Gym

B

bable my height

Iron
Başlayalı 1 hafta oldu fullbody giriyorum güzel programı olan var mı yeniler için veya önerisi olan

Başlayalı 1 hafta oldu fullbody giriyorum güzel programı olan var mı yeniler için veya önerisi olan
Temel olsun diye 5x5 yapabilirsin hem guclenirsin hem de hareketlerin formunu oturursun daha sonra guray hipertrofi oneririm biraz tecrübe kazanınca

• JFL
Reactions: roider122 and angrybirds
Temel olsun diye 5x5 yapabilirsin hem guclenirsin hem de hareketlerin formunu oturursun daha sonra guray hipertrofi oneririm biraz tecrübe kazanınca
5x5 falan yapamaz ilk ay 4x12 yapmak zorunda daha form yok bi sikim yok ne 5x5i

• +1
Reactions: oguzk
Sitenin Salonu hoca yok
IMG 20241118 WA0015

hedef bölgeyi hissetmeye çalış

• +1
Reactions: bable my height
fullbody yapma recover edemezsin. standart ppl splite gir. itiste gogus 2 hareket omuz 2 hareket tricep 2 hareket. olmadi omuz gogus 3er hareket. sirt ve kol 3er hareket. row ve turevlerini yap compound calis.

5x5 falan yapamaz ilk ay 4x12 yapmak zorunda daha form yok bi sikim yok ne 5x5i
Hiçbi hareketin formunu araştırmadan bi sik bilmeden gyme daldiysa 1 aya birakir zaten

Hiçbi hareketin formunu araştırmadan bi sik bilmeden gyme daldiysa 1 aya birakir zaten
ben öyle daldım hocalar sağolsun arkadaşım sağolsun formu 2 haftada oturttum

fullbody yapma recover edemezsin. standart ppl splite gir. itiste gogus 2 hareket omuz 2 hareket tricep 2 hareket. olmadi omuz gogus 3er hareket. sirt ve kol 3er hareket. row ve turevlerini yap compound calis.
adapte olmak için ilk ay full body şart

ben öyle daldım hocalar sağolsun arkadaşım sağolsun formu 2 haftada oturttum
form yalan ve cope. herkes sikinin boyuna gore yapsin

• JFL
Reactions: angrybirds
form yalan ve cope. herkes sikinin boyuna gore yapsin
aynen kanka herkes sikine gore yapsin sonra sirt isterken ön kol omuz isterken am göt çalış sonra niye gelişemiyom diye ağla

aynen kanka herkes sikine gore yapsin sonra sirt isterken ön kol omuz isterken am göt çalış sonra niye gelişemiyom diye ağla
asil oyle gelisirsin