Hala lisedeyim yas 18, turkiyeye gelicem suan hindistandayim uni icin, durumum nasil? (Boy 187 cm yas 18)

Türkiye'de Mid-HTN'sin.
Hindistan gibi bir ülkede ise Chad appealın vardır, beyaz fenotipin ve boyun olduğu için. Fotoğraflarında kravatlı olduğun dışında çoğunda fraudlamışsın biraz, yüzünün en düzgün lighting ve fraudsuz çıktığı video'ya göre rate yaptım. Tipin türkiye'de işe yarar.

Lmao... TR'de Low Chad, hindistanda Gigachad, Avrupada Chadlite direk, simdi de guzel boyum uzamis 188.5 olmusum sabah, yakinda herhalde 190-191. It's over for you, abi cope.
3928905 3927736 Screen Shot 2024 02 01 at 121641

Avrupada chadlite olunca erkekler

Türkiye'de Mid-HTN'sin.
Hindistan gibi bir ülkede ise Chad appealın vardır, beyaz fenotipin ve boyun olduğu için. Fotoğraflarında kravatlı olduğun dışında çoğunda fraudlamışsın biraz, yüzünün en düzgün lighting ve fraudsuz çıktığı video'ya göre rate yaptım. Tipin türkiye'de işe yarar
Boyfiziksaccolouring halosu kop değilmiş amk
Hepsini cikarsak adamdan low mtn kaliyo herif

subforum top 3 mogger

Chad

• +1
Reactions: MogEater
Boyfiziksaccolouring halosu kop değilmiş amk
Hepsini cikarsak adamdan low mtn kaliyo herif
dimi amına koyum ağzını yüzünü fln çıkarsak ltn kalcak gözünün teki olmasa kulaklarını da çıkaralım

• JFL
Reactions: maarda
dimi amına koyum ağzını yüzünü fln çıkarsak ltn kalcak gözünün teki olmasa kulaklarını da çıkaralım
buyuk goz kucuk burun iyi dudak ve jaw iyi sac bu adam gercekten chad + babasi zengin ve farkli bir hayati olmus, bir tik lottery win

• +1
Reactions: IlI
buyuk goz kucuk burun iyi dudak ve jaw iyi sac bu adam gercekten chad + babasi zengin ve farkli bir hayati olmus, bir tik lottery win
zaten üsttekiyle dalga geçtim her türlü chad eşek gibi yok chadlite yok high htn falan demeye gerek yok boy para direkt chad life

ama szollion dostumuz haklı biraz gerizekalı bir arkadaş dünya sana bu kadar şeyi sunarken nası sosyal zekanı geliştiremezsin

• +1
zaten üsttekiyle dalga geçtim her türlü chad eşek gibi yok chadlite yok high htn falan demeye gerek yok boy para direkt chad life

ama szollion dostumuz haklı biraz gerizekalı bir arkadaş dünya sana bu kadar şeyi sunarken nası sosyal zekanı geliştiremezsin
tartismayi unuttum ama bir seviyeden sonra sosyellesmek sikimde olmazdi 2 3 homie yeterli

• +1
Reactions: IlI
Subforum top 3 orospu çocuğu
Heatmiser bunu bak doxxlancak falan diye korkutunca hesabını silmeye çalışıp yok olmuştu

• JFL
Reactions: recai iskender, Tornoviaa, menas and 1 other person
fenotip gerçekten önemli bu herifin sikik prettyboy fenotipi yüzünden ortalama gelişmişliğe sahip kemikler ile htn civarı

Subforum top 3 orospu çocuğu
Heatmiser bunu bak doxxlancak falan diye korkutunca hesabını silmeye çalışıp yok olmuştu
Yook tip okuyom kanka turkiyenin en zor bolumunde, ders calisiyorum, sevgilimle ilgileniyom, borsa, para pesindeyim... looksmaxxing gerek kalmadi farkindayim cok yakisikli oldugumu...

• JFL
fenotip gerçekten önemli bu herifin sikik prettyboy fenotipi yüzünden ortalama gelişmişliğe sahip kemikler ile htn civarı
Hala oyle degil, bone mass artti ama simdi bodyfat eskiden 14-15% idi suan 17% oldu bu fotolarda boyda sadece 1 cm uzadi, 188 cm - 89 kilo suan.

Attachments

• IMG_3991.jpg
    IMG_3991.jpg
    1,009.7 KB · Views: 0
  • c281019e-94aa-4c1f-a294-3338088d384f.JPG
    c281019e-94aa-4c1f-a294-3338088d384f.JPG
    289.9 KB · Views: 0
  • 5448F9A6-2F76-4EB2-A6B7-3C4E9193C1E9.JPG
    5448F9A6-2F76-4EB2-A6B7-3C4E9193C1E9.JPG
    576.1 KB · Views: 0
  • 134a4f58-4d46-4f1a-86d7-3e3073a6b036.JPG
    134a4f58-4d46-4f1a-86d7-3e3073a6b036.JPG
    238.3 KB · Views: 0
  • 88C27BF1-FB82-455A-B7BC-3F647E48C949.JPG
    88C27BF1-FB82-455A-B7BC-3F647E48C949.JPG
    922.2 KB · Views: 0
  • 9ECADC10-1253-465A-9053-9F1886F49E42.JPG
    9ECADC10-1253-465A-9053-9F1886F49E42.JPG
    229 KB · Views: 0
  • 9bd0e931-feb4-413e-bfb2-3f452000f533.JPG
    9bd0e931-feb4-413e-bfb2-3f452000f533.JPG
    307.1 KB · Views: 0
  • 6D15FEBA-5335-47A4-B989-9629B09CC2C5.JPG
    6D15FEBA-5335-47A4-B989-9629B09CC2C5.JPG
    1.2 MB · Views: 0
  • IMG_4123.jpg
    IMG_4123.jpg
    391.9 KB · Views: 0
Hala oyle degil, bone mass artti ama simdi bodyfat eskiden 14-15% idi suan 17% oldu bu fotolarda boyda sadece 1 cm uzadi, 188 cm - 89 kilo suan.
boy iyide bonemassin aynı birde sakal azda olsa dimorfi veriyor sana biraz sakal bırak

kuzenim ataberkin yanında hicsin
neyse knk yakısıklı adamsında salaksın yine aynı sohbeti demeyek

