ascendantwill
A
Her duyguyu çok çok fazla yaşıyorum kendi kendime gülüyorum deliyorum ananı sikeyim pregabalin alayım rahatlıym dedim orospu evladı reçete istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır amk kendi kendime gözümden yaş geliyor ustune gülmeye başlıyorum zihnime hakim olamıyorum ananı sikeyimHer duyguyu çok çok fazla yaşıyorum kendi kendime gülüyorum deliyorum ananı sikeyim pregabalin alayım rahatlıym dedim orospu evladı reçete istiyor
En yakın zamanda psikatriye gelecem bunlarida kafam düzelsin diye yazıyorum amina koyayimHayır amk kendi kendime gözümden yaş geliyor ustune gülmeye başlıyorum zihnime hakim olamıyorum ananı sikeyim
İstah da kalmadı 1 sigara içiyordum kafa düzelir diye oda düzeltmiyor kafamı artıkHer duyguyu çok çok fazla yaşıyorum kendi kendime gülüyorum deliyorum ananı sikeyim pregabalin alayım rahatlıym dedim orospu evladı reçete istiyor
Taşşagina yazmıyorum harbidenbizdir
psikatriye git yapıcak bişey yok o daha önceki threaddan sonra durum ciddi gibi görünüyor zaman falan durmustu beyninin içindeTaşşagina yazmıyorum harbiden
YA SEN BUNBU NASIL YAPTIN AQ YAAbla lyrica verirmisin kardeşim anksiyete hastası olayı
tavşan deliğine girdin knk allah yardımcın olsunHer duyguyu çok çok fazla yaşıyorum kendi kendime gülüyorum deliyorum ananı sikeyim pregabalin alayım rahatlıym dedim orospu evladı reçete istiyor
kendi kendime gülüyorum deliyorum
Lyricanın ne seviyede bi uyusturucu oldugunu tam kavrayamamıstım normal geldi yaparkenYA SEN BUNBU NASIL YAPTIN AQ YA
olay ney anlatsana bi kutu lyrica var kullandigimda bi sik hissetmedimLyricanın ne seviyede bi uyusturucu oldugunu tam kavrayamamıstım normal geldi yaparken![]()