gyme yeni başlayan arkadaşım hk.

veneficus

veneficus

Vazgeçtim
beyler arakdaşımla sabahtan beri kavga ediyoz bi yardımcı olun benle arkadasım Gym e basladık 3 4 ay oldu arkadasım Biyerden bi sekilde program almıs programda cable biceps curl hareketi var ben 2x8 Tükeniş max kilo yapıyom o 5x10 seti çıkarabildiği kiloyla yapıyor hangimizin çalışma yöntemi Daha Yararlı

• JFL
Reactions: Topkra, iwishiwastaller, EK0 and 5 others
beyler arakdaşımla sabahtan beri kavga ediyoz bi yardımcı olun benle arkadasım Gym e basladık 3 4 ay oldu arkadasım Biyerden bi sekilde program almıs programda cable biceps curl hareketi var ben 2x8 Tükeniş max kilo yapıyom o 5x10 seti çıkarabildiği kiloyla yapıyor hangimizin çalışma yöntemi Daha Yararlı
Seninki amk soru mu Buda ağlatma amk yazacaktım ilk

• +1
Reactions: yigittsaint and susisesi
Seninki amk soru mu Buda ağlatma amk yazacaktım ilk
amk gitmiş milli bi tane halterciden program almış adam 5 set 10 tekrar yazmış lan dedim bune amına koyim hangi yılda yaşıyon sen dedim yok adam anlamıyo adama hipertrofiyi falan anlatıyorum milli sporcudan iyi mi bilcen diyo yav adam yanlış biliyo senide bok yoluna götürüyo diyorum anlamıyo bide bana cahil diyo mönitörü parçalayacaktım

• JFL
Reactions: griffith goy
Seninki daha yararlı frekans ve kiloyu artırma cart curt önemli detayına girmicem ama bak keyfine senin yaptığın doğru

• Love it
Reactions: veneficus
amk gitmiş milli bi tane halterciden program almış adam 5 set 10 tekrar yazmış lan dedim bune amına koyim hangi yılda yaşıyon sen dedim yok adam anlamıyo adama hipertrofiyi falan anlatıyorum milli sporcudan iyi mi bilcen diyo yav adam yanlış biliyo senide bok yoluna götürüyo diyorum anlamıyo bide bana cahil diyo mönitörü parçalayacaktım

Arkadasina 1 yıl sonra sundan cek

• JFL
Reactions: Topkra, Demirs and EK0
Benim gibi postur bozukluğundan ötürü bir harekette ister istemez diğer kasların çalışma gibi bi aliskanligin varsa ilk aylarda 3x8 daha iyi oluyo sonra postur duzelip izole etmeyi öğrendikçe 2x8 cuk diye oturuyor

• +1
Reactions: Topkra
aşırı yakın arkadaşın değilse yardım etme bi süre sonra kimin daha çok geliştiği belli olur

• +1
Reactions: veneficus