(GUIDE) Partner Seçme Kılavuzu | Sana uygun olanı seç !

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Thrill, Zuffster and 1 other person
yada senin gibi manlet chad olcaz anladim:feelsuhh: ucube ltbler bile htn manita istiyo amk gay olcam en sonunda
interneti sikiyim ayni reply 2 kere gidiyo amk

• +1
Reactions: Thrill and Zuffster
kurdistan joy bırakmış IAOSDOIQOJWEIJOQEW güle güle hal oldum kızardım
GIF by Giphy QA

• +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos, Orcairis, Thrill and 1 other person
Sence boy 170-180 arasıysa kısa kızlar yerine aynı boydaki kızlar daha mı iyi oluyo götü yere yakın kızlar daha uzun istiyor genelde bence (0 tecrube)

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, retardedlipos, Serialsuicide and 1 other person
Sence boy 170-180 arasıysa kısa kızlar yedine aynı boydaki kızlar daha mı iyi oluyo götü yere yakın kızlar daha uzun istiyor genelde (0 tecrube)
Aynı boydaki kızlar her şekilde daha iyi. Boyu kısa olan kızlar aşağılık komplekslerinden dolayı abartılı derecede uzun erkekleri tercih ediyorlar. 175-180 bandindaki kızlar için durum bu kadar değil ve daha rahat oluyorlar benim boyumdaki birisiyle.

• +1
Reactions: fury31, retardedlipos, Deleted member 251512 and 2 others
@Mediums o statün'ü ögreneceğiz merak etme😤

• +1
  • JFL
Reactions: retardedlipos, Zuffster, Orcairis and 2 others
olum ne kadar şanslısınız lan 75 90 arası boylar falan Allah dahada uzatsın inş

• +1
Reactions: Thrill, retardedlipos and Zuffster
  • +1
Reactions: Thrill, retardedlipos and Zuffster
olum ne kadar şanslısınız lan 75 90 arası boylar falan Allah dahada uzatsın inş
Bu yaşımda allah boyumu uzatirsa inanmayı düşünebilirim

• JFL
Reactions: Thrill and retardedlipos
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, retardedlipos, flows5991 and 1 other person
Bu yaşımda allah boyumu uzatirsa inanmayı düşünebilirim
vallahi ister inan ister inanmada benimki 67 kaldı ne diyelim bana kısmet yok güclü face card var en azından :C

• +1
Reactions: retardedlipos and Zuffster
@Mediums kral anti aging hakkında denedigin compoundlar, terapi falandır filandır var mı 35 yaşına gelmişsin sonuçta illa denemişsindir norwood kaç bide chad smv varsa 1 falan'dır saç genetik dökülmüo herhalde sende

• +1
Reactions: retardedlipos and Zuffster
litvanyalılar balkan diyo kendinede slav mı sayılır onlar nediyon ustad

• +1
Reactions: retardedlipos and Serialsuicide
litvanyalılar balkan diyo kendinede slav mı sayılır onlar nediyon ustad
Onlar baltık hojam İskandinavlarla aynı yere girerler

• +1
Reactions: Deleted member 98741 and retardedlipos
@Mediums kral anti aging hakkında denedigin compoundlar, terapi falandır filandır var mı 35 yaşına gelmişsin sonuçta illa denemişsindir norwood kaç bide chad smv varsa 1 falan'dır saç genetik dökülmüo herhalde sende

RF Microneedling — 4 haftada 1
Fractional CO₂ veya Er:YAG — 6 ayda 1
IPL / BBL — 4 haftada 1
Nd:YAG lazer — ayda 1
Sculptra (PLLA) — yılda 1
Radiesse (hiperdilüe) — 12 ayda 1
PRP — 3 ayda 1

Bunlar aşırı işe yaramasa da:

Vitamin C (%15–20 L-AA) — her sabah
Azelaic Acid — günde 1
Niacinamide — günde 1
Seramid + cholesterol krem — günde 1
Kojic Acid - günde 1

20mg accutane
GHK-CU - günde 1
Tretinoin %0.05 - günde 1

Bu arada günde 1 yazdığıma bakma bazılarını aynı gün içerisinde kullanamadığın için şu şu güne bu şu güne diye ayırıyorsun.

