bildircin
Iron
tam suan karar verdim gym basliyom tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
178 78kgKilo boy kaç verelim
ozurdilerim benkotu bi insanimVereyım canısı
SIKTIR GIT DIGER KONULARA BAK AYDA 1 KERE ATILIYO SU KONU KOLE MIYIZ BIZ KASSSMERLER

Yeterli kas kütlen var diye düşünüyorsan cut yap yetersiz görüyorsan spor geçmişin yoksa 85 kg ya kadar çık hayvan gibi ye hayvan gibi bas 3-4x12 programdada bacagı siktir et sadece üst vücut çalış bacak ilerde yetersiz gelirse gözüne çalışırsın ama gelmez büyük ihtimal178 78kg
ozurdilerim benkotu bi insanim![]()
Olm adamin niye yeterli kas kutlesi olsun harbi bilmiyosan bir sey yazma amk bu adam ormanda mi yaşıyor spora gitmeden yeterli kas kutlesine sahip olsun .Yeterli kas kütlen var diye düşünüyorsan cut yap yetersiz görüyorsan spor geçmişin yoksa 85 kg ya kadar çık hayvan gibi ye hayvan gibi bas 3-4x12 programdada bacagı siktir et sadece üst vücut çalış bacak ilerde yetersiz gelirse gözüne çalışırsın ama gelmez büyük ihtimal
Spor gecmisi varsa olur amk spor gecmisin yoksa yazmisim oraya okuyamiyorsan yazmaOlm adamin niye yeterli kas kutlesi olsun harbi bilmiyosan bir sey yazma amk bu adam ormanda mi yaşıyor spora gitmeden yeterli kas kutlesine sahip olsun .
Tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt
Adam ilk başlarda bakmak lazım diye sormuş sence spor gecmisi var mi asıl sen okuyamiyorsan yazma amk salağıSpor gecmisi varsa olur amk spor gecmisin yoksa yazmisim oraya okuyamiyorsan yazma
Thread basligi gyme baslicam çoğu gyme başlayan kişinin ilk sporu vücut geliştirme degil daha önceden yaptıkları bir spor oluyorAdam ilk başlarda bakmak lazım diye sormuş sence spor gecmisi var mi asıl sen okuyamiyorsan yazma amk salağı
eee amk sende adam futbol oynarak mi yeterli kas kütlesine ulaştı olm bu özgüven ne resmen ahmaksınThread basligi gyme baslicam çoğu gyme başlayan kişinin ilk sporu vücut geliştirme degil daha önceden yaptıkları bir spor oluyor
senin o beynini sikeyimThread basligi gyme baslicam çoğu gyme başlayan kişinin ilk sporu vücut geliştirme degil daha önceden yaptıkları bir spor oluyor
Brom valla senle tartismicam cünkü gereksiz sana birşeyi kanitlama ihtiyacim yok daha iyi tavsiyen varsa sen ver adam alabildiğini alsıneee amk sende adam futbol oynarak mi yeterli kas kütlesine ulaştı olm bu özgüven ne resmen ahmaksın
kesin git haftada 4-5 gün gitsen yetertam suan karar verdim gym basliyom tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt
basarilartam suan karar verdim gym basliyom tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt
Asıl sen insanlara yarak kürek tavsiye verme amk malı obur thread da dediğini uygulasa adam senin yüzünden kaybedeceği para ve vaktin hesabı yok biraz düşünerek yaz çünkü insanlar ciddiye alabilir dediğini amkBrom valla senle tartismicam cünkü gereksiz sana birşeyi kanitlama ihtiyacim yok daha iyi tavsiyen varsa sen ver adam alabildiğini alsın
ONE KEBAB PLEASE NIGGAtam suan karar verdim gym basliyom tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt

