güzel kadınlarda şansınız çirkin kadınlardan daha fazladır

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
bizim ülkemizdeki normieler çirkin kızı tercih ediyo kabul eder kendini siktirir diye ama herkes öyle düşünüyor sıkıntıda o işte ama hiç kimse en üst rankdeki kızı gözüne kestirmiyo ve o en üst kız boş kalıyo 2 3 deneyen oluyo ama kişiliğini çok kasıyo ve kıyamıyo karıya siz gidip karıya toksik maskülen kişilikle göt kaldırmadan yazarsanız o karı illa düşer

• +1
Reactions: EK0 and iwishiwastaller
Aga
Senin anayi gotunden sikeyim

• +1
  • JFL
Reactions: coax96, kay4w, arseth6 and 5 others
bizim ülkemizdeki normieler çirkin kızı tercih ediyo kabul eder kendini siktirir diye ama herkes öyle düşünüyor sıkıntıda o işte ama hiç kimse en üst rankdeki kızı gözüne kestirmiyo ve o en üst kız boş kalıyo 2 3 deneyen oluyo ama kişiliğini çok kasıyo ve kıyamıyo karıya siz gidip karıya toksik maskülen kişilikle göt kaldırmadan yazarsanız o karı

bizim ülkemizdeki normieler çirkin kızı tercih ediyo kabul eder kendini siktirir diye ama herkes öyle düşünüyor sıkıntıda o işte ama hiç kimse en üst rankdeki kızı gözüne kestirmiyo ve o en üst kız boş kalıyo 2 3 deneyen oluyo ama kişiliğini çok kasıyo ve kıyamıyo karıya siz gidip karıya toksik maskülen kişilikle göt kaldırmadan yazarsanız o karı illa düşer
kabka deniyicem olmazsa anayin aminagoim

• JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
Evet evet dm kutusundaki 101. Kişi olabilirsiniz

• JFL
Reactions: EK0
Havalı rage bayt, şimdi ltn gidecek ve stacey gidecek, kahretsin😋

eziçiyo bave tennim

• JFL
Reactions: EK0
bi an böyle ragebait olmuş gibi hissetim ama muhtemelen yanımda fare gibi kalıcağın için öneminin olmadığının farkına vardım
amın düdüğü herşey boymu boy boy diyonuz karapürçek bebesiyim bak git bu boy olsyını karapürçeğin bokuna anlat deki seni döverim iyi izle 170 adam seni nssıl yola sokuyo

şimdi bi kız gösteriyom seneye yazarsın kanka diye taşşak geçiyolar

amın düdüğü herşey boymu boy boy diyonuz karapürçek bebesiyim bak git bu boy olsyını karapürçeğin bokuna anlat deki seni döverim iyi izle 170 adam seni nssıl yola sokuyo
boy olarakda değil tip olarakda mogluyorum ankaranın göt deliği

amk yemin ediyom 2 sene önce millet kanka yaz kızlara diyodu hep seneye diyodum 2 sene oldu ascent ledik ama yazmaya göt yok
yksmi bu amk istediğin rank olamadığın sürece seneye tutturuz diyon

• JFL
  • +1
Reactions: eniyiguresci and veneficus
boy olarakda değil tip olarakda mogluyorum ankaranın göt deliği
en azından adamlar khhv statüsünü kaybetmiş altlarına farklı farklı karı slıyo sen kasiyerle konuşamıcak kadar high inhibken adamlar kafede kızların instasını sorabiliyo şimdi burda kim daha iyi durumda amın düdüğü

en azından adamlar khhv statüsünü kaybetmiş altlarına farklı farklı karı slıyo sen kasiyerle konuşamıcak kadar high inhibken adamlar kafede kızların instasını sorabiliyo şimdi burda kim daha iyi durumda amın düdüğü
ne fark eder yarram denesem yapabilceğim bi şey sen denesen de farketmez

ne fark eder yarram denesem yapabilceğim bi şey sen denesen de farketmez
deneyip yapabiliyosan niye incel forumunds lurklıyon amın cocu sen denesen khhv statüsünü kaybedebilirimisin yada altına karı almayı başarabilirmisin başarıyosan niye burdasın:lul:

deneyip yapabiliyosan niye incel forumunds lurklıyon amın cocu sen denesen khhv statüsünü kaybedebilirimisin yada altına karı almayı başarabilirmisin başarıyosan niye burdasın:lul:
denemeyip yapmadığım bi şey çünkü artı burdaki çoğu zamanımı looskmax dışı eğlence amaçlı off topic de geçiriyorum

amk yemin ediyom 2 sene önce millet kanka yaz kızlara diyodu hep seneye diyodum 2 sene oldu ascent ledik ama yazmaya göt yok
kabka utancını kendini utandigin şeyin içine atarak fixleyebilirisn en kolay yolu bu ilk başlarda zorlanirsin ama zamanla alışmaya basliyicaksin

• Love it
Reactions: veneficus
kısmi cope anlattığın kadar basit değil güzel kızda zor ama çirkin kız egosu diye birşey var o ayrı