Hardmax

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Zephir
Baba amınızakoyim hepiniz mi sabah akşam 31 çekip beyin sisiyle doom scroll yapıyonuz 1 tane hardmaxa götü yiyen adam yok yapacağınız looksmaxı sikim

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Tornoviaa, oldgymcel and 5 others
Baba amınızakoyim hepiniz mi sabah akşam 31 çekip beyin sisiyle doom scroll yapıyonuz 1 tane hardmaxa götü yiyen adam yok yapacağınız looksmaxı sikim
bu adam biri mi beyler

• +1
Reactions: Zodiac
bi adam vardı kemiğe dolgu yapmaktan falan bahsediyodu bitanede lefort bakan zengin adam vardı onun dışında yok

• +1
Herkes fakir aq

Trde hardmaxx yapan sadece dogida ile zuvay var galiba

Malar implant olucam yakında #cukubixxendgame

• Love it
  • Woah
Reactions: saasturkvarmı, Zodiac and Dathomirian Zabrak
beyler tabanda implant yapmak bizim ne haddimize ama upper eyelide fat graft falan yapmayı düşünüyom para bulursam

• +1
Reactions: Xavier and Zodiac
küs müyüz
Dogida uee için ameliyat oldu zuvayin çok ameliyatı var pek hatırlamıyorum arasan bulursun gibi

• +1
Dogida uee için ameliyat oldu zuvayin çok ameliyatı var pek hatırlamıyorum arasan bulursun gibi
uee için implant mı yoksa greft mi yapmış

sen öyle san.. Zodiac crowbarı getir yeni teknik icat edeceğim

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and sladekilic
plan nedir kaptan

seninkiler ne
1741990211562

• JFL
  • Love it
Reactions: oldgymcel, Zodiac and TrustMeBro
Hardmaxx yapacaz duruma gore ama daha 2.5 sene var para için

• +1
oha chad

En geç 5 yıla parayı bulup olacağım kardeşim az bekleyin. Hardmax için para topluyorum.

• +1
Reactions: Zodiac and Dathomirian Zabrak
parası yeten yok parası yetenin de tipi aşırı low kararsız kalıyor o yüzden
Tam da beni özetleyen aradığım bir yorum yapmışsın bro güzel bir tespit. Yüzüm çok low kalıyor, beyaz değilim fenotip ve harmoni kötü biraz ve çene dışında da sorunlarım var o yüzden 400-500 bin tl gibi fiyatlar ve risk almak söz konusu olduğu için tamamen bir çıkmazdayım. Çenem boğazımla yapışık bildiğin, çok rahatsız edici bir durum, şuanlık sakalla gizlemeye çalışıyorum.

• +1
Tam da beni özetleyen aradığım bir yorum yapmışsın bro güzel bir tespit. Yüzüm çok low kalıyor, beyaz değilim fenotip ve harmoni kötü biraz ve çene dışında da sorunlarım var o yüzden 400-500 bin tl gibi fiyatlar ve risk almak söz konusu olduğu için tamamen bir çıkmazdayım. Çenem boğazımla yapışık bildiğin, çok rahatsız edici bir durum, şuanlık sakalla gizlemeye çalışıyorum.
ovvvv onun ne yazikki donusu yok bro

• So Sad
Sen kaç aydır olmadın mı knk umarım paran tl de flaan değildir aq erimiştir
Şuan tam anlamıyla ameliyata hazırlanamadım, bir doktora danışmadım, yanımda refakatçi lazım bla bla şuan param altında bir kısmı tl de

• +1

Users who are viewing this thread

Back