Harbici gerizekalisiniz

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
Sizce gercekten kelligin yan etkisiz ilaci bulunsa

Ereksiyon kalitesinin yan etkisiz cok guclu ilaci bulunsa

Boymaxxing ilaci bulunsa

Diyabetin ilaci bulunsa

Yan etkisiz kemik ve kas gelisiminin ilaclari bulunsa

Iqmaxxing ilaclari bulunsa

Antiage bulunsa

Trilyonlara hukmeden ulkelerin ustundeki aile sahipleri / sirket sahipleri sizin gibi farelere bunlari verir mi? Azicik beyninizi calistirin

Hadi aile ve sirket sahiplerini gectim ulke sahipleri ordu icin boyle itemler gelistirmis olsalar bu calismalari sizlere aciklarlar mi?

Sen kimsin
Onlara ne katkin olacak
Neden yeni bi dusman olustursun kendine
Dunyaya hukmetmelerinin onune engel cikacak sadece eger sen bu bufflari alabilrsen

Lan suan en buyuk diyabet tedavisi yuruyus amk halki o kadar siklemiyolar ki hicbisey aciklamiyolar elinizde ilac yok amk reseptorunu iyilestirmek icin🤣

Gotunuze bastiginiz seyler hayvanlari etlendirmek icin uretilmis seyler (haliyle anani organini reseptorleri sikiyor)

Hghden aldiginiz EKSTRA IGF-1 hucrenin icine giremiyor!!!!!

Zaten vucudun senin icin anlik en iyi hormonlari uretiyor uretme yeri saglamsa

Kendini 25 yasinda adamlarla karsilastirmayi birak (biliyorum 16 yasindaki sinif arkadasin onlarla cikiyor ama dogalari bu napacan)

18 yasinda kemik gelisimin durnuyor yukariya uzaman duruyor bide 2 kat kalinlasacaksin saga sola one arkaya aptal evladi

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, nikolata, Auchelius and 5 others
Suan halkin elinde maxxlama ilaci yok dedigimde bana gatekeep atiyo diyen salaklar var reseptorlerinizi telemorlerinizi sikeceksjniz amq

Ekstra hgh ekstra igf uretiyor bi noktaya kadar yes dogru

Ama ekstra igf hucrenin icine alinmiyor reseptor direnc gosteriyor ekstrasi kadar

Hgh kullanirken 450 igf 95 sekerim vardi

Suan 300 igf 80 sekerim var

Yani suan kullanmiyoken daha bile avantajliyim amj asil onemli olan reseptor kalitesi hormon degil

Hghyi bu looksmax piyasasinda unlu eden adam benim benim soyledigime inanmiyosan gerizaklisin gatekeep diyosan gerizekalisin ayda verecek 20 k paran yok zaten neyine gatekeep diyosun aptal oroapu cocugu fakir pic seni

Ramusumun uzamasi olayina gelelim +20 kilo aldim sakiz cignedim azi dislerim cikti falan oyle ramusum uzadi zaten 16-22 arasi ramusunuz uzuyor

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, nikolata, growthplatessss111 and 4 others
ELEMAN HEM HAKLI HEM ZEKİ

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, growthplatessss111, senualF and 3 others
acıklarlar cünkü adamlar para kazanıyo,erkeklerin yarısından fazlası 30una kadar kel kalıyo amınakoyim yan etkisiz kelliği önleme ilacı oldugunu düsünsene zengin yapar,sac ektirme sektörü en büyük kanıtı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Auchelius, growthplatessss111 and 5 others
acıklarlar cünkü adamlar para kazanıyo,erkeklerin yarısından fazlası 30una kadar kel kalıyo amınakoyim yan etkisiz kelliği önleme ilacı oldugunu düsünsene zengin yapar,sac ektirme sektörü en büyük kanıtı
Paraya ihtiyaci olduklarinii dusunmem cok tatli bu arada

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, growthplatessss111, senualF and 3 others
boş yapma bilader 2 aydır fin/dut 6 ay testo kullanıyom hiç bi sikimde olmadı daha ne dediğini bilmiyorsun önceden herksse steroid kullanın diyordun şimdi hiç kimse kullanmasın ne dediğini bile Bilmiyonki milletr laf atıyon DHT ergenlik sonrası gereksiz ha sen kel gezeceksen gez 30 yaşında saçının üst tarafı kel şekilde jester max yaparsın artık

