gymin en guzel kizi ve 155 mtn

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
elbette bir cok redpill aciklamasi var cogu mantikli ama cook garip amk ilk defa boyle birseye tanik olmak weird, kiz trde net stacylite + underrate btw 165 filan bf bana assagidan bakiyor facial flow yok ama mtn fazla degil body ortalama ustu ama 150 birisinin body nasil olabilirse iste, bu arada kiz para veriyo konusmalarini duydum kiz bf masraflari cogaldigi icin ise giridigini filan ogrendim cok weird olay bp harika ama kizlar icin idkk

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Arisylva, cakdripa, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
bi sikim anlayanınız oldu mu

• JFL
Reactions: codeine1119, atess, Kayra139 and 12 others
Coktakmaluksmeksiaq

Attachments

• 4BDFD9E4-8FE6-40FA-B58F-6CD6899B6BAF.jpeg
    4BDFD9E4-8FE6-40FA-B58F-6CD6899B6BAF.jpeg
    13.6 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Resistance.
elbette bir cok redpill aciklamasi var cogu mantikli ama cook garip amk ilk defa boyle birseye tanik olmak weird, kiz trde net stacylite + underrate btw 165 filan bf bana assagidan bakiyor facial flow yok ama mtn fazla degil body ortalama ustu ama 150 birisinin body nasil olabilirse iste, bu arada kiz para veriyo konusmalarini duydum kiz bf masraflari cogaldigi icin ise giridigini filan ogrendim cok weird olay bp harika ama kizlar icin idkk
Amin Allah kabul etsin

• JFL
  • +1
Reactions: atess, Arisylva, Kayra139 and 9 others
Cümleler yanlış sıralanmış zor anladım yazıyı

• +1
  • JFL
Reactions: whoishe and Resistance.
nderrate btw 165 filan bf bana assagidan bakiyor facial flow yok ama mtn fazla degil body ortalama ustu ama 150 birisinin body nasil olabilirse iste, i
knk ne diyon

• JFL
Reactions: atess, İNTİKAM VAKTİ and whoishe
Elbette birçok redpill açıklaması var, çoğu mantıklı geliyor ama bu olay gerçekten garip. İlk defa böyle bir şeye tanık oldum. Kız Türkiye standartlarında net stacylite seviyesinde, hatta biraz underrated bile sayılır. Boyu yaklaşık 165 cm. Erkek arkadaşı ise benden daha kısa, yüz simetrisi ve “facial flow”u yok. Çok iri de değil. Vücudu ortalama üstü ama 150 cm boyundaki birinin vücudu nasıl olabilirse işte öyle. Bu arada kıza para verdiğini duydum; erkek arkadaşının masrafları arttığı için işe girdiğini öğrendim. Olay bana çok garip geldi. Blackpill teorisi açısından bakınca harika bir örnek ama kadınlar için işin mantığı hâlâ kafama yatmıyor.

— ZerefZPT ZPT-5 tarafından düzeltilmiş ✅

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Arisylva, cakdripa, İNTİKAM VAKTİ and 3 others
Elbette birçok redpill açıklaması var, çoğu mantıklı geliyor ama bu olay gerçekten garip. İlk defa böyle bir şeye tanık oldum. Kız Türkiye standartlarında net stacylite seviyesinde, hatta biraz underrated bile sayılır. Boyu yaklaşık 165 cm. Erkek arkadaşı ise benden daha kısa, yüz simetrisi ve “facial flow”u yok. Çok iri de değil. Vücudu ortalama üstü ama 150 cm boyundaki birinin vücudu nasıl olabilirse işte öyle. Bu arada kıza para verdiğini duydum; erkek arkadaşının masrafları arttığı için işe girdiğini öğrendim. Olay bana çok garip geldi. Blackpill teorisi açısından bakınca harika bir örnek ama kadınlar için işin mantığı hâlâ kafama yatmıyor.

yanlis bu arada facial simetri kismi idkk, kiz bf para veriyor, yani parasi oldugu icin hirlikte degiller demek isriyorum true love

• Woah
Reactions: cakdripa and Auchelius
Tiradıma bak demişsiin baktım bra senin acilen doktora gitmen lazım cümle bile kuramıyorsun ciddi bir sıkıntın var disleksi olma ihtimalin var

• +1
  • So Sad
Reactions: ascendantwill, why not me?, cakdripa and 4 others
acil diksiyon dersi veya dışarı çıkman lazım

• +1
Reactions: Arisylva, why not me?, churmaxxed and 3 others
bi sikim anlayanınız oldu mu
olmadı beyni erimiş bunun yazılardan belli ediyor mk ilaç içip bişey basmaktan kafayı bozmuş lavuk

• +1
Reactions: Resistance. and İNTİKAM VAKTİ
Screenshot 138
ya senin o olmayan beynini sikeyim mk ucubesi hala türkilizce konuşuyor cümle kuramıyor :ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, ascendantwill, why not me? and 3 others
Lise'nin bluepilled zamanlarında tanışmışlardır muhtemelen ondan sonra uzun süreli ilişki olmuştur.