• JFL
Reactions: Tornoviaa and yenesy
kuzenim ataberkin yanında hicsin
neyse knk yakısıklı adamsında salaksın yine aynı sohbeti demeyek
Ataberki tanimiyorum ondan hicbirsey diyemem belki dogru belki degil, salak isem niye turkiyenin en zor tip bolumundeyim kanka? 5 dil bilen biri nasil mal olabilir onu anlamiom

boy iyide bonemassin aynı birde sakal azda olsa dimorfi veriyor sana biraz sakal bırak
Bonemass bence hafif degisti ama ok yani belki minor idir yada kamerada cok gozukmuyordur ama aynen sakal dimorfu artiriyor fakat yasli gosteriyor, ondan stubble en iyisi gibi az sakal.

High mtn ama paran varsa iş yaparsın

Ataberki tanimiyorum ondan hicbirsey diyemem belki dogru belki degil, salak isem niye turkiyenin en zor tip bolumundeyim kanka? 5 dil bilen biri nasil mal olabilir onu anlamiom
yanlis hatirlamiyorsam yabanci ogrenci sinavi ve bursuzdu herhalde ama mal derken iq veya basari anlaminda demedi

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
Chad 6.2 24 inch with rich family çok moralimi bozuyor, çok zor ama hayatın bir noktasında aynı değeri yakalamış olsam bile tecrübe ve yaşanmışlık denen şeyi kaçırmış olacağım.
Olması gerekenden 1m x daha fazla overthinkleyip 1m x daha fazla çalışıyorum, daha da yapacağım ama bununla cope’layamıyorum.

LL olsam sınırları zorlasam, 1 year recover yapsam, pre-LL 6 ay hazırlık ve strotch yapsam, bu sefer de wingspan denilen şey sorun oluyor.
Hadi her şeyi çözdüm, Chad olmasam da HTN iyi günde CL oldum, bahsettiğim şekilde vücudu çözdüm, sağlığıma çok dikkat ettim, Bryan Johnson’ın blueprint’inin protokolünün %80’ini zaten şimdiden yapıyorum, 3 sene ortodontik ve orthotropics, 5-10 arası ameliyat etc., her şey tamamlandı, istediğim şekilde ascended’ledim diyelim.

Bu süreci sürdürmek ve devam ettirmek için köpek gibi çalışmış olacağım, ticaretim bu sıralar nasıl gidiyor tam belli değil, ilk başlarda iyi para kazanıyorumdum ama bir aydır yeteri kadar satış yapamıyorum. Bir ay daha yeteri kadar satış yapamazsam yıllık hedeflerimi tamamlamak için ek olarak part-time kuryelik bile yapmayı düşünüyorum. Sene sonunda şu anki mal varlığımı 2.6 kat büyütmüş olmam lazım ki süreci yönetebileyim.

Keyfi okumak istediğim bir bölüm var, onu da okumam mümkün gibi gözükmüyor benim durumumda.
Teenage love, hatta early 20s love bile şu an seçenek değil. Zaten ben kendimi sevmiyorken başkası sevse bile inandırıcı gelmez.

USA pasaport kesin olarak almam lazım ama ascendemeden USA’ya gitmem mümkün değil, gitsem bile en az 5 sene pasaport alamayacağım.
Ailemi kurtarmadan da gitmek istemiyorum.
idk, belki hedefim çok yüksektir, hatta bazen imkânsız. Ama alternatifim ne? Yani bu hedefler dışında nasıl bir hayat yaşarım? Yaşayamam.

Kendimle çalışıyorum, daha öncesinde 10/6 face, 176’dan uzun, 22 BMI, %15-20 BF yeterli diyordum. Evet ama benim için değil.
Çok ironik ama tam da bu sebepten en iyisi olmak istiyorum sanırım. Çünkü çok yetersiz hissediyorum, belki de objektif olarak öyleyim.

Şunun da farkındayım: Markette yaşlı, uzun, belli ki gençken en az CL olan bir temizlik görevlisi gördüm. Çökmüş olmasına rağmen kemikleri iyiydi. Hayat bundan ibaret değil, bazılarının umrunda da değil. Önemli olan senin için neyin önemli olduğu. Looks sadece birçok alandan bir tanesi. Takıntılı olma sebebim ise belki de en çirkini ve zayıfı olmamdı bir zamanlar.

Her neyse, bu yazıya ihtiyacım vardı. Forumda kızlar dışında narsisistik tarafı için burada olan biri var mı emin değilim. Bunun sağlıklı ve normal olmadığını biliyorum ama umurumda değil.

I have a plan, it could save both of us.
I’m not sure myself, I don’t have confidence.
But I trust something, something is deeply inside.
I don’t know how, but I will.

• +1
Reactions: Tornoviaa

Users who are viewing this thread

Back