atess
6'3
beyler bu amk uzaması ne zaman duruyo bayadır barefoot 190ım diz agrısı falanda yokda 2 metre falan olmak istemiyom ama kemiklerinde buyumesini istiyom insallah sadece yuz plakları acık kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Umarım bacakların kırılırbeyler bu amk uzaması ne zaman duruyo bayadır barefoot 190ım diz agrısı falanda yokda 2 metre falan olmak istemiyom ama kemiklerinde buyumesini istiyom insallah sadece yuz plakları acık kalır
tm kanka en uzun boy sensin en açık plak sensin tmbeyler bu amk uzaması ne zaman duruyo bayadır barefoot 190ım diz agrısı falanda yokda 2 metre falan olmak istemiyom ama kemiklerinde buyumesini istiyom insallah sadece yuz plakları acık kalır
yuz kemiklerinin buyume plakları amk bitek bacaklardamı var tum kemiklerde varYüz plakları ne amk
ciddili daha uzamak istemiyom suan bile garip hissediyomtm kanka en uzun boy sensin en açık plak sensin tm
SÜTUR OLCAK O BEN ZEKİYİMYüz plakları ne amk
fakire fukaraya dağıt o zamanciddili daha uzamak istemiyom suan bile garip hissediyom
ben 3 sm kazanmak ucun ne aziyetlerden geciyorum ancak su oc 190 olmaktan sikayetleniyorbeyler bu amk uzaması ne zaman duruyo bayadır barefoot 190ım diz agrısı falanda yokda 2 metre falan olmak istemiyom ama kemiklerinde buyumesini istiyom insallah sadece yuz plakları acık kalır
BU COK SUSSY BI COCUKben 3 sm kazanmak ucun ne aziyetlerden geciyorum ancak su oc 190 olmaktan sikayetleniyor
LAN HANI KEDICIKBU COK SUSSY BI COCUK
lan sikayet etmiyomda kotu bi his bide herkes seni her saniye goruyor amk gizlenemiyosun her saniye fraudlaman lazımben 3 sm kazanmak ucun ne aziyetlerden geciyorum ancak su oc 190 olmaktan sikayetleniyor
@atess'in kediciği var ama zatenLAN HANI KEDICIK
SOZ VERMISTIN
kardesimlan sikayet etmiyomda kotu bi his bide herkes seni her saniye goruyor amk gizlenemiyosun her saniye fraudlaman lazım

seninde kedicigin olmali@atess'in kediciği var ama zaten
bakarız sonraseninde kedicigin olmali
bak lutfenbakarız sonra
Bile bile insanların boylarının kısa oluşundan yakındığı forumda açtığı thread'e bak. Gerçek hayata karışamayıp insanlarla konuşamadığın için buraya sığınmış, ilgi dilenen bir piçten fazlası.beyler bu amk uzaması ne zaman duruyo bayadır barefoot 190ım diz agrısı falanda yokda 2 metre falan olmak istemiyom ama kemiklerinde buyumesini istiyom insallah sadece yuz plakları acık kalır

ayipBile bile insanların boylarının kısa oluşundan yakındığı forumda açtığı thread'e bak. Gerçek hayata karışamayıp insanlarla konuşamadığın için buraya sığınmış, ilgi dilenen bir piçten fazlası.
Umarım yakında ölürsün.
Kardeşim biz bunlara erkek orospusu diyoruz üstad @Atsizz öğretileri sağ olsun.Bile bile insanların boylarının kısa oluşundan yakındığı forumda açtığı thread'e bak. Gerçek hayata karışamayıp insanlarla konuşamadığın için buraya sığınmış, ilgi dilenen bir piçten fazlası.
Umarım yakında ölürsün.
aha benKardeşim biz bunlara erkek orospusu diyoruz üstad @Atsizz öğretileri sağ olsun.
Seni oldrecegim öleceksinaha ben
yapmasanSeni oldrecegim öleceksin
epifiz plakları sadece uzun kemiklerin ucunda var biyoloji hocanı dinlesene okuldayuz kemiklerinin buyume plakları amk bitek bacaklardamı var tum kemiklerde var
islemedikki dahaepifiz plakları sadece uzun kemiklerin ucunda var biyoloji hocanı dinlesene okulda