![Angutoid](/data/avatars/l/44/44380.jpg?1738523991)
Angutoid
President of Hells Angels MC
Aileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sünnet restorasyonu diye bir pokk varmış ama hissi komple geri getirir mi bilmemönceki haline nasıl getiriyoruz ?
Sunnet estetik olarak iyi gözüküyor lan sunnetsiz penis solucan gibi duruyor aqAileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim
yaw estetiqini sikim sikini öldürdüler diyoz estetik diyür amq sünnet derisini aşağı çekince seninki gibi oluyo zaten ne gerek var kesip biçmeyeSunnet estetik olarak iyi gözüküyor lan sunnetsiz penis solucan gibi duruyor aq
sunnet estetik olarak iyi gorunuyor, sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir seyAileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim
his geri gelmiyor çünkü alınan deride ki sinir uçları tamamen gidiyorSünnet restorasyonu diye bir pokk varmış ama hissi komple geri getirir mi bilmem
sunnet estetik olarak iyi gorunuyor, sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey
Ayrica, Sunnet olmak cinsel hastalik riskini azaltiyor
Bazı tirrik kızları sünnet olmamis erkegi kabul bile etmiyor![]()
jewmede kalırsa sünnet zevki artırıyor amq xdddd![]()
Male circumcision - PubMed
Male circumcision consists of the surgical removal of some, or all, of the foreskin (or prepuce) from the penis. It is one of the most common procedures in the world. In the United States, the procedure is commonly performed during the newborn period. In 2007, the American Academy of Pediatrics...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
sünnet sadece türk kültüründe mi var demişim ollüm bu subforumun iq niye yerlerdesunnet estetik olarak iyi gorunuyor, sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey
Ayrica, Sunnet olmak cinsel hastalik riskini azaltiyor
Bazı tirrik kızları sünnet olmamis erkegi kabul bile etmiyor![]()
sunnet zevki arttiriyor burda bunu dedigim icin garipsenicem ama 14 yasimda sunnet oldumjewmede kalırsa sünnet zevki artırıyor amq xdddd
14 yasinda olma sebebim kalp deligi ve astima bagli anestezi sorunlari idi ( ailem lokal yaptirmak istemiyordu travma riskinden dolayi)sunnet zevki arttiriyor burda bunu dedigim icin garipsenicem ama 14 yasimda sunnet oldum
ondan once 31 cekiyodum ve sunnet olduktan sonra cektigim 31 ile ayni hissiyat ayni bosalma suresindeydim![]()
abi şimdi senin çükünün baş kısmı var glans sen derileri alınca o dış ortamla temas etmeye başlıyor glansın kalınlaşıyo sonra keratinizasyon oluyo hissiyet azalıyo bu kadarsunnet zevki arttiriyor burda bunu dedigim icin garipsenicem ama 14 yasimda sunnet oldum
ondan once 31 cekiyodum ve sunnet olduktan sonra cektigim 31 ile ayni hissiyat ayni bosalma suresindeydim![]()
Fuck u nigger! Hahahahahahaha you looked at it you Turk mutt, you will never be whiteokay edgelord
View attachment 3134039
Adamin senin öyle dediğini düşünüp yazdığını sanmıyorumsünnet sadece türk kültüründe mi var demişim ollüm bu subforumun iq niye yerlerde
>sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir seyAdamin senin öyle dediğini düşünüp yazdığını sanmıyorum
Fuck u nigger! Hahahahahahaha you looked at it you Turk mutt, you will never be white
Ilk 1 ay acidan duramadim sikimi yorgana degdirsmiyodum ic camasiri giyemiyodum, o gittikten sonra o olayda bittiabi şimdi senin çükünün baş kısmı var glans sen derileri alınca o dış ortamla temas etmeye başlıyor glansın kalınlaşıyo sonra keratinizasyon oluyo hissiyet azalıyo bu kadar
who caresyou will never be white
%75 of the subforum is whiteFuck u nigger! Hahahahahahaha you looked at it you Turk mutt, you will never be white
there are whiter Jews, pheno is what matters
Musluman sunneti demissin ya deluzyonel mu olmaya basliyons en>sirkumsiyon sadece bizde degil dunyada da yaygin bir sey
tırrıklara özel bir şey olduğunu söylediğimi düşünmüyorsa niye böyle diyor ollüm taşak mı geçiyonuz
Turks are just Greeks who make better food%75 of the subforum is white
the rest is kurds
Also most of people on this threads pheno is turanid
My pheno is turanid and real turks are turanid too niggerthere are whiter Jews, pheno is what matters
Keep yappingTurks are just Greeks who make better food
Probably I have more european hunter gatherer dna than you. Boneless hallstatt nordicuckcelthere are whiter Jews, pheno is what matters
Yap yap yapmak harici susmuyorBeyaz takıntınızı sikm yabancı adama beyaz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşıyonuz puhahahah ananızısikmm
tırrıkların yapma sebebi hangi din olabilir senceMusluman sunneti demissin ya deluzyonel mu olmaya basliyons en
I am GeorgianProbably I have more european hunter gatherer dna than you. Boneless hallstatt nordicuckcel
Kolu da atayim shitskin desin mi hem sakin ol eglenelim hallstattcelleBeyaz takıntınızı sikm yabancı adama beyaz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşıyonuz puhahahah ananızısikmm
turanid çöp ırk bu arada türkler tüm dönemlerde çirkindiYap yap yapmak harici susmuyor
turanid çöp ırk bu arada türkler tüm dönemlerde çirkindi
Amına koydugumun armenoidini ve anatolidini moglar yine de armenoid nasıl ortaya çıktı hangi yaşam koşulları bu fenotipi ortaya çıkardı çok merak ediyorum hicbir artisi olmayan bir fenotipturanid çöp ırk bu arada türkler tüm dönemlerde çirkindi
ULAN SANA DIYORUM KI GELMIS BURDA YOK HISSIYATI AZALTIYOR YOK SIK BOYUNU AZALTIYOR GIBI SEYLERLE COPELUYOSUN GEC SUNNET OLDUM AYNI HISSIYAT AYNI SIK BOYU AYNI BOSALMA SURESIBOKUNDA BOĞUL SUBFORUM.
View attachment 3134054
ustteki pamiridin zygolari kafandan buyuktur amk
Sol en usttekinin zygolar baya iyi
bide sence suanki turanidler boyle mi gozukuyor bu herifler gotunde don bile yoktu
Ardada da öyle zygolar varmis oyle diyoduustteki pamiridin zygolari kafandan buyuktur amk![]()
abi bilimsel olarak kanıtlanmış çük anatomisi bilsen anlarsınULAN SANA DIYORUM KI GELMIS BURDA YOK HISSIYATI AZALTIYOR YOK SIK BOYUNU AZALTIYOR GIBI SEYLERLE COPELUYOSUN GEC SUNNET OLDUM AYNI HISSIYAT AYNI SIK BOYU AYNI BOSALMA SURESI
YANI BI SIK YAPTIGI YOK TAM TERSI CINSEL HASTALIKLARDAN KORUYOR VE BENCE MASTURBASYON ZEVK VERDI DAHA ESKIDEN KILIFINI SIKARAK YAPARDIM SIMDI ELIMI DIREKT SIKIYORUM![]()
kemikler cope bi sikime yaramıyor bende varSol en usttekinin zygolar baya iyi
I am a caucus asian, I am 6’3 and my genes would rape yours. We have the best wrestlers and the strongest athletes while all you guys have is good donerView attachment 3134057
We are european saar