kullancı1998572619
Iron
Looksmax in cope olduğunun en büyük kanıtı bu adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Knk...Sub5 to LTN

Sub5 benim bildiğim LTN altı olan kişiler için kullanılıyor yani desil tablosunda 3/10 altı için.Knk...
Sub5 zaten HTN altı olan herkese denılıyor.
Sub 5 = ltn mtn normal insan htn high tier normie cl chad bunlarda içlerinde low mid high diye ayrılıyor en basitindenSub5 benim bildiğim LTN altı olan kişiler için kullanılıyor yani desil tablosunda 3/10 altı için.
sub5 aka truecel > LTN > MTN > HTN > CHADLİTE > CHAD

Hayır hem orgun hemce incel wikinin psl rateine göre 5psl htn ve altı için söyleniyor zaten.Sub5 benim bildiğim LTN altı olan kişiler için kullanılıyor yani desil tablosunda 3/10 altı için.
sub5 aka truecel > LTN > MTN > HTN > CHADLİTE > CHAD

Looksmax in cope olduğunun en büyük kanıtı bu adam

Sub5 bana daha çok küfür gibi yani büyük bir hakaret gibi geldiği için dedim yoksa biliyorum ama direk Sub5 demek daha basitKnk...
Sub5 zaten HTN altı olan herkese denılıyor.

Ya tiktokceller yüzünden öyle oldu Htn değilsen sub5sindir zaten, sub5 olmakta ayıp bişi değil zaten psl rate 8 üzerinden hesaplanıyorSub5 bana daha çok küfür gibi yani büyük bir hakaret gibi geldiği için dedim yoksa biliyorum ama direk Sub5 demek daha basit

Doğru ama dediğim gibi Sub5 bana küfür gibi geldiği için diyorumYa tiktokceller yüzünden öyle oldu Htn değilsen sub5sindir zaten, sub5 olmakta ayıp bişi değil zaten psl rate 8 üzerinden hesaplanıyor
mtn = average = 5/10, hmtn slightly above averagedırHayır hem orgun hemce incel wikinin psl rateine göre 5psl htn ve altı için söyleniyor zaten.
Sub0 = subhuman
sub1/2 = truecel
sub3-sub4 = ltn
sub4-sub5 = mtn
sub5 ve + Htn ve diğer psl rateler işte

MTN = 5/10 değil MTN PSL rate kavramıdır ve PSL 10 üzerinden hesaplanmaz, MTN 4 ve üzeri /8 oluyor. Ayrıca dünya genelinin averajı alınır above average denilebilmesi için ayrıca ortalama üstü olmak için 5/8 olmana gerek yok örneğin dünya ortalamasını High LTN kabul edersek(Örnek veriyorum gelip kimse ama ortalama High LTN değil demesin) , Weak MTN de Averaj üstü olur.mtn = average = 5/10, hmtn slightly above averagedır