Iranidnordid
Platinum
Bugün terasta sigara içiyordum. Sonra bi arkadaş grubu gördüm. Bi çocuk vardı çok tiz sesli textbook wimp skull iskelet gibiydi. 10 yaşında falan gösteriyordu o derece. Sadece boyu ortalama olduğu için o kadar sırıtmıyordu.
Çocuğa elimle gel yaptım. Sonra bakmaya devam etti gel gel yaptım. Yaşını sordum 14 dedi. Dedim ki kesinlikle aşağılama amacıyla söylemiyorum yanlış anlama ama bence bi endokrinolojiye git dedim neden dedi, ergenliğinle ve hormonlarınla alakalı sorunların olabilir dedim. Çözmek için çok güzel yaştasın en kısa zamanda derhal git dedim. Pişman olursun. Bi sorun varsa tedavini ol ve hayatın olumlu anlamda çok değişecek bana güven dedim.
Kafa salladı falan teşekkür etti ve gitti.
Umarım beni dinler yoksa gerçekten over bi yapısı vardı yüz saç boy her şey.
Çocuğa elimle gel yaptım. Sonra bakmaya devam etti gel gel yaptım. Yaşını sordum 14 dedi. Dedim ki kesinlikle aşağılama amacıyla söylemiyorum yanlış anlama ama bence bi endokrinolojiye git dedim neden dedi, ergenliğinle ve hormonlarınla alakalı sorunların olabilir dedim. Çözmek için çok güzel yaştasın en kısa zamanda derhal git dedim. Pişman olursun. Bi sorun varsa tedavini ol ve hayatın olumlu anlamda çok değişecek bana güven dedim.
Kafa salladı falan teşekkür etti ve gitti.
Umarım beni dinler yoksa gerçekten over bi yapısı vardı yüz saç boy her şey.