gym de plato yaptım aq

zegggo

zegggo

sick cunt
1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
starving değil kalori + antrenman takibi

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: maarda, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 1 other person
@zegggo

• +1
Reactions: pashanimair
sen şu iblamezego musun
1 1 bucuk yıldır gym e gidiyorum başladığımda 100 105 kilo falandım şuan 77-80 arası takılıyorum ne yapsam kilo veremiyorum starvelamayada götüm yetmiyor ne yapmalıyım?

• Hmm...
Reactions: zegggo
glp -1 şart

• +1
Reactions: pashanimair and Duck Eats Bagel
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: maarda, zegggo, pashanimair and 1 other person
Mounjaro Kullan ama haberin olsun kullandıktan sonra mental olarak çöküyorsun yiyecek falan yiyemiyorsun boğazında hafif acı oluyor aynı hastaymışsın gibi bu tür yan etkilerden bi sıkıntım olmaz zayıflamak istiyorum diyorsan Mounjaro kullan geç.

Belkide yağ hücreleri küçülebilecekleri sınır seviyeye kadar inmiştir? İdk

starving değil kalori + antrenma

Mounjaro Kullan ama haberin olsun kullandıktan sonra mental olarak çöküyorsun yiyecek falan yiyemiyorsun boğazında hafif acı oluyor aynı hastaymışsın gibi bu tür yan etkilerden bi sıkıntım olmaz zayıflamak istiyorum diyorsan Mounjaro kullan geç.
oney la bi bakmam lazım teşşkür ederim buarada

Users who are viewing this thread

Back