herson
og lurker - sub 5
türkiye de zor, bayağı zor. Kırsalda yaşamak ama şehre yakın olmak. Denize yakın olup ormanların içinde olmak. Ben zaten bunlara sahibim birthplace ve yaşadığım yer olarak çok şanslıyım. Veya sevdiğim için şanslı olduğumu düşünüyorum. Ne zaman kötü hissetsem yürüyüşe çıkar, bazen tepelere giderim. Bana şunlar lazım:
para çoksa:
dağ bayırda iyi iş yapacak ayarlı bir kamyonet
arazi
güzel bi metal ev, villa tarzı
yivli tüfek
home gym
para azsa:
sw toros
konteyner ev
yivsiz tüfek
arazi
yaşadığım yerde bunu yapmak istiyorum doğa harika iklim harika denize yakın ama param yok. Bu hayatın para çoksa olan kısmını zaten ertan balaban yaşıyor, göktüğ alaf ta o yolda. Duruma göre de 1 kadın lazım.
Us te olsam erkenden çalışır paramı biriktirirdim güzel bi cabin alırdım. Sonra da şaka gibi fiyatlara 5.7 v8 motorlu bi toyota tundra alırdım. Pek çok tabanca, favorim remington 700 olmak üzere bolt action yivli tüfekler ve 5.56 ar-15 alırdım. Sonra bir de benelli pompalı alırdım. Varsa sığın yoksa elk denk gelirse akkuyruklu vurup kasap işlemlerini halleder veya hallettiridim. Sonra dolaba atıp keyfini sürerdim.
para çoksa:
dağ bayırda iyi iş yapacak ayarlı bir kamyonet
arazi
güzel bi metal ev, villa tarzı
yivli tüfek
home gym
para azsa:
sw toros
konteyner ev
yivsiz tüfek
arazi
yaşadığım yerde bunu yapmak istiyorum doğa harika iklim harika denize yakın ama param yok. Bu hayatın para çoksa olan kısmını zaten ertan balaban yaşıyor, göktüğ alaf ta o yolda. Duruma göre de 1 kadın lazım.
Us te olsam erkenden çalışır paramı biriktirirdim güzel bi cabin alırdım. Sonra da şaka gibi fiyatlara 5.7 v8 motorlu bi toyota tundra alırdım. Pek çok tabanca, favorim remington 700 olmak üzere bolt action yivli tüfekler ve 5.56 ar-15 alırdım. Sonra bir de benelli pompalı alırdım. Varsa sığın yoksa elk denk gelirse akkuyruklu vurup kasap işlemlerini halleder veya hallettiridim. Sonra dolaba atıp keyfini sürerdim.