boron&bor cope?

D

Deleted member 320736

Banned
bor takviyesi kullanan oldumu hiç aranızda iki türlü buldum birisi boric asid(borax) 3mg ucuz yollu diğeri swanson organic bor glisinat arasından swanson dikkatimi çekti ikiside 90 kapsül ucuz olan 3mg swanson 6mg boric asid(3mg olan) temizlik malzamelerinde kulannan birürün o yüzden tavsiye etmediler toxisitesi olan bir ürün dediler 3 kat ucuz olmasına rağmen linkleri aşşağıya bırakıyım öncelikle:

swanson ürünün satıcısına dikkat ettim orjinallik açısından hala şüphelerim var 860 tl olan satıcıyı seçtim reklam olmasın girerseniz görürsünüz
şimdi boş yapmıyorum ve cope or take hangisi ve alırsam 12mg kullanmayı düşünüyorum önerileri bekliyorum hemde sikko bir guide thread tarzımsı birşey olur

amaç: ergenlikte kemik gelişimine destek çıkma
not:bende biliyorum bunların bi sikime yaramıyacağını asıl "law" genetic olduğunu ama imkanım varken kısa süreli yükleme yapmak nedense mantıklıklı geliyor.

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
dnr bosver cope zaten kemik gelişimi için bonesmash buz metodu ve boy içinde masai kabile ziplayışı yap

• +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, Ameliyat Masası and 3 others
dnr bosver cope zaten kemik gelişimi için bonesmash buz metodu ve boy içinde masai kabile ziplayışı yap
72cbf57a 3480 4c08 a939 67a5e87a273c

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and eniyiguresci
Bor su trde cok olan sey degilmi amk o supplementmiymis

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
Bor su trde cok olan sey degilmi amk o supplementmiymis
Hatta bi kari trnin enerjisini karsilayacak kadar var diyordu

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
kemiklere yararlı bir mineral

Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Fridx
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 320736 and Fridx
Cope

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 320736
bunu bende düşünmüştümde cope falan diyorlar şimdi araştırmayada yeltenemiyorum

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 320736
bunu bende düşünmüştümde cope falan diyorlar şimdi araştırmayada yeltenemiyorum
globalde gördüm ordan araştırdımda türkiyede adam akıllı source yok eczanelerde beyaz reçeteli olarak bunu içeren bişey yok anca bu ikisi var 1 kalitesiz hammade 1ide ne olduğu belli değil anca 50+ menopoza girmiş karıların aldığı multivitaminlerin içine 0.6mg-0.1mg arası ekliyorlar:lul:

• +1
Reactions: Thrill
globalde gördüm ordan araştırdımda türkiyede adam akıllı source yok eczanelerde beyaz reçeteli olarak bunu içeren bişey yok anca bu ikisi var 1 kalitesiz hammade 1ide ne olduğu belli değil anca 50+ menopoza girmiş karıların aldığı multivitaminlerin içine 0.6mg-0.1mg arası ekliyorlar:lul:
neyse bro sen direkt bor madenini çal ısır ye

• +1
  • JFL
ya trdeki supplementleri araştırmak gerekiyor reçeteli trendyol falan fistan

• +1
  • Love it
ya trdeki supplementleri araştırmak gerekiyor reçeteli trendyol falan fistan
varsada benim aptallığım bulamadım bulduklarımda cok pahalıydı (bor için) onun dışında trendyolda kazık fiyata satılan vitaminlerin çoğunu x yerel sağlık hekiminde bi doktora yazdırıp ücretsiz alabiliyorsun genelde reçetesiz bile eczaneden alsan ucuz oluyor trendyoldan aldığından

• +1
Reactions: Thrill and FEE
Ameliyat tek gerçek sonuç gibi king. Masada görüşürüz

• +1
Reactions: Thrill and ascendantwill

Users who are viewing this thread

Back