Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
NiyekineSaat takinan elemanları anlıyamıyorum ben
Takınca noluyor amk havalımı oluyon telefondan gir bak işteNiyekine
aksesuar kanka bileğini dolu ve tamamlanmış gösteriyor ve eğer gerçekten pahalı bir saat takarsan o saatin ağırlığını hissedersin saat kişiliği yansıtır ve otomatik saatler bi hastalık başlayınca sürekli saat alasın geliyorTakınca noluyor amk havalımı oluyon telefondan gir bak işte
O parayla adidas takım elbise al daha iyi
sizomusun la
ikiside çöp saatler casionun birçok güzel modeli varken bunları bulman biraz garip olmuş edifice serisine bi bakabilirsin ucuz modellerine ama sıfır alacaksın diye birşey yok dolap ve letgo gibi yerlerden araştırmanı yapabilirsin 2.500 liraya gayet güzel saatler alabilirsin 1. casio saati asla alma doğum günü hediyesi gibi herkes takıyor ben takmam etmem demiyorsan git replika otomatik saatlerden al önerim tissot prx / omega seamaster ÖNEMLİ OLAN OTOMATİK OLMASI GİT OTOMATİK SAAT AL
Benim bileğim ağır saat taşıyamazaksesuar kanka bileğini dolu ve tamamlanmış gösteriyor ve eğer gerçekten pahalı bir saat takarsan o saatin ağırlığını hissedersin saat kişiliği yansıtır ve otomatik saatler bi hastalık başlayınca sürekli saat alasın geliyor
bahsettigim ağırlık o ağırlık değil kanka patron gibi hissediyorsun karizma katıyorBenim bileğim ağır saat taşıyamaz
Kanka senin bench kaç ve kilonbahsettigim ağırlık o ağırlık değil kanka patron gibi hissediyorsun karizma katıyor
yeni başladım 1.5 ay olucak bench atmıyorum uzun bi yolum var 67 kilodayım şuandaKanka senin bench kaç ve kilon
Kaç yaparsın tahminine göre benchyeni başladım 1.5 ay olucak bench atmıyorum uzun bi yolum var 67 kilodayım şuanda
kanka ilk ay fullbody yaptım şuan haftada 5 gün bolgesel çalışıyorum her bolgeyi pek agır yapabilicegimi sanmıyorum acıkcası dedigim gibi onumde uzun bi yol var bu 1 aylik bir is degil yaza kadar oturucak frame var zaten bende şanslıyım genetikte simetrik çok şukur fizik odaklı çalısıyorum sadece oyle yok şu kadar kilo kaldiriyim yok şunu yapiyim falan gerek yok erken konuşmiyimda herşeyi dogru ve hissiyatli yapmaya çalişiyom bu yuzden agirliklar çok uç değil dahaKaç yaparsın tahminine göre bench
Ve kas yetersizliğine kadar mı çalışıyon yoksa sikine göremi
Ben 60 kg yapmıştım iki ay icinde 51 kilo olarak başlamıştımkanka ilk ay fullbody yaptım şuan haftada 5 gün bolgesel çalışıyorum her bolgeyi pek agır yapabilicegimi sanmıyorum acıkcası dedigim gibi onumde uzun bi yol var bu 1 aylik bir is degil yaza kadar oturucak frame var zaten bende şanslıyım genetikte simetrik çok şukur fizik odaklı çalısıyorum sadece oyle yok şu kadar kilo kaldiriyim yok şunu yapiyim falan gerek yok erken konuşmiyimda herşeyi dogru ve hissiyatli yapmaya çalişiyom bu yuzden agirliklar çok uç değil daha
Bakilirçakma audemars piguet al çok güzel duruyo
güzel bunun skelly olani daha güzel ama bu tarz saatler alırsanız hevesli hevesli uzun süre takmazsınız çünkü kolunuzda orjinal olmadığı gayet belli onun için 1000 dolar bandındaki saatlerin replikaları daha iyi ornek olarak tissot prx verdimçakma audemars piguet al çok güzel duruyo
yapma kanka kasa hasarı verirsin hemen sakatlanmazsın olur olmadık zamanda sakatlanırsın herşey zamanla bu işte sabırsızlanmaBen 60 kg yapmıştım iki ay icinde 51 kilo olarak başlamıştım
Sence nasıl korkuyorum kendime cok yüklendim diye cünkü hep kas yetersizliğine kadar çalıştım
Biliyom kanka abartmıyorum artıkyapma kanka kasa hasarı verirsin hemen sakatlanmazsın olur olmadık zamanda sakatlanırsın herşey zamanla bu işte sabırsızlanma
bu güzel bi saat duşa girsen dahi bozulmaz paslanmaz ama biraz yaşlı işi ve ince bi saat retro amaçlı takılır takanlar ondan takıyor
sıkıcı ama bu işi yapıyosak bu iş böyle yani aynı şeyleri yapa yapa sıkılcan illakiBiliyom kanka abartmıyorum artık
Eskiden mesela kac rep yababilirsem sonuna kadar yapyıyprdum sen öyle yapmıyormusun öyle yapmasanda sıkıcı değil mi aq
şu an 60kilo falanım 80kg benc bir rep
Bulk yapıyonmusıkıcı ama bu işi yapıyosak bu iş böyle yani aynı şeyleri yapa yapa sıkılcan illaki
Ya kanka bende ayni liftleri yapiyordumsıkıcı ama bu işi yapıyosak bu iş böyle yani aynı şeyleri yapa yapa sıkılcan illaki