Last edited:
  • +1
Reactions: bre3001, Auchelius, growthplatessss111 and 3 others
Paraya ihtiyaci olduklarinii dusunmem cok tatli bu arada
tek ihtiyacları para zaten
paraya fakirlerden cok hic calısmasalar bile servetiyle tüm hayatını kolayca gecirebilecek kisiler takıntılı

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius, growthplatessss111 and 3 others

Boymaxxing ilaci bulunsa

Diyabetin ilaci bulunsa

Antiage bulunsa

Trilyonlara hukmeden ulkelerin ustundeki aile sahipleri / sirket sahipleri sizin gibi farelere bunlari verir mi? Azicik beyninizi calistirin

Hadi aile ve sirket sahiplerini gectim ulke sahipleri ordu icin boyle itemler gelistirmis olsalar bu calismalari sizlere aciklarlar mi?

Sen kimsin
Onlara ne katkin olacak
Dunyaya hukmetmelerinin onune engel cikacak sadece eger sen bu bufflari alabilrsen

Lan suan en buyuk diyabet tedavisi yuruyus amk halki o kadar siklemiyolar ki hicbisey aciklamiyolar elinizde ilac yok amk reseptorunu iyilestirmek icin🤣

Gotunuze bastiginiz seyler hayvanlari etlendirmek icin uretilmis seyler (haliyle anani organini reseptorleri sikiyor)

Kendini 25 yasinda adamlarla karsilastirmayi birak (biliyorum 16 yasindaki sinif arkadasin onlarla cikiyor ama dogalari bu napacan)

18 yasinda kemik gelisimin durnuyor yukariya uzaman duruyor bide 2 kat kalinlasacaksin saga sola one arkaya aptal evladi
beyler doğru diyo ama roidden çıkmicam gatekeep

• +1
Reactions: growthplatessss111 and senualF
kelliğin ilacı var ki amınakoyim millet salak ondan kel kalıyo

• +1
Reactions: senualF and maarda
boş yapma bilader 2 aydır kullanıyom hiç bi sikimde olmadı daha ne dediğini bilmiyorsun önceden herksse steroid kullanın diyordun şimdi hiç kimse kullanmasın ne dediğini bile Bilmiyonki milletr laf atıyon DHT ergenlik sonrası gereksiz ha sen kel gezeceksen gez 30 yaşında saçının üst tarafı kel şekilde jester max yaparsın artık
30 yasinda hala es arayacagimi dusunmen cok tatli bu arada

lan gerizekali
Bi insanin 16 yasindaki fikirleriyle
18 yasindaki fikirleri bir olabilir mi?
Deneyimleri bir olabilir mi

Roidlemeyin dememinn sebebi zararini gormem olabilir mi sence

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, senualF and kurdistan
kelliğin ilacı var ki amınakoyim millet salak ondan kel kalıyo
O kadar terapi , ilaç ve önleyici vitaminler günlük alışkanlıklar

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, senualF, Serialsuicide and 1 other person
30 yasinda hala es arayacagimi dusunmen cok tatli bu arada

lan gerizekali
Bi insanin 16 yasindaki fikirleriyle
18 yasindaki fikirleri bir olabilir mi?
Deneyimleri bir olabilir mi
Eş değil bahsettiğim herhangi kız 1 gecelik vs fark etmiyor onu geçtim saygı görmezsin çirkin durursun vs vs

• +1
Reactions: senualF and kurdistan
O kadar terapi ilaç ve önleyici vitaminler günlük alışkanlıklar
dick büyümen durdukdan sonra dut minox dermastamp çok protein tm bitti gitti çok ez
ru olsa zaten dökülmicek onu getirsinler önce trye amk sik sik bilmem ne ilacını bekliyo trdekiler

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and dogu
dick büyümen durdukdan sonra dut minox dermastamp çok protein tm bitti gitti çok ez
ru olsa zaten dökülmicek onu getirsinler önce trye amk sik sik bilmem ne ilacını bekliyo trdekiler
evet ru baya iyi ama tırrikistanda gelmez kolay kolay belki underground satanlar vardır GHK cu buldum öyle zaten ama dut bile kendi başına idâre ediyor

