Hadi tipi hallettik boy nolucak ak

Eren151

Eren151

Bronze
Tip hallettik diyelim peki boy??
175-6 olmak icinmi dogdum anlamıyorumki yemşn ederim bu yeni nesil ne yiyip iciyo hic fikrim yok, o kadar özgüvensizleştimki boyum konusunda 178 olsam müslüman olucam tekrar, hardmaxi bile göze aldkm onada para lazım sikecem böyle hayatı.
Elimdeki büyüme plaklarj kapanmıştı en son baktırdıgımda dizimdekilerinide kapanmış varsayıyorum artık, pelvis ve omurgadan 4 5 cm allah ne verdiyse manifestliuorum suan
Yasamaktır bir umut ☝️☝️
Ocakta 18 olucam

• So Sad
  • +1
Reactions: veneficus and stacyworshipper
oğlum sen malmısın 175 ile 178 arasında fark olduğunu mu sanıyosun. 168 kekolar gördüğü kızı sikiyor siz gelmiş hala boy tiradı açıyosunuz. NTR işini azaltın

• +1
Reactions: Kasana77, Iranidnordid and veneficus
175-6 olmak icinmi dogdum anlamıyorumki yemşn ederim bu yeni nesil ne yiyip iciyo hic fikrim yok, o kadar özgüvensizleştimki boyum konusunda 178 olsam müslüman olucam tekrar, hardmaxi bile göze aldkm onada para lazım sikecem böyle hayatı.
Elimdeki büyüme plaklarj kapanmıştı en son baktırdıgımda dizimdekilerinide kapanmış varsayıyorum artık, pelvis ve omurgadan 4 5 cm allah ne verdiyse manifestliuorum suan
Yasamaktır bir umut ☝️☝️
Ocakta 18 olucam
Kanka sen bu akılla yüzün düzeltsen boyu halletsen genede kendince aklına bir sebeb sokup onun tribine girersinki :lul:

• +1
Reactions: veneficus and kumaddikt
oğlum sen malmısın 175 ile 178 arasında fark olduğunu mu sanıyosun. 168 kekolar gördüğü kızı sikiyor siz gelmiş hala boy tiradı açıyosunuz. NTR işini azaltın
Cane öyle diyosunda 178 olsan 180 larplayavilirsin, instadan tanısınca cok zor suanki boyla isi bulusmaya getirmek. Ortalama olarak görülmüyor kısa kalıyor sosyal medyada bu boylar. Keko mevzusuna gelince Ortam olmayınca zor o is, kekoların siktigi kızlarda keko zatene

Kanka sen bu akılla yüzün düzeltsen boyu halletsen genede kendince aklına bir sebeb sokup onun tribine girersinki :lul:
Ne alaka yarram mesela neyimi gördünde yargılıyosun

onların siktiği kızı sikiyim

• +1
Reactions: Kasana77, veneficus and Eren151
Ne alaka yarram mesela neyimi gördünde yargılıyosun
Kanka boya o kadar takmissinki yüzü anlamışsın hayat tip boydan ibaret değilki özgüvenim bile yok diyon olsa nolcak amk senin skintin kafanda kurma kanka:lul:

Kanka boya o kadar takmissinki yüzü anlamışsın hayat tip boydan ibaret değilki özgüvenim bile yok diyon olsa nolcak amk senin skintin kafanda kurma kanka:lul:
Okudugunu anlamıyorsun işte genel anlamda demedim boysal anlamda özgğvensizim dedim kodumun hırtı +elim yüzün düzgğn zaten

Okudugunu anlamıyorsun işte genel anlamda demedim boysal anlamda özgğvensizim dedim kodumun hırtı +elim yüzün düzgğn zaten
Kanka boysal anlamsa nasıl özgüvensizsin benim bildiğim özgüvensizlik oranın buranjn özgüvensizlimi olur amk bu nasil terim yanlış terim kullaniyon hırt falabda değilim amına koyduğum cutecellim:lul:

Yasamaktır bir umut ☝️☝️
Ocakta 18 olucam
bas erdayı

ll olamican boşa copelayıp kendini tüketme. 178 olunca da bi sk değişmeyecek. Frame ve muscle insertionlarum olmasa ropelamıştım şimdiyr 100 kere

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Eren151
çok bozuyosa tabanlık kullan. 175 çok iyi bi boy

• Hmm...
Reactions: Eren151
ll olamican boşa copelayıp kendini tüketme. 178 olunca da bi sk değişmeyecek. Frame ve muscle insertionlarum olmasa ropelamıştım şimdiyr 100 kere
Öyle kanka zaten parasını denkleştirdin diyelim iyileşme süreci daha zor, boy konusu büyük cıkmaz

• +1
Reactions: Futanari
Öyle kanka zaten parasını denkleştirdin diyelim iyileşme süreci daha zor, boy konusu büyük cıkmaz
iyileşme sğreci olmasa gider kredi çekerim babamın evini satarım yine de olurum ama iyileşme süreciyle 1-2 sene rahat kafadan gidiyor yoksa ameliyatı falan basit. 10-20 seneye rhino gibi herkesin talp edeceği bi ameliyat olacak ll sektörü aşırı gelişecrk ve teknolojinin ilerlemesiyle vücut ağırlığını taşıyabilecek mühendislikte vidalar geliştirecekler ve bütün yıl sakat kalmadan normal hayatına devam edebilicen ama o zamana kadar ropelarız büyük ihtimal