• +1
Reactions: jsbera, Trenmaxx1, Serialsuicide and 2 others
IPL / BBL — 4 haftada 1
PRP — 3 ayda 1

Azelaic Acid — günde 1
Niacinamide — günde 1
Kojic Acid - günde 1

20mg accutane
GHK-CU - günde 1

Bu arada günde 1 yazdığıma bakma bazılarını aynı gün içerisinde kullanamadığın için şu şu güne bu şu güne diye ayırıyorsun.
Eye area fraud guide gelir mi

• +1
Reactions: Orcairis, Serialsuicide and Zuffster
ulan en ayiler sizde olan boy bende olsa bütün kızları tavlardım boyum 67 gene şarısın esmer tavlayabiliyorum
tavlıyorsun kardeşim sikmiyorsun aradaki farkta bu iste

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zuffster
Eye area fraud guide gelir mi
Konu hakkinda bilgim yok. Forumda yok bunun guide'i mu ya da spesifik olarak benden istemenin bir sebebi var mi ona gore bir iki yerden harmanlayip yazarim bir tane:lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis, jsbera and 1 other person
tavlıyorsun kardeşim sikmiyorsun aradaki farkta bu iste
abi manyak mısın tavlamak ile sikmek ne alaka kızın önemli olan tipi beğenmesi değilki ağızın laf yapması yeterli

Konu hakkinda bilgim yok. Forumda yok bunun guide'i mu ya da spesifik olarak benden istemenin bir sebebi var mi ona gore bir iki yerden harmanlayip yazarim bir tane:lul:
Bilgili bi abiye benziyorsun ve detaylı eye area fraud guide hix yok tr şartlarinda bi marlonun latisse minox var

• +1
Reactions: Serialsuicide, Orcairis and Zuffster
abi manyak mısın tavlamak ile sikmek ne alaka kızın önemli olan tipi beğenmesi değilki ağızın laf yapması yeterli
Doğrudur kardeşim

• JFL
Reactions: Serialsuicide
güzel thread kendi tecrübe ve yaşadıklarımdan düşününce genel olarak çoğuna katılıyorum. bir ara bende mi yazsam böyle birşey amk:feelswat:

• +1
  • Woah
Reactions: flows5991, Zuffster, Trenmaxx1 and 1 other person
Sence boy 170-180 arasıysa kısa kızlar yerine aynı boydaki kızlar daha mı iyi oluyo götü yere yakın kızlar daha uzun istiyor genelde bence (0 tecrube)
göt yere yaklaştıkta istenilen boy artıyor diye gözlemledim ben (0 tecrube)

• JFL
Reactions: Zuffster
IPL / BBL — 4 haftada 1
PRP — 3 ayda 1

Azelaic Acid — günde 1
Niacinamide — günde 1
Kojic Acid - günde 1

20mg accutane
GHK-CU - günde 1

@nastynas o para bunlara gidiyor:lul:

• Love it
  • +1
Reactions: Serialsuicide and nastynas
  • JFL
Reactions: flows5991, Serialsuicide and Zuffster
Gelecekteki karınızı / sevgilinizi düzgün seçin ! Karı ve etnik köken kişilikleri

Bu thread'de bölge/ülke'lerin kadınlarının dezavantajlarını söyleyeceğim.

***Iskandinav: Çok rahat, geniş ilişkileri var. Manevi romantizm hiç denecek kadar yok.

***Orta Avrupa Almanlar: Bunlar gereksiz fazla olgunlar, düzgününü bulursanız iyi ama benim için fazla ciddi.

***Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovenya: Çok takılmalık, çok güzel eglenebiliyorsunuz ama sırf bu yüzden de ciddi konulara gelince sorun yaşayabiliyorsunuz.

***Balkan kızları: Çok farklılık var kızlar arasında. Gelenekçi olup aynı zamanda erkekden çok bir şey beklemeyip çok sıcak narin tatlı olan kızlar da var ama çoğunluk klasik Türkiye'de kendini prenses zanneden orospu evladi karılar gibi.