• +1
Reactions: Auchelius, senualF, Serialsuicide and 1 other person
evet ru baya iyi ama tırrikistanda gelmez kolay kolay belki underground satanlar vardır GHK cu buldum öyle zaten ama dut bile kendi başına idâre ediyor
trye runun gelmemesinin sebebinin surgery sektörü olduğu çok bariz btw

• +1
Reactions: Auchelius, senualF, dogu and 1 other person

Boymaxxing ilaci bulunsa

Diyabetin ilaci bulunsa

Antiage bulunsa

Sen kimsin
Onlara ne katkin olacak

i am not a gerizekali
ben cok smart

• +1
Reactions: senualF and elemancomeback31
Eş değil bahsettiğim herhangi kız 1 gecelik vs fark etmiyor onu geçtim saygı görmezsin çirkin durursun vs vs
Kadinlae sandigin kadar tipe bakmiyor

Hele 30 lu yaslarda senin gucun tipin degil elinin altindaki para oluyor
Hicbiri ise yaramiyor
tek ihtiyacları para zaten
paraya fakirlerden cok hic calısmasalar bile servetiyle tüm hayatını kolayca gecirebilecek kisiler takıntılı
Parayi kellik ilaci satip herkesin ekmegine yag surmektense daha kolay / daha fazla para yapacak yollari var

Zaten trilyonlari var ulkelerin/sirketlerin/ailelerin senin 5 kurusuna kalmadilar

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, senualF, Serialsuicide and 2 others
sence o kadar yüksek zenginliğe sahip insanların 1 kellik ilacindan kazanca ihtiyaçları mi var onlar daha fazla paraya değil daha fazla güce tapıyorlar

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, senualF, Serialsuicide and 2 others

doğru
Hicbiri ise yaramiyor
kendi argümanını desteklemek için copeluyosun nasıl yaramıyolar amk
Parayi kellik ilaci satip herkesin ekmegine yag surmektense daha kolay / daha fazla para yapacak yollari var

Zaten trilyonlari var ulkelerin/sirketlerin/ailelerin senin 5 kurusuna kalmadilar
paraları insanlar üzerinden kazanıyolar basit mantık

• +1
Reactions: senualF and Serialsuicide
i am not a gerizekali
ben cok smart
Yani neden dalga gectigini anlamadim kanka doktor ordusu tutup arastirma yapacak gucleri paralari falan olmadigini mi dusunuyorsun bu ulke veya ailelerin

Illaki senden sakladiklari seyler var ordu ve sirketlerin cunku parayla bicilemeyen bilgiler bunlar sana satmalari ellerine bisey gecirmez sana pizza pasta hamburger satip zaten parani aliyolar elinden direk niye mucizevi bisey versinki sana

• +1
Reactions: Zodiac, senualF, nsk4ll and 2 others
Yani neden dalga gectigini anlamadim kanka doktor ordusu tutup arastirma yapacak gucleri paralari falan olmadigini mi dusunuyorsun bu ulke veya ailelerin

Illaki senden sakladiklari seyler var ordu ve sirketlerin cunku parayla bicilemeyen bilgiler bunlar sana satmalari ellerine bisey gecirmez sana pizza pasta hamburger satip zaten parani aliyolar elinden direk niye mucizevi bisey versinki sana
High iq

• +1
Reactions: Zodiac, senualF, elemancomeback31 and 1 other person

mucizevi dediğin şey kellik amınakoyim

• +1
Reactions: senualF

Hicbiri ise yaramiyor

30 yaşında tipe bakmıyorlar çünkü bakacakn tip kalmıyor genelde 30 unda çöküyor TR de erkekler çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar kel ve tipsiz kalıyorlar tipli birini bulurlarsa her türlü dikişioyotlar evli veya bekar farketmez

Last edited:
  • +1
Reactions: senualF, Serialsuicide and kurdistan

dalga gecmiyodum
hic threadini okumadim arkadasim
alakasizcasina soyledim

• +1
Reactions: senualF, elemancomeback31 and kurdistan
30 yaşında tipe bakmıyorlar çünkü bacak tip kalmıyor genelde 30 unda çöküyor TR de erkekler çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar kel ve tipsiz kalıyorlar tipli birini bulurlarsa her türlü dikişioyotlar evli veya bekar farketmez
geçen htn seyyar bi söğüşcü videosu gördüm +30 tüm karılar gel bana nikahı bas diyodu şakasız
dalga gecmiyodum
hic threadini okumadim arkadasim
alakasizcasina soyledim
azerbaycan türkiye kardeş

