HAY SIKEYIM SIGARANIZIDA

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Bronze
Amina koydugumun evlatlari acliktan agziniz kokuyor gelmis dark blue var mi kisa parlement versebe ananin amina koyim orospu evladi blrde kendine ozel sigarasi var baskasini ixmiyor kahpenin evladi hayirdir amk burjuva mi oldunuz al birhane sigara siktirol git

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, orbitalover, ascendantwill and 1 other person
Amina koydugumun evlatlari acliktan agziniz kokuyor gelmis dark blue var mi kisa parlement versebe ananin amina koyim orospu evladi blrde kendine ozel sigarasi var baskasini ixmiyor kahpenin evladi hayirdir amk burjuva mi oldunuz al birhane sigara siktirol git
o sondaki cümle bana değildir umarım:confused::(

• +1
Reactions: orbitalover
dertten içiyorum kk :bigbrain:

• JFL
Reactions: pashanimair
kanka sigaraya nasıl başlayabilirsin ki amk çok zor hani ben bi ara evde başlamayı denemiştim yok gerçekten içilicek hiç bi tarafı yok

• +1
Reactions: pashanimair
kanka sigaraya nasıl başlayabilirsin ki amk çok zor hani ben bi ara evde başlamayı denemiştim yok gerçekten içilicek hiç bi tarafı yok
bak icene bir sey demiyorum amina koyim ama boyle tiribe giriyorlar ya cok onemli insanlarmis gibi ayar oluyorum hepsi ayni bok orospu evladi al birini siktirgit 100 yane sigara var amk 2 saat bulamuyom

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back