GYMMAXXING HAKKINDA

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Bircogunuz yasi kucuk evlatlar oldugu icin spore gitmek denediginiz ilk softmaxxlerden olabilir. Fakat BP'de ki cogu sey gibi genetikte bunda buyuk bir rol oynar. Spora gitmenin size bir yararinin olup olmayacagini 17 yasindan once 100 kg benchleyip benchleyememenizden anlayabilirsiniz. Ilgili sorunuz varsa yazin cevaplayalim.

• +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 100697, Deleted member 113670 and 1 other person
Bircogunuz yasi kucuk evlatlar oldugu icin spore gitmek denediginiz ilk softmaxxlerden olabilir. Fakat BP'de ki cogu sey gibi genetikte bunda buyuk bir rol oynar. Spora gitmenin size bir yararinin olup olmayacagini 17 yasindan once 100 kg benchleyip benchleyememenizden anlayabilirsiniz. Ilgili sorunuz varsa yazin cevaplayalim.
100kg benchlersek noluyo reis

• +1
Reactions: cornerd nerd
100kg benchlersek noluyo reis
Vucudunun o yasta kas koyma kabiliyetine dair iyi bir gosterge. Testonunda saglikli degerlerde oldugunada isaret ediyor.

• +1
Reactions: Zagro
17 yasindayim bos barla bench atiyorum devam edyim mi

• +1
Reactions: Kayra139 and Dathomirian Zabrak
15 yaşında 100kg attıysam iyi genetik demi

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and TrustMeBro
bence bos konusmussun 15de baslayip 17ye kadar devam eden adam 100 benchler her kosulda ama 17 yasinda adam basladiktan 1 ay sonra 100 kg bench atamaz istedigi kadar kalipli olsun

bence bos konusmussun 15de baslayip 17ye kadar devam eden adam 100 benchler her kosulda ama 17 yasinda adam basladiktan 1 ay sonra 100 kg bench atamaz istedigi kadar kalipli olsun
Başladıktan 4 ay sonra 100 attim

• +1
Reactions: Deleted member 113670
kac kgsin @yasuomaxxing bak adam atmis
kanka ben 60 kusur falanim gyme gitmiyorum da 100 kg 10 tekrar 4 ayda atmanin cok zor oldugu aşikar

kanka ben 60 kusur falanim gyme gitmiyorum da 100 kg 10 tekrar 4 ayda atmanin cok zor oldugu aşikar
sana sormadim kgyi adamin attigini gostermek icin etiketledim

gymmaxxing tek yol aq gymcel cart curt hikaye ascendlemesen bile ascendlicen testo arttiği için daha ozguvenli daha rahat olcan cunku

• +1
Reactions: TrustMeBro
166da spor yapsam mini pekka gibimi olurum

Ya usta ben sitenin kıytırık spor salonuna gidip haftada 2 kere lateral ve curl atıp çıkıyom amk arada bi sırt çalışıypm makinede

• +1
Reactions: TrustMeBro
Ya usta ben sitenin kıytırık spor salonuna gidip haftada 2 kere lateral ve curl atıp çıkıyom amk arada bi sırt çalışıypm makinede
iyi bok yiyon

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and ER enjoyer
Vucudunun o yasta kas koyma kabiliyetine dair iyi bir gosterge. Testonunda saglikli degerlerde oldugunada isaret ediyor.
olm ne alaka amk 5x5 yap sik gibi genetigin olsa bile 100kg bench atarsin

• +1
Reactions: maarda and Ashoimex
incelden gymcel olmaya minik bir adımdan ibaret

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
gym çoğunlukla cope. kısa boylu dar omuzluysan vakit kaybı ama eğer boyun uzunsa ve frame iyiyse sana bir şey katabilir ki katmasa da olur çünkü zaten iyisin amk

gym çoğunlukla cope. kısa boylu dar omuzluysan vakit kaybı ama eğer boyun uzunsa ve frame iyiyse sana bir şey katabilir ki katmasa da olur çünkü zaten iyisin amk
Omuzlarin darsa kutle koyup genisletme goruntusu verebilirsin kemik uzerinde etkisi olmasada gene bel omuz orani artiyor

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex
Omuzlarin darsa kutle koyup genisletme goruntusu verebilirsin kemik uzerinde etkisi olmasada gene bel omuz orani artiyor
aynı şeyi söyledik kral gym sadece ortalama boylu zarganalar için legit

• +1
Reactions: Zodiac
olm cok kotu anani sikim adam kafaya takiyosa varya cok kotu. ama ameliyati var galiba
ne ameliyati aq boylelerini hic bi sik kurtaramaz. senin bench kac

• +1
Reactions: Zodiac