HADIM EDİLDİNİZ

Beyaz takıntınızı sikm yabancı adama beyaz olduğunuzu kanıtlamaya uğraşıyonuz puhahahah ananızısikmm
hayir dostum turk olmak beyaz olmak cok onemli tamam mi race>hersey abi et yiyrmiyorum dogdugum yer yuzunden ama olsun en azindan ten rengim beyaz turkum yani fenotip falan yani anladin mi

• JFL
Reactions: maarda
ULAN SANA DIYORUM KI GELMIS BURDA YOK HISSIYATI AZALTIYOR YOK SIK BOYUNU AZALTIYOR GIBI SEYLERLE COPELUYOSUN GEC SUNNET OLDUM AYNI HISSIYAT AYNI SIK BOYU AYNI BOSALMA SURESI
YANI BI SIK YAPTIGI YOK TAM TERSI CINSEL HASTALIKLARDAN KORUYOR VE BENCE MASTURBASYON ZEVK VERDI DAHA ESKIDEN KILIFINI SIKARAK YAPARDIM SIMDI ELIMI DIREKT SIKIYORUM:lul:
Subforumdaki bir tane tirrigin anekdotu>binlerce kişinin beyanından oluşan anekdot

• JFL
Reactions: Deleted member 87737
hayir dostum turk olmak beyaz olmak cok onemli tamam mi race>hersey abi et yiyrmiyorum dogdugum yer yuzunden ama olsun en azindan ten rengim beyaz turkum yani fenotip falan yani anladin mi
makarna yiyen bozkurt

• So Sad
abi bilimsel olarak kanıtlanmış çük anatomisi bilsen anlarsın

kemikler cope bi sikime yaramıyor bende var
Bilim mi yoksa ben mi tabikide ben amk ben kendimi dinlicem siz hala sünnet olmanin hissiyati azalttigini dusunerek ailenizi blameleyebilirsiniz bende aileme tesekkur ediyorum cinsel hastalik gecirme oranimi azalttiklari icin

Kemikler cope degil harmony evet onemli ama sikim kadar bone massi olan biri hic bisik olamaz ok?

Subforumdaki bir tane tirrigin anekdotu>binlerce kişinin beyanından oluşan anekdot
anekdot ve arastirmalarin hepsini at o zaman ok?
sikimdede degiller gerci benim yasadiklarima gore oyle bir sey yok:ogre:

Bilim mi yoksa ben mi tabikide ben amk ben kendimi dinlicem siz hala sünnet olmanin hissiyati azalttigini dusunerek ailenizi blameleyebilirsiniz bende aileme tesekkur ediyorum cinsel hastalik gecirme oranimi azalttiklari icin

Kemikler cope degil harmony evet onemli ama sikim kadar bone massi olan biri hic bisik olamaz ok?
hayirdir sen cinsel hastalik kapicagini falan mi dusunuyon :lul:

hayirdir sen cinsel hastalik kapicagini falan mi dusunuyon :lul:
seni sikicem orhan nolur nolmaz boklu domatesli got deliginden her sey gelebilir

biz makarna mi yiyoz oc koyde anneannem gozleme aciyor onu yiyom siktirme kendini bana
pismis un ve su yiyorsun yani hmmmhhm tam bir turk yemegi ama olsun fenotip turanidse ve ten rengin beyazsa et yemesen de olur sikinti yok

yok abi real de kaç defa gördüm bonemass ımın yarısı olmayan adamlar benim 31 çektiğim karıları hoplatıyorlar

BOKUNUZDA BOGULUN OROSPU COCUKLARI
TIRRIK KIZLARINI ETKILEMEK ICIN MUZIK ZEVKI THREADI YAPCAKTIM (TURLERINE GORE GOTH,VAROŞ,KURD ETC..) AMA ARTIK YARRAMI YIYEBILIRSINIZ

Not fan of turkey but georgia ? waaaay worse than turkey retard . Just send your slaves for tea harvest theory :lul:
sir we are europe sir we are christian sir

