ZerefDragnee1l
fakecel
gym listlerinizi atsanıza sarkı arıyom bulamadım adam gibi birkaç tane dışında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gym listlerinizi atsanıza sarkı arıyom bulamadım adam gibi birkaç tane dışında
aç baba bunu
Takip ederseniz sevinirim çocuklar![]()
video izliyom knk ben dopamin daha cok veriyokanka new style funk edm jumpstyle hardstyle gibi şeyler daha cok sarıyo sanki gymde
dopaminden degil knk cidden hardstyle falan dinlemek MUR'u ve tekrar sayını arttırıyor çaba algısını azalttığı için onun için sevdiğin şarkıları dinlemek antrenman performansını bayağı arttırıyorvideo izliyom knk ben dopamin daha cok veriyo
ritme göre yapiyim diye hareket formunu sikiyom ben ondan yapmıoyom öyledopaminden degil knk cidden hardstyle falan dinlemek MUR'u ve tekrar sayını arttırıyor çaba algısını azalttığı için onun için sevdiğin şarkıları dinlemek antrenman performansını bayağı arttırıyor
hay aminakoyim senin o nasil isritme göre yapiyim diye hareket formunu sikiyom ben ondan yapmıoyom öyle
black metal sarmıyo beni niyeyse aşır kaotik geliyo kafam almıyo bir yerden sonra yoruyoBlack metal dinlesene çok iyi oluyo gymde
Zeref spotify playlistlerinizi öğrenmek istiyor.hayır zeref mükemmel efsanevi niche spotify playlistlerime erişmene izin vermeyeceğim.