***Slav'lar: Bunlarda bazen piyangoyu vurabiliyorsunuz, bu da genelde Rus erkeklerinin çok maço ve saygısız olmasıyla alakalı. Dezavantajları da 7/24 evde olduğunuz vakitte dahi akrabalariyla telefonda Rusça dedikodunuzu yapacaklar ve sizinle para için mi aşk için mi evlendiklerini asla bilemeyeceksiniz.

***Batı Avrupa: Mantık Iskandinavlara benzer ama bunlarda takılma kültürü daha çok var, özellikle İspanya'da foidlerin çok ağır bir üstünlüğü var erkeklere karşı.

***Italya: Aklıma gelen bir dezavantaj yok, hiçbir sorunum olmadı.

***Kuzey Afrikalı / Ortadoğulu kızlar: Klasik kendisini prenses sanan orospu evlatlariyla dolu, asla tercih etmiyorum. Sikime benziyorlar zaten.

***Siyahiler: düzgün bir siyahi kadın bence gayet ideal, en büyük avantajlari fikrimce fizik genetiklerinin çok iyi olup amlarının stabil bir şekilde dar olması (amı en dar olan ırk). Kaçıncı sikişiniz olduğu fark etmeksizin amları her zaman aynı darlıkta kalıyor. Dezavantajları siyahi oluşları ve siyahi fenotipi.

***Asyalılar: Uzaklaşın, kaçın, arkanıza bile bakmayın. Her şeyleri dezavantaj.

***Güney Amerika ve Orta Amerika Latinleri: Uzaklaşın. Seksi görünümlü şeytanlar bunlar. Çok varoşlar.

***Kuzey Amerika: Amerika Birleşik Devletlerindeki kızların her şeyi kötü ama aşırı bir şekilde göze batacak kadar kötü yönleri yok, Kanadalilar ise ortalama; göze batan kötü bir yanları yok.

***Avusturalya: Çok güzel, ideal, düzgün ve kıvamında. Garip alışkanlıkları dışında mükemmel bir kadın tercihi fikrimce.

Kişisel deneyimlerime göre yazılmıştır, bahsettiğim her şeyi bilimsel olarak destekleyen kaynaklar yoktur.
O sırada Türkiye ile stuck olan biz

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zuffster
O sırada Türkiye ile stuck olan biz
önemli değil ki. istanbulda yaşıyorsan farklı ülkeden birçok kadınla beraber olabilirsin. istanbulla metropol olarak insan farklılığı konusunda anca nyc, londra, berlin falan kapışabilir.

Y
önemli değil ki. istanbulda yaşıyorsan farklı ülkeden birçok kadınla beraber olabilirsin. istanbulla metropol olarak insan farklılığı konusunda anca nyc, londra, berlin falan kapkapışabilir
yok kral. Çirkin kısa olunca o kadar kolay olmuyor. Bir de ben kendimi bildim bileli sevdiğim bir kadın olmasını istedim hep. Hala eskiden yaşadığım bir ilişkimle sınırlıyım yani. Ama bu sene okulun belirlediği etkinliklerle avrupaya gitmeyi planlıyorum belki halledebilirim

• +1
Reactions: Zuffster
Y

yok kral. Çirkin kısa olunca o kadar kolay olmuyor. Bir de ben kendimi bildim bileli sevdiğim bir kadın olmasını istedim hep. Hala eskiden yaşadığım bir ilişkimle sınırlıyım yani. Ama bu sene okulun belirlediği etkinliklerle avrupaya gitmeyi planlıyorum belki halledebilirim
lokasyondan bağımsız eğer asyaya geomaxx falan yapmıyorsan belli bir seviyede olman lazım maalesef evet. oneitis konusunu aşmak için daha fazl kadınla beraber olacan başka bir çaresi yok:feelswhy: etkinlik umarım istediğin gibi geçer.