BEN SİZİN İYİLİGİNİZ İCİN KONUSUYORUM BEN MODERN KLİPSLİ SUNNET OLDUM BENDEKİ HİS KAYBİ KLASİK SUNNETE GORE DAHA AZ AMA BEN İSTİYORUM Kİ KARDESLERİM AİLELERİNİN DUSUNMEDEN VERDİGİ KARARİ AİLELERİNE BELİRTSİNLER ONLAR DA KENDİLERİNİ SUCLU HİSSETTİKLERİ İCİN EN AZİNDAN HARDMAX MASRAFLARİNİ KARSİLASİN.

• +1
  • JFL
Reactions: menas, Deleted member 80812, maarda and 1 other person
TIRRIK KIZLARINI ETKILEMEK ICIN MUZIK ZEVKI THREADI YAPCAKTIM (TURLERINE GORE GOTH,VAROŞ,KURD ETC..) AMA ARTIK YARRAMI YIYEBILIRSINIZ
bi boku da kizlar icin yapmadak anamiz sikiocek dimi ondan bu ugraslar bizim cok asagilik varliklariz hem sikisemiyoz hemde yaptigimjz cogu sey sikismek icin cok koti cok makarna yemeye gidiyom ben

baya üzüldük bak

• So Sad
Reactions: orhanhic
BEN SİZİN İYİLİGİNİZ İCİN KONUSUYORUM BEN MODERN KLİPSLİ SUNNET OLDUM BENDEKİ HİS KAYBİ KLASİK SUNNETE GORE DAHA AZ AMA BEN İSTİYORUM Kİ KARDESLERİM AİLELERİNİN DUSUNMEDEN VERDİGİ KARARİ AİLELERİNE BELİRTSİNLER ONLAR DA KENDİLERİNİ SUCLU HİSSETTİKLERİ İCİN EN AZİNDAN HARDMAX MASRAFLARİNİ KARSİLASİN.
baba genioplasti diye bi ameliyat var tmmi?

• +1
  • JFL
Reactions: Angutoid and Deleted member 87737
KANKA DUR BENDE MODERN KLIPSLI OLDUM AMK :lul::lul::lul::lul::lul: ONDA HISSIYAT KAYBI DAHA AZ OLUYOSA BEN COPELAMISIM:feelswhy:

• +1
Reactions: Angutoid
sir we are europe sir we are christian sir
I am sorry please! Turkey is best country Saar, we have hot air balloons and the cool guy who got silver in shooting! I also love doner and the Turkish lira is very stable! There are no Turks in Berlin because Turkey is the best country.
AUUUUUUU 🐺 turkey 🇹🇷

• JFL
KANKA DUR BENDE MODERN KLIPSLI OLDUM AMK :lul::lul::lul::lul::lul: ONDA HISSIYAT KAYBI DAHA AZ OLUYOSA BEN COPELAMISIM:feelswhy:
modern klipsli nasil oluyor amk ben cok kucukken ettirmisler beni

I am sorry please! Turkey is best country Saar, we have hot air balloons and the cool guy who got silver in shooting! I also love doner and the Turkish lira is very stable! There are no Turks in Berlin because Turkey is the best country.
AUUUUUUU 🐺 turkey 🇹🇷
stop crying and go outside

• Woah
Reactions: vrilmaxxer
modern klipsli nasil oluyor amk ben cok kucukken ettirmisler beni
Sikine bişey takiyolar 1 ay duruyo bide sünnet sırasında PlayStation oynuyon ok

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 87737
  • +1
Yinede bokunuzda bogulun orospu cocuklari benim oldugum sunnette daha az his kaybi oluyomus O YUZDEN YARRRAGIMI YIYEBILIRSINIZ SUNNETIMI SEHRIN EN IYI DOKTORUNDA O ZAMANA GORE PAHALI BIR MIKTARDA OLDUM YARRRRRRAMI YIYEBILIRSINIZ:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