• +1
  • Love it
Reactions: senualF, Serialsuicide, dogu and 1 other person
geçen htn seyyar bi söğüşcü videosu gördüm +30 tüm karılar gel bana nikahı bas diyodu şakasız

azerbaycan türkiye kardeş

Turkey Azerbaijan GIF

• +1
  • Love it
Reactions: senualF and kurdistan
Suan halkin elinde maxxlama ilaci yok dedigimde bana gatekeep atiyo diyen salaklar var reseptorlerinizi telemorlerinizi sikeceksjniz amq

Ekstra hgh ekstra igf uretiyor bi noktaya kadar yes dogru

Ama ekstra igf hucrenin icine alinmiyor reseptor direnc gosteriyor ekstrasi kadar

Hgh kullanirken 450 igf 95 sekerim vardi

Suan 300 igf 80 sekerim var

Yani suan kullanmiyoken daha bile avantajliyim amj asil onemli olan reseptor kalitesi hormon degil

Hghyi bu looksmax piyasasinda unlu eden adam benim benim soyledigime inanmiyosan gerizaklisin gatekeep diyosan gerizekalisin ayda verecek 20 k paran yok zaten neyine gatekeep diyosun aptal oroapu cocugu fakir pic seni

Ramusumun uzamasi olayina gelelim +20 kilo aldim sakiz cignedim azi dislerim cikti falan oyle ramusum uzadi zaten 16-22 arasi ramusunuz uzuyor
DNR NİGGER

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
mucizevi dediğin şey kellik amınakoyim
Sadece bi ornek

Anti age
Diyabet
Boymaxxing gibi konularla bagdasan biyolojik herseyden bahsediyorum
30 yaşında tipe bakmıyorlar çünkü bakacakn tip kalmıyor genelde 30 unda çöküyor TR de erkekler çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar kel ve tipsiz kalıyorlar tipli birini bulurlarsa her türlü dikişioyotlar evli veya bekar farketmez
30 yasinda cinsellige tahammulunun suankiyle ayni olmayacagini bil kanka
Brain chemistryin yaslaniyor
?

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan

Boymaxxing ilaci bulunsa

Diyabetin ilaci bulunsa

Antiage bulunsa

Sen kimsin
Onlara ne katkin olacak

her şey sandığın kadar DERİN değil yapay zeka gibi bi teknolojiyi bile insanlara açtılar amk
yapay zekayı açmalarının sebebi veri toplamak değil yapay zeka istediği kadar veriyi internetten toplayabilir zaten

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
Knk senin bi arkadas vardı ugrupilli ugrupilled bişeydi o nediyo bu jew propagandalarına karşı

• +1
Reactions: kurdistan
Sadece bi ornek

Anti age
Diyabet
yaşlanmayı istesen de durduramazsın
anti ageden kastın ne tam
insanların diyabet olmaması ne gibi bi kazanç sağlayabilir DÜNYAYI YÖNETEN 7 AİLE'ye
he madem diyabetin ilacını söylemiyolar insanlar insüline domalıyo ve bundan para kazanıyolar e amınakoyyim diğer saydığın şeyler için de bu gerçekleşebilir o zaman
yani anti ageingin ilacını çıkarıp yine para kazanabilirler kellik için ilaç çıkarıp para kazanabilirler o bu diye gider bu

• +1
Reactions: Serialsuicide and senualF
her şey sandığın kadar DERİN değil yapay zeka gibi bi teknolojiyi bile insanlara açtılar amk
yapay zekayı açmalarının sebebi veri toplamak değil yapay zeka istediği kadar veriyi internetten toplayabilir zaten
Actiklari teknolojide teknoloji olsa amk 85 iq robotun 1 tane dogru infosu yok

30 yillik prototip demo teknolojiyi veriyolar 😀
Knk senin bi arkadas vardı ugrupilli ugrupilled bişeydi o nediyo bu jew propagandalarına karşı
Benzer dusunceler

Yani bu threadde herhangi bir komplo teorisi yok hepsi common knowledge

Evet ordu kendi arastirmalarini yurutuyor evet ulkelerde halk tabanindan daha guclu teknolojiler var

