D
Deleted member 76305
Platinum
"Gay cücesi"amına koyduğumun gay cücesi profiline çıplak gandy koymuşsun ne anlatıyorsun,post rep oranına bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
"Gay cücesi"amına koyduğumun gay cücesi profiline çıplak gandy koymuşsun ne anlatıyorsun,post rep oranına bak
canının istediğini koy kanka"Gay cücesi"yalın ayak 178 15.5 yaş bunun en az 185i var parmak plakları bile açık daha tüm gün bluepill ve tavsiye threadlarina girsem ben s daha fazla rep alirim
blackpill forumunda anime veya manga mı koyam ppye senin gibi
Looksmax önemli amk ama çirkinsen senin için bitti diye bi dünya yok sub3 değilsen@ALP looksmax o kadar önemli olsaydı etraf bakireden geçilmezdi.
güzellik güçtür ne amk şimdi chiconun ne gücü var am sikmeye daha ulaşılabilir olması dışında?Looksmax önemli amk ama çirkinsen senin için bitti diye bi dünya yok sub3 değilsen
Ne gücü mü var sırf yakışıklı ve uzun boylu olduğu için model oldu paraları götürüyor başka var mı sorugüzellik güçtür ne amk şimdi chiconun ne gücü var am sikmeye daha ulaşılabilir olması dışında?
blackpilled birine laf anlatmam devam edin, bende ölümüne blackpilled idim.baktım ki gerçek hayatla bağdaşmıyor.bunu ciddi ciddi yazdın mı ? en basitinden adam model para kazanıyor bir çok ünlü markanın reklam yüzü?
Oglum nickname looksmaxxer aqblackpilled birine laf anlatmam devam edin, bende ölümüne blackpilled idim.baktım ki gerçek hayatla bağdaşmıyor.
cümleyi okuduysan fikirlerimin değiştiğini vurguluyorumOglum nickname looksmaxxer aq
Yinede komik duruyo aq git yeni hesap aç ya da redpillcilerin yanına gitcümleyi okuduysan fikirlerimin değiştiğini vurguluyorum
bu yeterli bir güç zaten? daha fazlasını napıcan? çok zengin olmak şirket yönetmek vs yorucu. hayata bir kere geliyorsun chad olarak doğ ortalama bir hayat sür yeter.güzellik güçtür ne amk şimdi chiconun ne gücü var am sikmeye daha ulaşılabilir olması dışında?
Enes karduya açılmışHarbiden mentalcel cok brutal olay ama mentalceli aşmanın en onemlı yolu ortamcı ve çakal kankalar edınmek onlar her türlü açıyor seni