Actually I might go to turkey for rihno, and I heard you guys have a good clubbing/techo scene.
good clubbing scene but there is so much drug dealers outside the club
For rhino take a doctor with 600+ posts:ogre:

• Love it
good clubbing scene but there is so much drug dealers outside the club
For rhino take a doctor with 600+ posts:ogre:

This Turkish girl is pretty hot

• WTF
TARTIŞMALARI OKUMADIM AMA GORDUGUM KADARİYLA ECNEBİYİ ADAM ETMİSSİNİZ SİRNASMAYA ORTAMİ YUMUSATMAYA BASLAMİS TEBRİKLER OK

• +1
  • WTF
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 87737
TARTIŞMALARI OKUMADIM AMA GORDUGUM KADARİYLA ECNEBİYİ ADAM ETMİSSİNİZ SİRNASMAYA ORTAMİ YUMUSATMAYA BASLAMİS TEBRİKLER OK
Dogru dedin bunda ok?
BIDE SU SUBFORUMDAKI SON GUIDE THREADINI YAPICAM (MUZIK ZEVKI) SONRA SUBFORUMDA BOYLE OFFTOPIC SEYLER KONUSULSUN SIKERIM OK? BOTB DA ARADIGINIZ HER SEY VAR

• +1
im sorry:lul::lul::lul::lul: this is germany niggggger
She is in turkey, some times they play hard style and techno in different languages, or the person performing so is German

• Hmm...
She is in turkey, some times they play hard style and techno in different languages, or the person performing so is German

i just didnt watch the video you sent :lul:

• Woah
Yinede bokunuzda bogulun orospu cocuklari benim oldugum sunnette daha az his kaybi oluyomus O YUZDEN YARRRAGIMI YIYEBILIRSINIZ SUNNETIMI SEHRIN EN IYI DOKTORUNDA O ZAMANA GORE PAHALI BIR MIKTARDA OLDUM YARRRRRRAMI YIYEBILIRSINIZ:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:
ASIL SEN BENIM YARRAGIMI YE NORMALININ NE OLDUGUNU BILMEDIGIM ICIN HIC SIKIMDE DEGIL NORMALDE NASIL OLDUGU BEN 31IME CEKER KEYFIME BAKARIM BOSALMAM BILE OHHH OKKKK????????

• JFL
ASIL SEN BENIM YARRAGIMI YE NORMALININ NE OLDUGUNU BILMEDIGIM ICIN HIC SIKIMDE DEGIL NORMALDE NASIL OLDUGU BEN 31IME CEKER KEYFIME BAKARIM BOSALMAM BILE OHHH OKKKK????????
Abi o değilde allah niye sikimizin birazını pay alıyor anlamadım

• Hmm...
ALLAH SİKİNİN PAYINI NAPSİN HADİS SEYTANİN İSİDİR BİZ KURAN MUSLUMANİYİZ KURANDA YOKSA YOKTUR OK

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 87737 and maarda
ALLAH SİKİNİN PAYINI NAPSİN HADİS SEYTANİN İSİDİR BİZ KURAN MUSLUMANİYİZ KURANDA YOKSA YOKTUR OK
Benim aile hayatında bi kere kuran açıp okumamistir nerden bilsin gitti işte sikim

• So Sad
Benim aile hayatında bi kere kuran açıp okumamistir nerden bilsin gitti işte sikim
ŞEYTAN ZART DİYE OSURUR.

• Woah
Reactions: maarda
Aileniz kuran'da geçmeyen SUNNET denen boku sırf tirko kültürü diye uygulayarak sizi hadım etti ve sikişten alacağınız zevki azalttı. Ayıp be kardeşim
Daha estetik :ogre:

• +1
bu sebeplerden hadislere inanmayarak kuran muslumani oldum
daha sonrasinda kurani okudum agnostik oldum

Users who are viewing this thread

Back