• +1
Reactions: Serialsuicide
Lise'nin bluepilled zamanlarında tanışmışlardır muhtemelen ondan sonra uzun süreli ilişki olmuştur.
en mantıklı açıklama bu olabilir

• +1
Reactions: churmaxxed

Ben yine anlamadım amk

• JFL
Reactions: Kayra139, ZerefDragnee1l, whoishe and 3 others
Tiradıma bak demişsiin baktım bra senin acilen doktora gitmen lazım cümle bile kuramıyorsun ciddi bir sıkıntın var disleksi olma ihtimalin var
disleksiyim bencede, alfabeyei ezberleyemiyorum, haftanin gunlerini 17 yasinda filan ogrendim, aylarida hala sorun yasiyorum, ama okuma yazmayi anaokuluna baslamadan ogrendim

• So Sad
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Kayra139, whoishe and 2 others
disleksiyim bencede, alfabeyei ezberleyemiyorum, haftanin gunlerini 17 yasinda filan ogrendim, aylarida hala sorun yasiyorum, ama okuma yazmayi anaokuluna baslamadan ogrendim
geçmiş olsum gardaş :blackpill::blackpill::blackpill:

• JFL
Reactions: Serialsuicide
haftanin günlerini 17 yaşında nasıl ögrendin amk 7 kelime ezberliyemiyon ama bütün surgeryler aklında kalıyo:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: smarto, Kayra139, why not me? and 5 others
Asperger Syndrom dedected.

• +1
Reactions: whoishe and Auchelius
Boyun yok framen yok çenen yok cildin yok üzüldüm amk

• So Sad
Reactions: whoishe and Serialsuicide
dnrd

Artik taşşak gectigini dusunmeye basladim knk

• +1
Reactions: whoishe, Misogynist_Maxxer, Resistance. and 1 other person
Ben anliyom diğerleri anlamasa da olur zaten

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: whoishe, MogEater, Kayra139 and 2 others
İlk okuyuşta anladım millet full anlamadım yazmış herhalde bende sik gibi yazdığım için anlayabildim

Ben anliyom diğerleri anlamasa da olur zaten
Herkes anliyorsa o zaman seviyemiz yeteri kadar yuksek degildir, hosgeldin biraderim.

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, maarda and Serialsuicide
  • +1
  • Ugh..
Reactions: maarda and Serialsuicide
Herkes anliyorsa o zaman seviyemiz yeteri kadar yuksek degildir, hosgeldin biraderim.
Bu arkadaş sanırım dildeki bütün kuralları çöpe atıp, beyninin içinde bir savaş başlatmış. Türkçe ile İngilizce’yi karıştırarak resmen kendi dilini yaratmış, ama ne yazık ki kimse bu dilin ne anlama geldiğini çözemiyor. 'Redpill' falan derken sanki dünya çapında bir felsefe yapıyor ama yazdığı şeyler 'facial flow' ve 'stacylite' gibi boş laf kalabalığına dönmüş. Anlamaya çalışırken insanın beyninin patlaması an meselesi. Adam 150 cm boyla 'body nasıl olur?' diyor, sanki 'dünyanın en derin sorusuymuş' gibi. Bu kadar karışık yazmak, kafa karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz.
"Facial flow, stacylite, redpill" falan diye bilimsel bir şey söylüyor sanırsın ama altını kazıyınca, çürük bir Reddit yorumu kalıyor. 165 boylu çocuğa “flow yok” demek ne lan? Sanki sokakta boydan önce 'flow analizi' yapılıyor da biz kaçırıyoruz. Kızın işe girmesi bile komplo teorisiyle açıklanmış — yok efendim BF masrafları çokmuş da bilmem ne... Adam aklını yitirmiş, düşünceyle fantezi arasında kaybolmuş, çıkamamış.

• +1
  • Love it
Reactions: codeine1119, Serialsuicide and why not me?