genelde seti tamamlamaya çalışıyorum hiç çıkmıcak gibi ise gym arkadaşın varsa o başında beklesin ağırlığa parmağıyla dokunsa bile kaldırırsın yoksa çıktığı yere kadar ama 6 set çıkacak kadar yüksek ağırlık girme bence yapabildiğin kadarını yap son setine ağır koy mesela 2-3 bölge günü yap bi sonraki güne ağırlığın artmış oluyoYa kanka bende ayni liftleri yapiyordum
Sen mesela lift yaparken repleri 6 rep yapip birakiyonmu yoksa sonuna kadar ne kadar yapabilirsen yapiyonmu
kas yetersizliği=sonuna kadar ne kadar yapabiliyorsan replemek
şuan yapıyom biraz bloatedim hatta ama yaptığım bulk biraz fazla ana yemeği ve ricecreamdan ibaret yaza kadar full bulktayım yağlanıcağımı sanmıyorumda 70üstünü görüp temize çekicem kendimiBulk yapıyonmu
Kanka ben mesela genelde diyelim 60kg bench yaparken set falan düsünmüyorum ne kadar yapabilirsem sonuna kadar deniyordum cogunlukla 8 rep falan bazen 9 denerken arkadas spot yapiyordu istegenelde seti tamamlamaya çalışıyorum hiç çıkmıcak gibi ise gym arkadaşın varsa o başında beklesin ağırlığa parmağıyla dokunsa bile kaldırırsın yoksa çıktığı yere kadar ama 6 set çıkacak kadar yüksek ağırlık girme bence yapabildiğin kadarını yap son setine ağır koy mesela 2-3 bölge günü yap bi sonraki güne ağırlığın artmış oluyo
Ben yaglandim asiri temiz besleniyorum ama yedigim seyler fazlaşuan yapıyom biraz bloatedim hatta ama yaptığım bulk biraz fazla ana yemeği ve ricecreamdan ibaret yaza kadar full bulktayım yağlanıcağımı sanmıyorumda 70üstünü görüp temize çekicem kendimi
ben çok zorlamıyorum kanka bolgesele gecen hafta gectim zaten bi ogrenelim herşey yavaş yavaşKanka ben mesela genelde diyelim 60kg bench yaparken set falan düsünmüyorum ne kadar yapabilirsem sonuna kadar deniyordum cogunlukla 8 rep falan bazen 9 denerken arkadas spot yapiyordu iste
Yani muscle failure kadar iste ne akdar yapabilirsen okadar yapiyordum
Sendeni öyle yapiyorsun yoksa kendini zorlamadanmi çalışıyorsun
yok la orjinleri binlerce dolar ztn aq çakma olsada çok güzel duruyo her kombine gider gümüş reng ioldupu içingüzel bunun skelly olani daha güzel ama bu tarz saatler alırsanız hevesli hevesli uzun süre takmazsınız çünkü kolunuzda orjinal olmadığı gayet belli onun için 1000 dolar bandındaki saatlerin replikaları daha iyi ornek olarak tissot prx verdim
Ben yaglandim asiri temiz besleniyorum ama yedigim seyler fazla
saat bi vizyondur aynı zamanda bi saat bi saatten fazlasıdır kolunda çakma duracak saati takma daha iyi çünkü saati çakma alacak kadar vizyonsuzsan insanlar alay eder ama şoyle birşeyde var bu saatler guzel olduğu için pahali peki sen ne yapicaksin kolunda çakma duracak kadar pahalı olmayan 20-30bin dolar olan saattler dışında 1000 dolarlık saatleri alacaksın şık bir saat aynı zamanda seni alay konusu edebilir tabi girdiğin ortamlara gore değişir zamanla tecrube edersin şimdi benim dediklerim anlamsiz geliyor belki ama benim saat koleksiyonum vardi kucuk capli 5-6 saatlikyok la orjinleri binlerce dolar ztn aq çakma olsada çok güzel duruyo her kombine gider gümüş reng ioldupu için
Replikamı oluyo bunlarView attachment 3379555View attachment 3379556nası bu saatler
tr'de ap'nin varlığını kaç kişi biliyo knk çakma olsa ne olucak amk güzel duruyo kim alay edicek bi saat yüzündensaat bi vizyondur aynı zamanda bi saat bi saatten fazlasıdır kolunda çakma duracak saati takma daha iyi çünkü saati çakma alacak kadar vizyonsuzsan insanlar alay eder ama şoyle birşeyde var bu saatler guzel olduğu için pahali peki sen ne yapicaksin kolunda çakma duracak kadar pahalı olmayan 20-30bin dolar olan saattler dışında 1000 dolarlık saatleri alacaksın şık bir saat aynı zamanda seni alay konusu edebilir tabi girdiğin ortamlara gore değişir zamanla tecrube edersin şimdi benim dediklerim anlamsiz geliyor belki ama benim saat koleksiyonum vardi kucuk capli 5-6 saatlik
aynen orjinalleri pilliler 300 dolar otomatikler 1000 dolar bandında ama gayet şık saat kolunda asla çakma durmaz bileğine uygun ölçüde alırsan baya övgü alan bir saat çok buyuk almaReplikamı oluyo bunlar
gireceğin ortama gore farkeder dedim zaten sen yinede her gununu hazirlikli gecir sana tavsiyetr'de ap'nin varlığını kaç kişi biliyo knk çakma olsa ne olucak amk güzel duruyo kim alay edicek bi saat yüzünden