Gymceller aşırı copeluyor

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Oe 165 boyun var body kassan ne olacak yarım akıllı avel

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, codeine1119, FEE and 2 others
tmm napsın yani ztn over diyip otursun mu amk hiçbi sik yapmasın mı en azından bişiler deniyor

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Deleted member 132934, Deleted member 15866 and 11 others
tmm napsın yani ztn over diyip otursun mu amk hiçbi sik yapmasın mı en azından bişiler deniyor
Deniyor da komik duruyor 165te hadi 175 olsa okey

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
  • JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, ascendantwill and 4 others
  • So Sad
Oe 165 boyun var body kassan ne olacak yarım akıllı avel
Daima hiç yoktan daha iyi gymmaxlemek aq obez mi olsun
Herkesin amacı Mogger olmak değil eger harbi kendini gymmaxleyip softmaxlersen 1.65 olsan bile love buluyorsun bpnize sokarım aa

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Deleted member 132934, Auchelius and 4 others
Daima hiç yoktan daha iyi gymmaxlemek aq obez mi olsun
Herkesin amacı Mogger olmak değil eger harbi kendini gymmaxleyip softmaxlersen 1.65 olsan bile love buluyorsun bpnize sokarım aa
Yav fit olsun bir şey demiyoruz da bb yapan 165 aşırı komik duruyor
Bunu bende demiyorum karılar diyor amk karılar her daim uzun sıskayı kısa bbliye tercih edecek.
Bak suratını inceltmek için bb yapıyorsa hak verir mantıklı derim

• +1
Reactions: Tornoviaa, Duck Eats Bagel, tiredman and 1 other person
:pOe :p165 :pboyun :pvar :pbody :pkassan:p ne :polacak:p yarım:p akıllı:p avel:p

• Love it
  • +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed and StuntmanMike
Bunu bende demiyorum karılar diyor amk karılar her daim uzun sıskayı kısa bbliye tercih edecek.
her türlü daha iyisine tercih edilcen. kendini gelistirmekten alı mı koyuyo bu dusunce

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
:pOe :p165 :pboyun :pvar :pbody :pkassan:p ne :polacak:p yarım:p akıllı:p avel:p
Screenshot 20250915 185625 TikTok

chill bruh :ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, İNTİKAM VAKTİ, psikozbagimlisi and 1 other person
Bodybuild konusunda katılıyorum ama bence low bf takılıyorsa halledilir & kalistenik yapıyorsa iyi duruyor
Elvetki uzun sıskayı tercih ederler la ona birşey diyen zaten yok ama kaslı kısa > kassız kısa every day aq kısa olsan bile insan en azından kaslı göründüğünde bir bakar

• Love it
Brocel kısa kardeşlerimden özür diliyorum kimseyi incitmek istemem ama karıların görüşü bu

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, tiredman and psikozbagimlisi
  • +1
Bodybuild konusunda katılıyorum ama bence low bf takılıyorsa halledilir & kalistenik yapıyorsa iyi duruyor
Elvetki uzun sıskayı tercih ederler la ona birşey diyen zaten yok ama kaslı kısa > kassız kısa every day aq kısa olsan bile insan en azından kaslı göründüğünde bir bakar
uzun sıskayıda uzun kaslı bulunca terk ediyolar RELAXXXXXXXXX

• +1
uzun sıskayıda uzun kaslı bulunca terk ediyolar RELAXXXXXXXXX
Zaten aq o kadar peşinde takılıp kafada büyütürsen işin içinden çıkamazsın herkes kendi yoluna

• +1
bu modern dünyada 165 olmak ölümden beter

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, Aviator, why not me? and 5 others
Brocel kısa kardeşlerimden özür diliyorum kimseyi incitmek istemem ama karıların görüşü bu
Karılar yerine göre 175'e bile sıkıntı çıkartıyor ama manletlik 165-170 boylarda olduğu için karılara beğenmez yani o boy skalasındaki kişileri ya da tipinin acayip iyi olması gerek. Ama 165 iseniz bence aşırı kas yapmayın çünkü bu sizi daha kısa gösterir özellikle asla kalf falan çalışmayın, kendinizi öncelikli olarak boksa,güreşe falan verin sağlam olun yani blackpille kapılıp kendinizi depresyona sokmayın bir duruşunuz olsun ki sizi 165 olmakla yargılayan topluma karşı güçlü kalın

Last edited:
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius and Kayra139
Deniyor da komik duruyor 165te hadi 175 olsa okey
165 biri 1 ikinci el 20 yasinda araba parasina 174-178 mukemmel gym height araliginda oluyo, yapabilecegi cok sey var neden biraz body filan yapip guclenmesin? ayrica obez veya skinny olmaktansa ortalama olmak her anlamda daha iyi, + son attigim threade bak

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and reanrao
Kısa ve kaskı brolara saygı duyuyorum kısa olmamla alakası yok uğraşıyorlar en azından kısa diye kas yapmak aşırı kolay değil yediğin şeyler daha çok vücutta kalabiliyor kimse zırlamasın her boyun kilonun kendine gore zorlugu var

Kaslı vucuda olan oc olmayan herkese saygım var

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Yagiz8928 and Auchelius
ve çoğunun omuzları aşağıya inmiş ve daracık olması

• +1
Reactions: Resistance.

163 btw

• Love it
ve çoğunun omuzları aşağıya inmiş ve daracık olması
benden az kısa bi arkadas var omuzları asırı dar oda kotu duruyor kısa iyi frame uzun kotu frameyle yarısabilir belki

copelamaya gerek yok gercek hayatta cok cirkin duracak

kısaysan iste full lean ol bf dusur dusurebildgin kadar ama cokta ince olma cırkın duruyo penn badgley vicut iste penn badgley incecik ama çubuk deigl forearmlarında ıccık kas var cirkin durmuycak kadar kısaysan saklın şişme

• +1