beingntiscool
Iron
tittle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İshal, kabız olman cilt sağlığın ruh halin herşeyi etkiliyor bu gut health amk moralini hormonlarınıtittle
valla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldumİshal, kabız olman cilt sağlığın ruh halin herşeyi etkiliyor bu gut health amk moralini hormonlarını
Looksminimazingvalla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum
ngl dogru ama asla eyebaglerimi gut health cozemicekLooksminimazing
Genetikse evet gut health düzeltmez ama kötüsünün olmasını engelleyebilir belkingl dogru ama asla eyebaglerimi gut health cozemicek![]()
kanka en cok taktıgım konu bu aq yemın ederim torbacıya benzyıom filler icin babama sorsam dayak yerım aqGenetikse evet gut health düzeltmez ama kötüsünün olmasını engelleyebilir belki
Paranı cips gibi boktan şeylere harcayacağına biriktirde göz altı morluğunu düzelt 18 indekanka en cok taktıgım konu bu aq yemın ederim torbacıya benzyıom filler icin babama sorsam dayak yerım aq
fiyat bulamadım biliyormusn annemleri ikna etmeye çalışıcamParanı cips gibi boktan şeylere harcayacağına biriktirde göz altı morluğunu düzelt 18 inde
Bi fikrim yok ama bu ikisi biliyordur @MogEater @Dathomirian Zabrakfiyat bulamadım biliyormusn annemleri ikna etmeye çalışıcam
600 1000 arasifiyat bulamadım biliyormusn annemleri ikna etmeye çalışıcam
birlikte mi 2si600 1000 arasi
Low t olmuşsun o kadar soya ürünü alınır mı hele fuse tea iciyon aqvalla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum
Sanmıyorum ya heryerımde kıl varLow t olmuşsun o kadar soya ürünü alınır mı hele fuse tea iciyon aq
Öncelikle kılların önceden çıkmış olabilir 2. Bu dht ile alakalı 3. Reseptör hassasiyetinle ilgili olabilir yani hayır bu bisikim değiştirmediSanmıyorum ya heryerımde kıl var
bırakıcam bu recessed foodlarıÖncelikle kılların önceden çıkmış olabilir 2. Bu dht ile alakalı 3. Reseptör hassasiyetinle ilgili olabilir yani hayır bu bisikim değiştirmedi
Yaş kaçbırakıcam bu recessed foodları
17Yaş kaç
valla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum
şeker(sağlıklı olan) tüket zayıfla bf düş yumurta et süt peynir takıl keyfine göre abur cubur yemeyip karb azaltsan gerisi boş
dostum eger hergun raw milk raw meat yesem allah olurmuyum?![]()
Yok knk da bağırsaklar coşmaz en azındandostum eger hergun raw milk raw meat yesem allah olurmuyum?
karb bonestructre arttırmıyomuMesajı düzenle 17 olarak ban yicen bide şeker(sağlıklı olan) tüket zayıfla bf düş yumurta et süt peynir takıl keyfine göre abur cubur yemeyip karb azaltsan gerisi boş
bundan sonra anne yemegı yıcem sadece çayıda sekersızYok knk da bağırsaklar coşmaz en azından
Şeker tüket protein tüket yağ tüket hayvansal yağkarb bonestructre arttırmıyomu
knk kahvaltıda patates kızartması oluyo aq yemıyıncede annem kızıyo napcam kahvaltı yemıyomŞeker tüket protein tüket yağ tüket hayvansal yağ
2 3bundan sonra anne yemegı yıcem
knk kahvaltıda patates kızartması oluyo aq yemıyıncede annem kızıyo napcam kahvaltı yemıyom
yumurtayı annem pişiriyo ve sucukla yapıyo haşlamıyo2 3
Yumurta ye
Çalışmaya devambundan sonra anne yemegı yıcem sadece çayıda sekersız
Ya amına kodum onu ye bahanenide senide sikecem şimdi gece oniki buçuk zatenyumurtayı annem pişiriyo ve sucukla yapıyo haşlamıyo
Ya amına kodum onu ye bahanenide senide sikecem şimdi gece oniki buçuk zaten
tm aga kızma vallaYa amına kodum onu ye bahanenide senide sikecem şimdi gece oniki buçuk zaten
bim çiğköftesivalla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum
yokbim çiğköftesi![]()