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Ameliyat Masası and Zuffster
lokasyondan bağımsız eğer asyaya geomaxx falan yapmıyorsan belli bir seviyede olman lazım maalesef evet. oneitis konusunu aşmak için daha fazl kadınla beraber olacan başka bir çaresi yok:feelswhy: etkinlik umarım istediğin gibi geçer.
geçecek bu günler de umarım kral. Bakalım yeniden sevildiğimizi hissettiren biri gelecektir illaha. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Saygılar 💪

• JFL
Reactions: FEE
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Orcairis
hiç alakası yok kültürel olarak eastern europe gibiler
Kuzey Avrupa bölgesinde bulunuyorlar din/mezhep dışında aynılar bence İskandivalarla, Litvanya özelinde konuşuyorsan Polonya ile tarihsellik yüzünden Doğu Avrupa'ya daha yakın olabilir ona diyecek bir şeyim yok

• +1
Reactions: Deleted member 98741
Gelecekteki karınızı / sevgilinizi düzgün seçin ! Karı ve etnik köken kişilikleri

***Iskandinav: Çok rahat, geniş ilişkileri var. Manevi romantizm hiç denecek kadar yok.

***Orta Avrupa Almanlar: Bunlar gereksiz fazla olgunlar, düzgününü bulursanız iyi ama benim için fazla ciddi.

***Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovenya: Çok takılmalık, çok güzel eglenebiliyorsunuz ama sırf bu yüzden de ciddi konulara gelince sorun yaşayabiliyorsunuz.

***Balkan kızları: Çok farklılık var kızlar arasında. Gelenekçi olup aynı zamanda erkekden çok bir şey beklemeyip çok sıcak narin tatlı olan kızlar da var ama çoğunluk klasik Türkiye'de kendini prenses zanneden orospu evladi karılar gibi.

***Slav'lar: Bunlarda bazen piyangoyu vurabiliyorsunuz, bu da genelde Rus erkeklerinin çok maço ve saygısız olmasıyla alakalı. Dezavantajları da 7/24 evde olduğunuz vakitte dahi akrabalariyla telefonda Rusça dedikodunuzu yapacaklar ve sizinle para için mi aşk için mi evlendiklerini asla bilemeyeceksiniz.

***Batı Avrupa: Mantık Iskandinavlara benzer ama bunlarda takılma kültürü daha çok var, özellikle İspanya'da foidlerin çok ağır bir üstünlüğü var erkeklere karşı.

***Kuzey Afrikalı / Ortadoğulu kızlar: Klasik kendisini prenses sanan orospu evlatlariyla dolu, asla tercih etmiyorum. Sikime benziyorlar zaten.

***Siyahiler: düzgün bir siyahi kadın bence gayet ideal, en büyük avantajlari fikrimce fizik genetiklerinin çok iyi olup amlarının stabil bir şekilde dar olması (amı en dar olan ırk). Kaçıncı sikişiniz olduğu fark etmeksizin amları her zaman aynı darlıkta kalıyor. Dezavantajları siyahi oluşları ve siyahi fenotipi.

***Güney Amerika ve Orta Amerika Latinleri: Uzaklaşın. Seksi görünümlü şeytanlar bunlar. Çok varoşlar.

***Kuzey Amerika: Amerika Birleşik Devletlerindeki kızların her şeyi kötü ama aşırı bir şekilde göze batacak kadar kötü yönleri yok, Kanadalilar ise ortalama; göze batan kötü bir yanları yok.

***Avusturalya: Çok güzel, ideal, düzgün ve kıvamında. Garip alışkanlıkları dışında mükemmel bir kadın tercihi fikrimce.

Kişisel deneyimlerime göre yazılmıştır, bahsettiğim her şeyi bilimsel olarak destekleyen kaynaklar yoktur.

Attachments

• hd4tx6qu6tgd1.jpeg
    hd4tx6qu6tgd1.jpeg
    42.7 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: FEE
gay olcam en sonunda
gaylar da seni bekliyordu zaten amk, bu arada gayler kızlar konusunda dış görünüşte daha çok acımasız haberiniz olsun, kadınlar 180 istiyor gayler 190 üstü

• +1
Reactions: retardedlipos
Otizm guide da g

ogizm guide da gelir mi

• +1
Reactions: retardedlipos
gaylar da seni bekliyordu zaten amk, bu arada gayler kızlar konusunda dış görünüşte daha çok acımasız haberiniz olsun, kadınlar 180 istiyor gayler 190 üstü
sen gaysin galiba nerden biliyon

international jigolo musun sen , kendi deneyimlerimi atıyorum aşşa

Attachments

• v15044gf0000d5i1r8vog65uelm8or4g.mp4
    441.2 KB