FEE
Iron
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gymde testosteron önemli diye kendinide looksmaxxer sana bi kitle var tek bildikleri kas çalışmak onlara diyomtestocu ne amk
Bi de gym'e gittiklerinde dünyanın en zor işini yapmış gibi davranıyorlar
Sanki Afganistan'ın dağında taliban'la savaştın amk![]()
ilk 5 ay gymceldim 8.ci ayım falan şuan gyme gitmek okadar sıkıcı ki bırakmak için bahane arıyom git insan yapımı metalleri boş amaç uğruna kaldır split yap tekrar etTitle
tek omuz ve frame çalışıtım başka birşey yapmıyorumilk 5 ay gymceldim 8.ci ayım falan şuan gyme gitmek okadar sıkıcı ki bırakmak için bahane arıyom git insan yapımı metalleri boş amaç uğruna kaldır split yap tekrar et
we go jimtesto herşey beyler we go jim falan adsm olun
gymceller mk677 gibi şeyler yüzünden mainstream oldu looksmaxx yaptığını iddia edip sadece fizğini gösteren bir sürü hesap gördümhayatının merkezıne koymayacaksın hacı ugrastıgın resım muzık farklı bı spor olsun aq andaval mısınız sırf gymcel diye etıket yememek ıcın spor salonuna gıtmemek ezıklıgın danıskasıdır
he kanka aynen kafamdakı sesler susmuyo ama aynı zamanda oneıtısın cıglık seslerıde yarramdan eksık degıl
e abi frame flexin işte amkgymceller mk677 gibi şeyler yüzünden mainstream oldu looksmaxx yaptığını iddia edip sadece fizğini gösteren bir sürü hesap gördüm