D
Deleted member 124663
Iron
bence hayat ortalama üstü beyler ama aşırı iyi de değil yani ben bi 10 üzerinden 5.5-6.5 veririm hayata siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
efendim panpacemil
La senin katildigin gun benim dogum gunumcemil
tamamdir knk o zaman 29 ocak 2026'da tekrar hatirlatirsin kutlarizLa senin katildigin gun benim dogum gunum
Seni demiyom aga recaiyi diyomtamamdir knk o zaman 29 ocak 2026'da tekrar hatirlatirsin kutlariz![]()
amina koyim var ya çok feci mal gibi hissettim şu an aq sil amk mesajları kimse görmesinSeni demiyom aga recaiyi diyom
Bunları fixleyine kadar hayat biter aminakoyimsaglik para aile sorunlari yoksa
ortalamadan uzun kasli cl with usa passport
hayatin kotu olmasi icin sebep yok. olmasi icin sebepler bunlar bunlari fixle ve hayat mukemmel.
olayda o, fixleyen zaten ust insan oluyor, dahada onemlisi bunlar problemken bunlari fixlemis kisiler cok yetenekli ve ustinsanlar oluyorlar, fixledikten sonra artik onlerinde tum bir dunya var gercekten fethedebilecekleri.Bunları fixleyine kadar hayat biter aminakoyim![]()
usa passport var misaglik para aile sorunlari yoksa
ortalamadan uzun kasli cl with usa passport
hayatin kotu olmasi icin sebep yok. olmasi icin sebepler bunlar bunlari fixle ve hayat mukemmel.
benim de yok@Zodiac hayirdir aklima gelsin de moralim bozulsun diye miattin kardesim
evet usa passportum yok
napayim ben simdi
yok oglu yok
hic yok
sifir
biliyorumbenim de yok
gidiyosun@Zodiac hayirdir aklima gelsin de moralim bozulsun diye miattin kardesim
evet usa passportum yok
napayim ben simdi
yok oglu yok
hic yok
sifir
nasi gidiyoz istegidiyosun
orduya katiliyorsin o surede biri ile beraber oluyosun
2 sene icinde pasaportu almis oluyosun
baya yolu var ama gunun sonundanasi gidiyoz iste
gokhan miydi neydi bi youtuber vardi o oyle almisti sanirim
o zaman değmez hem askerlik yaparken nasıl vakit bulacaz da biriyle tanışıp ilerletecez amkbaya yolu var ama gunun sonunda
kole olarak gecirecegin cok zorlu 1 yil ve 10k usd olmasi lazim
tinder minder olmaz mio zaman değmez hem askerlik yaparken nasıl vakit bulacaz da biriyle tanışıp ilerletecez amk
olsa bile çok zortinder minder olmaz mi