Öbür threadde yazdığım herşey gayet mantikli dostum bu threaddeki hadi futbol oynayarak mı yeterli kas kütlesine ulaşacakta haklılık payın var ama öbür threadde yazdığım herşey bir insanın özgüvenini geliştirmesinde etken.Asıl sen insanlara yarak kürek tavsiye verme amk malı obur thread da dediğini uygulasa adam senin yüzünden kaybedeceği para ve vaktin hesabı yok biraz düşünerek yaz çünkü insanlar ciddiye alabilir dediğini amk
ONE KEBABÖbür threadde yazdığım herşey gayet mantikli dostum bu threaddeki hadi futbol oynayarak mı yeterli kas kütlesine ulaşacakta haklılık payın var ama öbür threadde yazdığım herşey bir insanın özgüvenini geliştirmesinde etken.
much love bro merry christmas
Bak kardeşim hala anlamıyorsun kendin de farkettin dimi hatalı olduğunu. Demek ki bilmiyorsun. Ki bak Bu küfür değil sadece bilmeden yazma ki insanları etkileme git biraz lurkle botb de . Ama sen bilmeden gelip yazarsan millet de seni sikine takarsa sence hoş olur mu?haklılık payın var
bu threadde evet hatalı tavsiye vermişim haklisin yeterli kas kütlesi olma ihtimali çok düşük ama öbür threaddeki özgüven konusunda hala haklı olduğumu düsünüyorum Sagol bu threadde düzelttiğin için amacim hate degil ben 1 senedir yapiyorum gym neredeyse yardımcı olmaya calisiyorum sadece. Onun harici 3 seneye yakın bir süre oldu ben looksmaxxing ile ilgilenmeye başlayalı forum hesabımı yeni açmam cahil bir grey olduğum anlamına gelmiyorBak kardeşim hala anlamıyorsun kendin de farkettin dimi hatalı olduğunu. Demek ki bilmiyorsun. Ki bak Bu küfür değil sadece bilmeden yazma ki insanları etkileme git biraz lurkle botb de . Ama sen bilmeden gelip yazarsan millet de seni sikine takarsa sence hoş olur mu?
Olm yalan borcun mu var niye durduk yere kolpa sıktın şimdibu threadde evet hatalı tavsiye vermişim haklisin yeterli kas kütlesi olma ihtimali çok düşük ama öbür threaddeki özgüven konusunda hala haklı olduğumu düsünüyorum Sagol bu threadde düzelttiğin için amacim hate degil ben 1 senedir yapiyorum gym neredeyse yardımcı olmaya calisiyorum sadece. Onun harici 3 seneye yakın bir süre oldu ben looksmaxxing ile ilgilenmeye başlayalı forum hesabımı yeni açmam cahil bir grey olduğum anlamına gelmiyor

yalan borcum yokOlm yalan borcun mu var niye durduk yere kolpa sıktın şimdi![]()
Ya 3 sene lurkleyen birinin bu kadar yetersiz infolara sahip olması mümkün değilyalan borcum yok
Adam 178 78 kg 85kg mi olacak amkYeterli kas kütlen var diye düşünüyorsan cut yap yetersiz görüyorsan spor geçmişin yoksa 85 kg ya kadar çık hayvan gibi ye hayvan gibi bas 3-4x12 programdada bacagı siktir et sadece üst vücut çalış bacak ilerde yetersiz gelirse gözüne çalışırsın ama gelmez büyük ihtimal
Bro allah kabab boomONE KEBAB PLEASE NIGGA
@turkcelfatcel dis ur language vro![]()
utanma duygusunu unutman lazım cok utanıyodum ilk 1 2 hafta ondan dolayı bi siki yiyemedimtam suan karar verdim gym basliyom tavsiye verirseniz cok iyi olur ilk baslarda falan napmak lazim cart curt
utanma yok bende zaten biseyi kazayla yapmadigim surece arkadasla gidicem oda 1 yildir yapiyo onla yapicamutanma duygusunu unutman lazım cok utanıyodum ilk 1 2 hafta ondan dolayı bi siki yiyemedim