Hayal kırıklığına uğradım, Türkiye seyahatim yaklaşıyor.

adeeyeah

adeeyeah

datman (new acc)
(translated jfl)

Türkiye’ye revizyon rinoplasti ameliyatım için bir ay sonra uçuyorum ve şehri biraz gezmeyi gerçekten umuyordum.
Ancak bugün Google Maps’e girip ziyaret edebileceğim güzel yerler aradıktan sonra gerçekten hayal kırıklığına uğradım.
İstanbul’un estetik ameliyatların başkenti olduğu ve insanlar tarafından bu kadar çok övüldüğü için harika olacağını düşünmüştüm ama meğerse slumlarla dolu bir shithole’dan ibaretmiş. Haritalara baktığımda, otelimden (bu arada İstanbul’un merkezinde) 20 dakikalık yürüme mesafesi içindeki her yer, gündüz vakti bile yürürken kendimi güvende hissetmeyeceğim bir yer gibi görünüyor.

Otelime en yakın market 13 dakika uzaklıkta, bu yüzden Türkiye’de böyle bir uygulama varsa muhtemelen yemeği internetten sipariş edeceğim ya da şu anki paketim sadece kahvaltıyı kapsadığı için akşam yemeklerini otelde yiyeceğim ve 8 gün boyunca otel odasında çürüyüp kalacağım.

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Auchelius, churmaxxed and 1 other person
senin yabancı horozun türk kızlarını ıslatıyor

• JFL
Reactions: Zodiac and adeeyeah
(translated jfl)

Türkiye’ye revizyon rinoplasti ameliyatım için bir ay sonra uçuyorum ve şehri biraz gezmeyi gerçekten umuyordum.
Ancak bugün Google Maps’e girip ziyaret edebileceğim güzel yerler aradıktan sonra gerçekten hayal kırıklığına uğradım.
İstanbul’un estetik ameliyatların başkenti olduğu ve insanlar tarafından bu kadar çok övüldüğü için harika olacağını düşünmüştüm ama meğerse slumlarla dolu bir shithole’dan ibaretmiş. Haritalara baktığımda, otelimden (bu arada İstanbul’un merkezinde) 20 dakikalık yürüme mesafesi içindeki her yer, gündüz vakti bile yürürken kendimi güvende hissetmeyeceğim bir yer gibi görünüyor.

Otelime en yakın market 13 dakika uzaklıkta, bu yüzden Türkiye’de böyle bir uygulama varsa muhtemelen yemeği internetten sipariş edeceğim ya da şu anki paketim sadece kahvaltıyı kapsadığı için akşam yemeklerini otelde yiyeceğim ve 8 gün boyunca otel odasında çürüyüp kalacağım.
Öncelikle kötü birşey yaşamamak icin özellikle ara sokaklarda gördüğün insanların gözünün içine bakıp onlarla kesintisiz göz teması kurmayı unutma. Senle konuşmaya çalışırsalar onları ittir. Bu bir selamlaşma şeklidir.

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Auchelius, Zodiac, IlI and 4 others
amk enayisi kazıklanacak
kesin rhinoya da 2 katı para ödemiştir

• +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, senualF and 3 others
(translated jfl)

Bağcılara gel tezzek kırim burninini beleşe rhino olursun

• JFL
Reactions: churmaxxed and bre3001
ISTANBUL IS SHİTHOLE RN

• +1
Reactions: Auchelius and adeeyeah
Amını siktimin dingili en yakın market 20 dk olan yer ne aq fakir piç düzgün otelde kalmıyo sirkiyeye laf atıyo kuna bave tennım

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: maarda, adeeyeah, yadih and 4 others