zegggo
sick cunt
1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?
glp -1 şart1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?
lan eğer oysa ben o cocugu uyarmıstım amk tiktoktan org hesabı sakın açma diyesen şu iblamezego musun
jfllan eğer oysa ben o cocugu uyarmıstım amk tiktoktan org hesabı sakın açma diye![]()
Mounjaro Kullan ama haberin olsun kullandıktan sonra mental olarak çöküyorsun yiyecek falan yiyemiyorsun boğazında hafif acı oluyor aynı hastaymışsın gibi bu tür yan etkilerden bi sıkıntım olmaz zayıflamak istiyorum diyorsan Mounjaro kullan geç.1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?
Belkide yağ hücreleri küçülebilecekleri sınır seviyeye kadar inmiştir? İdk1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?
starving değil kalori + antrenma
oney la bi bakmam lazım teşşkür ederim buaradaMounjaro Kullan ama haberin olsun kullandıktan sonra mental olarak çöküyorsun yiyecek falan yiyemiyorsun boğazında hafif acı oluyor aynı hastaymışsın gibi bu tür yan etkilerden bi sıkıntım olmaz zayıflamak istiyorum diyorsan Mounjaro kullan geç.
galiba niş değilimsen şu iblamezego musun