Evet ulkeler kadar guclu aileler var onlarin da kendi doktor ordusu arastirmalar yapiyor

Size verilen pubmeddeki literatur kadar mi saniyosunuz biyolojiyi aq ordu/aile neden dusmanina literatur saglasin

• +1
Reactions: Zodiac, growthplatessss111, kurdistan and 1 other person

Benzer dusunceler

Evet ordu kendi arastirmalarini yurutuyor evet ulkelerde halk tabanindan daha guclu teknolojiler var

Evet ulkeler kadar guclu aileler var onlarin da kendi doktor ordusu arastirmalar yapiyor

Size verilen pubmeddeki literatur kadar mi saniyosunuz biyolojiyi aq ordu/aile neden dusmanina literatur saglasin
Suanki teknolojiyle roidleyemiyoz
-rich piana cycle at 15

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, growthplatessss111 and 1 other person
Sadece bi ornek

Anti age
Diyabet

30 yasinda cinsellige tahammulunun suankiyle ayni olmayacagini bil kanka
Brain chemistryin yaslaniyor

?
tek okay cinsellik değil kendine olan saygın ve görünüşün he onlarda umrumda değil diyorsan kendi görüşün yüzünden milletr yanlış bilgi satma

• +1

Benzer dusunceler

Çin sağlıyor deepseek örnek chatgpt hisseleri yere çakıldı o zaman ve daha iyidi GPT den

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and kurdistan
Suanki teknolojiyle roidleyemiyoz
-rich piana cycle at 15
O gymcel kanka gym genetikleri var ister yapar ister yapmaz delinin teki zaten mental disorderi var kendine verdigi organ hasarini umursamiyor
tek okay cinsellik değil kendine olan saygın ve görünüşün he onlarda umrumda değil diyorsan kendi görüşün yüzünden milletr yanlış bilgi satma
Appealgod cemkurttekinin sacimi var amk kellige cok takmiissin sen kas yapmaya bak

• +1
Reactions: Zodiac and kurdistan
"Ehühüh dünyayı yöneten elitler bize en iyilerini vermez eheüheüh"

Bu boktan teselli hikayenle 30lu yaslarında TRT'ye basladıgında ne hissedeceksin acaba.

Lise düzeyi biyoloji bilginle kullandıgın roidler vücudunu sikti diye ne cemkiriyorsun burda oc?

CIA'nin onlarca yıl önce baslattıgı lsd deneyleri, dısarıya verilmeyen bilgilerin cogu bile bugün wikipediada. Sen sey mi sanıyorsun sonsuza kadar kendi aralarında paslastırdıkları sihirli bir hap falan var? :lul:

Laboratuvarda calısan onbinlerce ekip, sirket hissedaralrı kliniklerin arastırmasına katılan binlerce hasta, karaborsaya sızanlar, senin gibi forumlarda orospu karı gibi konusanlar bir noktada mutlaka her bilgi sızar.

İlaçlar hormonlar tedaviler ne kadar eksik de olsa eninde sonunda halka ulasır.

• +1
Reactions: Auchelius, Zodiac, growthplatessss111 and 3 others
O gymcel kanka gym genetikleri var ister yapar ister yapmaz delinin teki zaten mental disorderi var kendine verdigi organ hasarini umursamiyor

Appealgod cemkurttekinin sacimi var amk kellige cok takmiissin sen kas yapmaya bak
onunki buzzcut / 3 e vurmuş ama saçının üst tarafı kel olursa onunda anlamı kalmıyor o adamın ucundan saçı gözüküyor oda gözükmese over

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, senualF and 1 other person
onunki buzzcut / 3 e vurmuş ama saçının üst tarafı kel olursa onunda anlamı kalmıyor o adamın ucundan saçı gözüküyor oda gözükmese over
Ztn ful kel kimse iyi gözükmüyor bir tek jeremy meeks var oda sadece 1 milyarda 1 ol teorisi marlona falanda bok gibi olmuştu, ayrıca saç çizgileride iyi ikisinin benim amk doğuştan receding hairline gibi ben 3 e vursam köylüye dönerim kepçe kulaklarımla en basit örnek beast samet bile buzcut yapabilse ful kel olmak yerine gençleşir

