gut healthin kötü oldugunun belirtilerini bilen varmı

beingntiscool

beingntiscool

Iron
tittle

• +1
Reactions: Epochs and Auchelius
İshal, kabız olman cilt sağlığın ruh halin herşeyi etkiliyor bu gut health amk moralini hormonlarını
valla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum

• WTF
  • +1
valla hergun doritos cigkofte mangolu fusetea bide saklıkoy yemekten gut healtım yarra döndü düzeltemiyorum bide aq addict oldum
Looksminimazing

• +1
Reactions: Epochs, Furkan Sarıkaya and beingntiscool
Genetikse evet gut health düzeltmez ama kötüsünün olmasını engelleyebilir belki
kanka en cok taktıgım konu bu aq yemın ederim torbacıya benzyıom filler icin babama sorsam dayak yerım aq

• +1
kanka en cok taktıgım konu bu aq yemın ederim torbacıya benzyıom filler icin babama sorsam dayak yerım aq
Paranı cips gibi boktan şeylere harcayacağına biriktirde göz altı morluğunu düzelt 18 inde

• +1
Reactions: Epochs
Paranı cips gibi boktan şeylere harcayacağına biriktirde göz altı morluğunu düzelt 18 inde
fiyat bulamadım biliyormusn annemleri ikna etmeye çalışıcam

• +1
Low t olmuşsun o kadar soya ürünü alınır mı hele fuse tea iciyon aq

• +1
Sanmıyorum ya heryerımde kıl var
Öncelikle kılların önceden çıkmış olabilir 2. Bu dht ile alakalı 3. Reseptör hassasiyetinle ilgili olabilir yani hayır bu bisikim değiştirmedi

• +1
Öncelikle kılların önceden çıkmış olabilir 2. Bu dht ile alakalı 3. Reseptör hassasiyetinle ilgili olabilir yani hayır bu bisikim değiştirmedi
bırakıcam bu recessed foodları

• +1
Mesajı düzenle 17 olarak ban yicen bide şeker(sağlıklı olan) tüket zayıfla bf düş yumurta et süt peynir takıl keyfine göre abur cubur yemeyip karb azaltsan gerisi boş
karb bonestructre arttırmıyomu

• +1
Şeker tüket protein tüket yağ tüket hayvansal yağ
knk kahvaltıda patates kızartması oluyo aq yemıyıncede annem kızıyo napcam kahvaltı yemıyom

• +1
Reactions: Epochs and ascendantwill
  • JFL
  • +1
Reactions: yadih, codeine1119 and Epochs
taşşak yapıyom zaten

• +1