HADIM EDİLDİNİZ

Angutoid

Angutoid

President of Hells Angels MC
Aileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim

• +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 91109, schwa011, Deleted member 70692 and 3 others
haklı

• +1
Reactions: Angutoid
kaliteli post

• +1
önceki haline nasıl getiriyoruz ?

• +1
#sikimedokunma

• +1
Reactions: maarda and Angutoid
Aileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim
Sunnet estetik olarak iyi gözüküyor lan sunnetsiz penis solucan gibi duruyor aq

• Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 81504 and ALP
Sunnet estetik olarak iyi gözüküyor lan sunnetsiz penis solucan gibi duruyor aq
yaw estetiqini sikim sikini öldürdüler diyoz estetik diyür amq sünnet derisini aşağı çekince seninki gibi oluyo zaten ne gerek var kesip biçmeye

• JFL
Reactions: Heatmiser
sunnet estetik olarak iyi gorunuyor, sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey:ogre:

Ayrica, Sunnet olmak cinsel hastalik riskini azaltiyor

Bazı tirrik kızları sünnet olmamis erkegi kabul bile etmiyor:lul:

Sünnet restorasyonu diye bir pokk varmış ama hissi komple geri getirir mi bilmem
his geri gelmiyor çünkü alınan deride ki sinir uçları tamamen gidiyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Deleted member 87737 and Angutoid
sunnet estetik olarak iyi gorunuyor, sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey:ogre:

jewmede kalırsa sünnet zevki artırıyor amq xdddd

sünnet sadece türk kültüründe mi var demişim ollüm bu subforumun iq niye yerlerde

• +1
Reactions: Deleted member 70692
jewmede kalırsa sünnet zevki artırıyor amq xdddd
sunnet zevki arttiriyor burda bunu dedigim icin garipsenicem ama 14 yasimda sunnet oldum
ondan once 31 cekiyodum ve sunnet olduktan sonra cektigim 31 ile ayni hissiyat ayni bosalma suresindeydim:ogre:

sunnet zevki arttiriyor burda bunu dedigim icin garipsenicem ama 14 yasimda sunnet oldum
ondan once 31 cekiyodum ve sunnet olduktan sonra cektigim 31 ile ayni hissiyat ayni bosalma suresindeydim:ogre:
14 yasinda olma sebebim kalp deligi ve astima bagli anestezi sorunlari idi ( ailem lokal yaptirmak istemiyordu travma riskinden dolayi)

fuckin turkroachs everywhere

fuckin turkroachs everywhere
okay edgelord
1724964604714

• JFL
Reactions: Deleted member 86491 and maarda
abi şimdi senin çükünün baş kısmı var glans sen derileri alınca o dış ortamla temas etmeye başlıyor glansın kalınlaşıyo sonra keratinizasyon oluyo hissiyet azalıyo bu kadar

sünnet sadece türk kültüründe mi var demişim ollüm bu subforumun iq niye yerlerde
Adamin senin öyle dediğini düşünüp yazdığını sanmıyorum

• +1
Reactions: Deleted member 87737
Adamin senin öyle dediğini düşünüp yazdığını sanmıyorum
>sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey
tırrıklara özel bir şey olduğunu söylediğimi düşünmüyorsa niye böyle diyor ollüm taşak mı geçiyonuz

• WTF
abi şimdi senin çükünün baş kısmı var glans sen derileri alınca o dış ortamla temas etmeye başlıyor glansın kalınlaşıyo sonra keratinizasyon oluyo hissiyet azalıyo bu kadar
Ilk 1 ay acidan duramadim sikimi yorgana degdirsmiyodum ic camasiri giyemiyodum, o gittikten sonra o olayda bitti
3 ay sonra 4 ay sonra 31 cektim hissiyat ve bosalma surem ayniydi hissiyatda azalma olmadi

Fuck u nigger! Hahahahahahaha you looked at it you Turk mutt, you will never be white
%75 of the subforum is white
the rest is kurds
Also most of people on this threads pheno is turanid

>sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey
tırrıklara özel bir şey olduğunu söylediğimi düşünmüyorsa niye böyle diyor ollüm taşak mı geçiyonuz
Musluman sunneti demissin ya deluzyonel mu olmaya basliyons en

%75 of the subforum is white
the rest is kurds
Also most of people on this threads pheno is turanid
Turks are just Greeks who make better food

• JFL
Reactions: Bars and Deleted member 87737
Beyaz takıntınızı sikm yabancı adama beyaz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşıyonuz puhahahah ananızısikmm

• +1
Reactions: Deleted member 90300 and Heatmiser
there are whiter Jews, pheno is what matters
Probably I have more european hunter gatherer dna than you. Boneless hallstatt nordicuckcel

Beyaz takıntınızı sikm yabancı adama beyaz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşıyonuz puhahahah ananızısikmm
Yap yap yapmak harici susmuyor

Kolu da atayim shitskin desin mi hem sakin ol eglenelim hallstattcelle

BOKUNDA BOĞUL SUBFORUM.
1724964962643

• JFL
turanid çöp ırk bu arada türkler tüm dönemlerde çirkindi
Amına koydugumun armenoidini ve anatolidini moglar yine de armenoid nasıl ortaya çıktı hangi yaşam koşulları bu fenotipi ortaya çıkardı çok merak ediyorum hicbir artisi olmayan bir fenotip

• JFL
BOKUNDA BOĞUL SUBFORUM.
View attachment 3134054
ULAN SANA DIYORUM KI GELMIS BURDA YOK HISSIYATI AZALTIYOR YOK SIK BOYUNU AZALTIYOR GIBI SEYLERLE COPELUYOSUN GEC SUNNET OLDUM AYNI HISSIYAT AYNI SIK BOYU AYNI BOSALMA SURESI
YANI BI SIK YAPTIGI YOK TAM TERSI CINSEL HASTALIKLARDAN KORUYOR VE BENCE MASTURBASYON ZEVK VERDI DAHA ESKIDEN KILIFINI SIKARAK YAPARDIM SIMDI ELIMI DIREKT SIKIYORUM:lul:

ikiside allaha inanmıyor suan ama zamanında sikimi kestiler oevlatları

• +1
ULAN SANA DIYORUM KI GELMIS BURDA YOK HISSIYATI AZALTIYOR YOK SIK BOYUNU AZALTIYOR GIBI SEYLERLE COPELUYOSUN GEC SUNNET OLDUM AYNI HISSIYAT AYNI SIK BOYU AYNI BOSALMA SURESI
YANI BI SIK YAPTIGI YOK TAM TERSI CINSEL HASTALIKLARDAN KORUYOR VE BENCE MASTURBASYON ZEVK VERDI DAHA ESKIDEN KILIFINI SIKARAK YAPARDIM SIMDI ELIMI DIREKT SIKIYORUM:lul:
abi bilimsel olarak kanıtlanmış çük anatomisi bilsen anlarsın
Sol en usttekinin zygolar baya iyi
kemikler cope bi sikime yaramıyor bende var

Users who are viewing this thread

Back