hayat hiç başlamadıki bitsin 🥀💔✌️😹

roping3264

roping3264

Luminary
hiçbir zaman hiç bişey olmaz 💔🥀
Screenshot 2025 06 29 04 04 48 08 40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12

• JFL
Reactions: Aven and maarda
hesabı bi tavuk dürüme satarım btw sıfır joke

• +1
  • JFL
Reactions: Aven and maarda
broski zaten bu siteye para verecek adam senden daha overdır
sitenin %95 i hindu ve turk turklerde baya incel rekabeti var en incel gozukmek isteyen arkadaslara 2022cel 5k post hesap firsati sunuyorum

• Love it
Reactions: menas
sitenin %95 i hindu ve turk turklerde baya incel rekabeti var en incel gozukmek isteyen arkadaslara 2022cel 5k post hesap firsati sunuyorum
kadınsızlığın statü arttırdığı tarihteki ilk topluluk amk ya

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, serenade, xlegend and 1 other person
Sen turk muydun amk
O zaman neden eskiden foruma gelip ingilizce takılıyodun

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, orbitalover and Dathomirian Zabrak
:smonk:

• +1
Reactions: cakdripa
Sen turk muydun amk
O zaman neden eskiden foruma gelip ingilizce takılıyodun
ilk geldigimde turkce section yoktu tr section geldigindede ing baslık acmamin sebebi hindu hasımlara ben norvecli 1.95 ust ırkım kolpası sıkmıştım

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, ascendantwill, divisionpanzerfaust and 1 other person
yok ya, ben acsend icin baya kullaniyom siteyi ama evet bir noktadan sonra gereksiz

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and roping3264
ilk geldigimde turkce section yoktu tr section geldigindede ing baslık acmamin sebebi hindu hasımlara ben norvecli 1.95 ust ırkım kolpası sıkmıştım
Peki ascendledin mi en azından birşey yaptın mı
Yoksa sadece 3 yaş yaslandin mi

• +1
Reactions: roping3264
hayat bitti diye üzülme, hiç başlamadığı için gülümse

• +1
Reactions: roping3264
Peki ascendledin mi en azından birşey yaptın mı
Yoksa sadece 3 yaş yaslandin mi
d*şi birey sahibi oldugumdan beri 1-2 yıldır girmiyorum bp looksmax çok sikimde degil offtopicde tassak muhabbeti ceviriyodum hindulara ragebait atıyodum 2 3 tane softmaxdan baska bişey yapmadim bide turklerin kavgaları okuyunca yarılıyodum

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda and divisionpanzerfaust
d*şi birey sahibi oldugumdan beri 1-2 yıldır girmiyorum bp looksmax çok sikimde degil offtopicde tassak muhabbeti ceviriyodum hindulara ragebait atıyodum 2 3 tane softmaxdan baska bişey yapmadim bide turklerin kavgaları okuyunca yarılıyodum
off topicdeki elemanlar harbi sorunlu amk adriana limaya falan mtb diyorlar

• JFL
Reactions: VermilionGlare and roping3264

Users who are viewing this thread

Back