceldim 8.ci ayım falan şuan gyme gitmek okadar sıkıcı ki bırakmak için bahane arıyom git insan yapımı metalleri boş amaç uğruna kaldır split yap tekrar et
tek omuz ve frame çalışıtım başka birşey yapmıyorum

testo herşey beyler we go jim falan adsm olun

• +1
Reactions: orhanhic, Kayra139 and stasniw
hayatının merkezıne koymayacaksın hacı ugrastıgın resım muzık farklı bı spor olsun aq andaval mısınız sırf gymcel diye etıket yememek ıcın spor salonuna gıtmemek ezıklıgın danıskasıdır

he kanka aynen kafamdakı sesler susmuyo ama aynı zamanda oneıtısın cıglık seslerıde yarramdan eksık degıl

hayatının merkezıne koymayacaksın hacı ugrastıgın resım muzık farklı bı spor olsun aq andaval mısınız sırf gymcel diye etıket yememek ıcın spor salonuna gıtmemek ezıklıgın danıskasıdır

he kanka aynen kafamdakı sesler susmuyo ama aynı zamanda oneıtısın cıglık seslerıde yarramdan eksık degıl
gymceller mk677 gibi şeyler yüzünden mainstream oldu looksmaxx yaptığını iddia edip sadece fizğini gösteren bir sürü hesap gördüm

Last edited: