Aven
I looksmax, therefore I am.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya ananızı sikeyim salın çocuğu amk
yokisa bu mu
isayı anlatmamı cidden istiyo musun?isa bu mu
la olum cıddıyım bu adam kim amkisayı anlatmamı cidden istiyo musun?
Şartları kabul etmen lazım.la olum cıddıyım bu adam kim amk
siseye mi oturucamŞartları kabul etmen lazım.
biyolojik yaş 25neye gülüyorsunuz oğlum salak mısınız siz 15 yaşında cocuk illa sizindemi başınıza gelmesi lazım
hala şakaya vuruyorsunuz sizin başınıza gelse uyurken ağlayacağınız meseleler başkalarına gelince gülüyorsunuz iki yüzlülük yapmayınbiyolojik yaş 25
Çocuk bi de iyi görünüyo amk ne zevk alıyolar acabahala şakaya vuruyorsunuz sizin başınıza gelse uyurken ağlayacağınız meseleler başkalarına gelince gülüyorsunuz iki yüzlülük yapmayın
Boyle bi orospu cocuklugu yapacak birisi degilim, en azindan oradaki ben olsam nasil hissederdim diye dusunebilecek kadar empatiye sahibim.@apo
kim bu laneye gülüyorsunuz oğlum salak mısınız siz 15 yaşında cocuk illa sizindemi başınıza gelmesi lazım
subtan eski bir arkadaşın editli fotosukim bu la
@susisesi sana diolar glbsiseye mi oturucam
çok konuşma rep at knk rekor kırmaya çalışıyorumhala şakaya vuruyorsunuz sizin başınıza gelse uyurken ağlayacağınız meseleler başkalarına gelince gülüyorsunuz iki yüzlülük yapmayın
Rekor 115-120 reple bende abicimçok konuşma rep at knk rekor kırmaya çalışıyorum![]()