• +1
Reactions: piuafl, letrozoleabusing324, Eren151 and 1 other person
iyileşme sğreci olmasa gider kredi çekerim babamın evini satarım yine de olurum ama iyileşme süreciyle 1-2 sene rahat kafadan gidiyor yoksa ameliyatı falan basit. 10-20 seneye rhino gibi herkesin talp edeceği bi ameliyat olacak ll sektörü aşırı gelişecrk ve teknolojinin ilerlemesiyle vücut ağırlığını taşıyabilecek mühendislikte vidalar geliştirecekler ve bütün yıl sakat kalmadan normal hayatına devam edebilicen ama o zamana kadar ropelarız büyük ihtimal
Ahdkwndnsfhsb valla kanka öyle olacak gibi, senin boy fena degil aslında 180 zorlarsın pelvic tilt falan varsa bi arastır bence

Yasamaktır bir umut ☝️☝️
Ocakta 18 olucam
dostum anlıyorum boy acını ama ayakkabı ile halledilebilen bir boy için çok da takmaman lazım kafana, zaten 175 falansan çok da mühim bir konu değil ama asıl problem 173 ve aşşağısında başlıyor zaten ülkenin boy ortalaması 174 falandı en son

3-4 ay btw
1787293201354

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Timuri and syringee
175 hic fena degil ayakkabı icinde zaten en az 177sin kendine 178 de gec

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
175 hic fena degil ayakkabı icinde zaten en az 177sin kendine 178 de gec
Sabah taze boyum 175 176 akşama kadar 1 2 cm ceksem 174 falanımdır yatarkeb heralde

Sabah taze boyum 175 176 akşama kadar 1 2 cm ceksem 174 falanımdır yatarkeb heralde
o zaman 177 dersin direkt 177 reddende amın ogludur zaten bence iyi bi boy ben 172im over:feelswhy:

• So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and eniyiguresci
uzatma sürecini eklemedim onu eklersen uzatmaya baglı 6-7 ay
eğer iyilesme süreci derken tamamen atletizm bahsediyosan oda 1 sene,ama incel adamın atletizmle ne işi olur aq
chadmanlet gibi evden çalışmıyorsan nasıl işe gidip gelcen. zaten günde 3 saat falan fizyoterapiye gidiyor

• +1
Reactions: maarda
chadmanlet gibi evden çalışmıyorsan nasıl işe gidip gelcen
orası zaten öyle,esnek bi işin yoksa en başında zaten yapcak parayı bulamazsın
zaten günde 3 saat falan fizyoterapiye gidiyor
günde 12 saat yapan bi lavuk vardı 8cm sonrası 2 ayda iyilesmis
8 femur 7 tibia bir sene arayla ikisinin de recoverysi konsolidasyonu dahil ederek 3 ay sürmüs

• JFL
Reactions: Futanari
olum zaten 175 değil misin boosterla 180 ol 185 larpla zaten trnin yüzde 80ninden uzunsun ondan sonra tip cok daha onemli oluyor cidden ll olmaya değmez o boyda

orası zaten öyle,esnek bi işin yoksa en başında zaten yapcak parayı bulamazsın

günde 12 saat yapan bi lavuk vardı 8cm sonrası 2 ayda iyilesmis
8 femur 7 tibia bir sene arayla ikisinin de recoverysi konsolidasyonu dahil ederek 3 ay sürmüs
Hadi yaptın diyelim 1 sene izdivaca cekildin herkesten heryerden uzak, ne kadar sürer tekrar kosmaya baslaman. herhangi bacagı kırılan bir insanla aynı seyleri yasamazmısın?
Sahsen ben insanların boy uzatma ameliyatı oldugumu bilmesini istemem evden cıkmazdım fizyoterapist harici büyük ihtimal

atsız açtığım bir threadde tribe giren hepimize çok kızmıştı o günden beri kendimi normal geliştiriyorum.dünyanın en ortalama boyundasın dahada kötü olabilirdin amk.gyme git uzun boylu herkesten iyi sonuç alacaksın.sadece negatifliğe odaklanmak yerine biraz pozitif yanlarada bak.bakmazsan böyle depresif salağın teki olup kendini geliştiremezsin

atsız açtığım bir threadde tribe giren hepimize çok kızmıştı o günden beri kendimi normal geliştiriyorum.dünyanın en ortalama boyundasın dahada kötü olabilirdin amk.gyme git uzun boylu herkesten iyi sonuç alacaksın.sadece negatifliğe odaklanmak yerine biraz pozitif yanlarada bak.bakmazsan böyle depresif salağın teki olup kendini geliştiremezsin
Dogru diyosunda işte neslin şartlarında 180 altı fıs kalıyor şuan özellikle son yıllarda

• JFL
Reactions: evexoria
Yasamaktır bir umut ☝️☝️
Ocakta 18 olucam
75 gayet yeterli, yiyip içmeylede alakası yok tamamen genetik nerdeyse. oglum tipi halletsen onun halosu zaten yeterki 1 65 değilsen yani

hangi 168 keko sikiyor kanka o bilgi nerden çıktı amk ikide bir duyuyorum

bu boy muhabbetinin gidişi nolacak biliyor musunuz

git gide standart arttıkça her 5 senede bir uzun algısı yükseldikçe millet bi süre sonra sikine takmayacak

çünkü çoğunluk adaletsiz falan bulacak boya göre yargılayanları yargılamaya başlayacak toplum, ama bu toplumun iyileşmesi ve düzelmesi demek değil sadece kendilerine yapıldıktan sonra anlayan düşük duygusal zeka narsist orospu çocukları oldukları için

• +1
Reactions: Eren151 and -BayHarbourButcher