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and dogu
yeni teknolojiler olduğu için olabilir mi amk
yapay zeka şirketleri gün geçtikçe birbirlerinden daha iyi yapay zeka modelleri üretmeye çalışıyo
madem 30 yıllık bi teknoloji bu ve bunların buna erişimi var neden her seferinde daha iyi modeller üreten rakip firmalar yarrağı yiyo
büyük BABALAR şirketlerinin değer kaybetmesini ister mi sence
madem daha gelişmiş bi teknoloji ellerinde var açsınlar bunu şirketlerinin %1000 artışını kim neden istemesin

• +1
Reactions: Serialsuicide, senualF and dogu
Screenshot 2025 12 23 17 06 08 313 comandroidchrome edit

Aynen ganga kellige cok takılıyonuz

• JFL
Reactions: Auchelius, Zodiac, growthplatessss111 and 2 others
"Ehühüh dünyayı yöneten elitler bize en iyilerini vermez eheüheüh"

Bu boktan teselli hikayenle 30lu yaslarında TRT'ye basladıgında ne hissedeceksin acaba.

Lise düzeyi biyoloji bilginle kullandıgın roidler vücudunu sikti diye ne cemkiriyorsun burda oc?

CIA'nin onlarca yıl önce baslattıgı lsd deneyleri, dısarıya verilmeyen bilgilerin cogu bile bugün wikipediada. Sen sey mi sanıyorsun sonsuza kadar kendi aralarında paslastırdıkları sihirli bir hap falan var? :lul:

Laboratuvarda calısan onbinlerce ekip, sirket hissedaralrı kliniklerin arastırmasına katılan binlerce hasta, karaborsaya sızanlar, senin gibi forumlarda orospu karı gibi konusanlar bir noktada mutlaka her bilgi sızar.

İlaçlar hormonlar tedaviler ne kadar eksik de olsa eninde sonunda halka ulasır.
Yarram sen kullanmadin 6 ay aromasin sanki sikerim seni ha

'Bir noktada her bilgi sizar' insanustu yapayzekalari var adamlarin her bilgisayara erisimleri var aptal olma senden sakladigi teknoloji yok sanmak mallik amk

• +1
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, senualF and 1 other person
bu bilgiler nerden knk
Bu threaddeki tek komplo teorisi gotumden attim

Bence insanlardan zeki yapay zekalari var sahsi gorusum yoksa neden tum bilgisayarlarda backdoor olsun? Bu datayi napsinlar

• +1
  • Hmm...
Yarram sen kullanmadin 6 ay aromasin sanki sikerim seni ha

'Bir noktada her bilgi sizar' insanustu yapayzekalari var adamlarin her bilgisayara erisimleri var aptal olma senden sakladigi teknoloji yok sanmak mallik amk
oglum sinirsiz para kaynagi olmayan(hic bir ulkenin yok) hic bir kurumun teknolojisi gelisemez anla sunu,

Acik kaynak her teknoloji, insanlari bir arada toplayan her teknoloji 100-0 ondendir.

Ben kullandıgımda senin yaslarındaydım, daha yapay zeka yoktu biz kullandıgımızda yabancı forumda 2-3 tane ezigin actıgı konuya bakıp kullandık.

Elinizde yüzbinlerce makaleyi yalayıp yutmus yapay zeka var sen gelip 50li yaslarda menapozlu orospu karı gibi "kullanman kuzum" diyorsun

• +1
Reactions: Auchelius, maarda, Serialsuicide and 3 others
Babam kel degil bi siktirin gidin sizin derdiniz aq siklemiyorum ben
Babanın kel olmaması senınde olmıcan anlamına gelmıyo bu arada anne tarafı baba tarafıda onemlı sadece babanda bıtmıyo

• +1
oglum sinirsiz para kaynagi olmayan(hic bir ulkenin yok) hic bir kurumun teknolojisi gelisemez anla sunu,

Acik kaynak her teknoloji, insanlari bir arada toplayan her teknoloji 100-0 ondendir.

Ben kullandıgımda senin yaslarındaydım, daha yapay zeka yoktu biz kullandıgımızda yabancı forumda 2-3 tane ezigin actıgı konuya bakıp kullandık.

Elinizde yüzbinlerce makaleyi yalayıp yutmus yapay zeka var sen gelip 50li yaslarda menapozlu orospu karı gibi "kullanman kuzum" diyorsun
AROMASİNİNİZİ SİKEYİM

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Atsizz and kurdistan